1. Franchise katalógus crumbs arrow
  2. Franchise. Rúd crumbs arrow
Franchise. PRIMEBEEF BAR

Franchise. PRIMEBEEF BAR

firstKezdeti díj: 0 $
moneyBeruházás szükséges: 70500 $
royaltyRoyalty: 0 $
timeMegtérülés. Hónapok száma: 18
calendarKívánt: Franchise
homeSaját részlegek száma: 5
homeFranchise-egységek száma: 3
calendarA társaság alapításának éve: 2008
calendarA franchise-tevékenység kezdetének éve: 2019
firstKategória: Rúd, Söröző, Bárbolt, Sörbár bolt, Borozó, Friss bár, Egy kocsma, Sör, Sör étterem

Igény szerinti franchise-ok
Igény szerinti franchise-ok

PRIMEBEEF BAR márka.

felajánlja a franchise megvalósítását, amelyen belül megnyithatja saját grill bárját. A PRIMEBEEF BAR nevű üzleti projektet hajtjuk végre, ez a koncepció az, hogy az ilyen létesítmények egész hálózatát valósítjuk meg, ügyfeleink olyan emberek, akik szeretnek finom húsokat enni, grillezve és nem csak. A PRIMEBEEF BAR igazi lelet a húsevőknek és azoknak, akik velük jönnek. Kombináljuk a gyorsétterem és az előkelő hentesüzlet koncepcióját, amely kiváló választékot biztosít a márványos marhahúsból, az ilyen termékre mindig kereslet van, az emberek szeretnek finoman enni, függetlenül a gazdasági helyzettől.

A létesítményeinkben ételeket szolgálunk fel, amelyeket mi magunk készítünk, ráadásul olyan húsból, amelyet szintén magunk állítunk elő. Szervezetünk az Orosz Föderáció legnagyobb márvány marhahús -termelője, a Fekete Angus fajta állatait tenyésztjük. Ma nyolcvanezer fős állatállományunk van, ez a fekete angus fajta legnagyobb állománya az Orosz Föderáció területén. A PRIMEBEEF BÁR kínálja a fogyasztóknak márkás steakeket, kiváló minőségű hamburgereket, de leveseket és salátákat is készítünk, élvezheti a szerző technológiája szerint készített forró és hideg italokat. A PRIMEBEEF BÁRUNKT Andrey Nitsenko alapította, aki megújította a moszkvai hamburgermozgalmat. Márkás hamburgereink pedig a létesítmény egyik jellemzői, ennek köszönhetően hatalmas számú fogyasztót tudunk magunkhoz csábítani. A fogyasztó például olasz karamellizált hagymával töltött hamburger ebédet fogyaszthat, ráadásul ez a burger zsenge mozzarellát, szárított paradicsomot tartalmaz, természetesen a kompozíció középpontjában egy lédús, márványos marhahúsból készült szelet áll, mindez szolgált együtt finom teát., amely összekeveredik fenyőtoboz és a gyömbért is adunk ott. Vendégeink élvezik ezt a terméket, jöjjenek vissza, és hozzák el barátaikat és családjukat.

A PRIMEBEEF BAR egy állat tetemének különböző részeit jeleníti meg, például sípcsontpecsenyét, filé mignont, és ha kérdése van, munkatársaink lehetőséget biztosítanak arra, hogy megismerkedjen az Ön által kedvelt húsdarabbal. Kiválaszthatja a tetszőleges darabokat, mi rögtön ott főzzük, ráadásul nyitott konyhában csináljuk, maga is megnézheti, hogyan zajlik a főzési folyamat. Élelmiszerbemutató formátumban dolgozunk, ami nagyon jól megkülönböztet bennünket a versenytársaktól, és előnyt biztosít számunkra az értékesítési piacok miatt zajló konfrontációban. Jelenleg ez a fajta formátum nagy népszerűségnek örvend, egyre többen akarják nézni, hogyan biztosítjuk ételeiket.FotókTetszett ez az ajánlat?


Oszd meg barátaiddal, vagy mentsd el magadnak az oldal címétSzemélyes adataim

Ezt a mondatot képpel jelölheti meg, és bármilyen személyes megjegyzést írhat. A kép újbóli megnyomásával a jel eltűnik.
star
Kedvencekhez
heart
szeretem
postpone
Nézd meg később
question
Kétes
heart_no
nem tetszik

Maradt karakterek: 500
ok Jegyzet mentése
Prémium hozzáférés 30 napig Prémium hozzáférést vásárolhat, hogy megnézze, mit gondolnak más felhasználók erről a hirdetésről


A franchise összehasonlítása

add Adja hozzá ezt a franchise -t az összehasonlításhoz


Kapcsolatba akar lépni a tulajdonossal?

photo
Üzenet szövege*

Maradt karakterek: 500
email Levelet írni


Panaszkodjon a hirdetésről

Üzenet a helyszín adminisztrációjának*

Maradt karakterek: 500
ok Panaszt tenni


Nézted már korábban

arrow left Vissza
Ha hibát észlel, kattintson ide a javításhoz