1. Franchise katalógus crumbs arrow
  2. Franchise. Gyermekközpont crumbs arrow
Franchise. CMG Kids

Franchise. CMG Kids

firstKezdeti díj: 0 $
moneyBeruházás szükséges: 31000 $
royaltyRoyalty: 0 $
timeMegtérülés. Hónapok száma: 18
calendarKívánt: Franchise
homeSaját részlegek száma: 1
homeFranchise-egységek száma: 0
calendarA társaság alapításának éve: 2014
calendarA franchise-tevékenység kezdetének éve: 2016
firstKategória: Gyermekközpont

Városi franchise
Városi franchise
Kisvárosok, kistelepülések, kisváros számára
Kisvárosok, kistelepülések, kisváros számára

Miért szükséges itt és most cselekedni?

Éppen azért, mert nem szabad spórolni a gyerekeken, függetlenül attól, hogy milyen a piaci helyzet. Évről évre egyre több új magánkert jelenik meg, ez a piac növekszik és fejlődik, ráadásul az éves növekedés 35%. A társadalom érdekelt abban, hogy a gyermekek fejlesztése magas színvonalon valósuljon meg, az emberek készek pénzügyi forrásokat fektetni ebbe. A másik ok, hogy ne halasszuk el az intézkedéseket, az az óvodai intézmények akut hiánya; az állami formátumú gyermekek óvodái többnyire túlzsúfoltak, ott soha nem lehet szabad helyeket találni, ezért ez a rés szabad és lehetőséget ad a cselekvésre. Az óvodai nevelési -oktatási intézményekben nagyon csekély a szolgáltatások listája, ezért minden esélye megvan arra, hogy hatékonyan hajtsa végre az irodai műveleteket, hatékony vállalkozóvá válva, aki könnyen megbirkózik bármilyen feladattal. Ezenkívül a gyermekek számára az Orosz Föderáció régióinak területén gyakran nincsenek szórakoztató tevékenységek, nincs hely szabadidő eltöltésére, hiány van, itt belekezd az üzletbe.

A „CMG Kids” nevű franchise.

lehetőséget ad arra, hogy hatékonyan és hozzáértően végezzen irodai műveleteket, könnyen megbirkózzon a feladattal. Lehetőség van költségbecslés elkészítésére annak érdekében, hogy a nyitás előre meghatározott terv szerint történjen. Ezenkívül a személyzet kiválasztásában segítséget is nyújtanak, ez a helyiségekre is vonatkozik, segítségünkkel megtalálhatja, javíthatja és megtervezheti a berendezések elhelyezését. Mindent, amire szüksége van a vásárláshoz, részletes lista formájában kapja meg, emellett kompetensen kidolgozott műszaki feladatot kap tőlünk. Segítünk a személyzet kiképzésében és kiválasztásában is, minden szükséges anyagot megkap tőlünk. Pedagógusai és pedagógusai képesek lesznek megtanulni rendszerünket, és ugyanúgy cselekedni. Ezenkívül módszertani formában támogatjuk Önt, elkísérjük Önt a tevékenység teljes időtartama alatt; védjegyünket a törvény teljes mértékben hivatalosan bejegyeztette, üzleti tevékenységek végzéséhez rendelkezésére bocsátja; „CMG Kids” márkanév alatt dolgozik.

a legnagyobb jövedelmet kapja, a legsikeresebb vállalkozó összetételét. Ezenkívül elérheti személyes oldalát a www. CMGKIDS. kz, segítünk a hirdetési kampányok felállításában, ha ügyfeleket szeretne vonzani, akkor segítünk a fiókok létrehozásában és a közösségi hálózatok karbantartásában, az ügyfelek az internetről biztosítottak az Ön számára. A közösségi hálózatok esetében havi terveket kap, megkapja az összes szükséges tartalmat, és képes lesz azt algoritmusainknak megfelelően megvalósítani. A folyamatos marketing támogatást is teljes egészében biztosítjuk, bármilyen irodai munkát elvégezhet a segítségünkkel; Segítségünkkel képes lesz ügyfeleket vonzani, nyilvántartást készíteni, és képviseletének megalakulásának és előléptetésének szakaszában is annak a településnek a területén, amelyben dolgozik, és hatékony segítséget is kap. Ezenkívül készen állunk arra, hogy online platformot biztosítsunk Önnek a segítségével, lehetőség lesz ügyfélkör fenntartására és egyéb irodai munkákra. Csomag formájában megkapja az összes szabályozási dokumentációt, emellett foglalkozhat a dokumentumkezeléssel, a könyvelés is rendelkezésére áll, segítünk az ellenőrzésében. Emellett segítséget kap a szervezetünktől, amikor megkapja az engedélyt. Emellett kormányzati összekötő segítséget is tudunk nyújtani Önnek, amikor ezeket az üzleti támogatásokat szeretné.Fotók

Franchise. CMG Kids. Videó bemutató

Tetszett ez az ajánlat?


Oszd meg barátaiddal, vagy mentsd el magadnak az oldal címétSzemélyes adataim

Ezt a mondatot képpel jelölheti meg, és bármilyen személyes megjegyzést írhat. A kép újbóli megnyomásával a jel eltűnik.
star
Kedvencekhez
heart
szeretem
postpone
Nézd meg később
question
Kétes
heart_no
nem tetszik

Maradt karakterek: 500
ok Jegyzet mentése
Prémium hozzáférés 30 napig Prémium hozzáférést vásárolhat, hogy megnézze, mit gondolnak más felhasználók erről a hirdetésről


A franchise összehasonlítása

add Adja hozzá ezt a franchise -t az összehasonlításhoz


Kapcsolatba akar lépni a tulajdonossal?

photo
Üzenet szövege*

Maradt karakterek: 500
email Levelet írni


Panaszkodjon a hirdetésről

Üzenet a helyszín adminisztrációjának*

Maradt karakterek: 500
ok Panaszt tenni


Nézted már korábban

arrow left Vissza
Ha hibát észlel, kattintson ide a javításhoz