1. Franchise katalógus crumbs arrow
  2. Franchise. Gyermekközpont crumbs arrow
Franchise. CMG Kids

Franchise. CMG Kids

firstKezdeti díj: 0 $
moneyBeruházás szükséges: 31000 $
royaltyRoyalty: 0 $
timeMegtérülés. Hónapok száma: 18
calendarKívánt: Franchise
homeSaját részlegek száma: 1
homeFranchise-egységek száma: 0
calendarA társaság alapításának éve: 2014
calendarA franchise-tevékenység kezdetének éve: 2016
firstKategória: Gyermekközpont

Városi franchise
Városi franchise
Kisvárosok, kistelepülések, kisváros számára
Kisvárosok, kistelepülések, kisváros számára

Miért szükséges itt és most cselekedni?

Éppen azért, mert nem szabad spórolni a gyerekeken, függetlenül attól, hogy milyen a piaci helyzet. Évről évre egyre több új magánkert jelenik meg, ez a piac növekszik és fejlődik, ráadásul az éves növekedés 35%. A társadalom érdekelt abban, hogy a gyermekek fejlesztése magas színvonalon valósuljon meg, az emberek készek pénzügyi forrásokat fektetni ebbe. A másik ok, hogy ne halasszuk el az intézkedéseket, az az óvodai intézmények akut hiánya; az állami formátumú gyermekek óvodái többnyire túlzsúfoltak, ott soha nem lehet szabad helyeket találni, ezért ez a rés szabad és lehetőséget ad a cselekvésre. Az óvodai nevelési -oktatási intézményekben nagyon csekély a szolgáltatások listája, ezért minden esélye megvan arra, hogy hatékonyan hajtsa végre az irodai műveleteket, hatékony vállalkozóvá válva, aki könnyen megbirkózik bármilyen feladattal. Ezenkívül a gyermekek számára az Orosz Föderáció régióinak területén gyakran nincsenek szórakoztató tevékenységek, nincs hely szabadidő eltöltésére, hiány van, itt belekezd az üzletbe.

A „CMG Kids” nevű franchise.

lehetőséget ad arra, hogy hatékonyan és hozzáértően végezzen irodai műveleteket, könnyen megbirkózzon a feladattal. Lehetőség van költségbecslés elkészítésére annak érdekében, hogy a nyitás előre meghatározott terv szerint történjen. Ezenkívül a személyzet kiválasztásában segítséget is nyújtanak, ez a helyiségekre is vonatkozik, segítségünkkel megtalálhatja, javíthatja és megtervezheti a berendezések elhelyezését. Mindent, amire szüksége van a vásárláshoz, részletes lista formájában kapja meg, emellett kompetensen kidolgozott műszaki feladatot kap tőlünk. Segítünk a személyzet kiképzésében és kiválasztásában is, minden szükséges anyagot megkap tőlünk. Pedagógusai és pedagógusai képesek lesznek megtanulni rendszerünket, és ugyanúgy cselekedni. Ezenkívül módszertani formában támogatjuk Önt, elkísérjük Önt a tevékenység teljes időtartama alatt; védjegyünket a törvény teljes mértékben hivatalosan bejegyeztette, üzleti tevékenységek végzéséhez rendelkezésére bocsátja; „CMG Kids” márkanév alatt dolgozik.

a legnagyobb jövedelmet kapja, a legsikeresebb vállalkozó összetételét. Ezenkívül elérheti személyes oldalát a www. CMGKIDS. kz, segítünk a hirdetési kampányok felállításában, ha ügyfeleket szeretne vonzani, akkor segítünk a fiókok létrehozásában és a közösségi hálózatok karbantartásában, az ügyfelek az internetről biztosítottak az Ön számára. A közösségi hálózatok esetében havi terveket kap, megkapja az összes szükséges tartalmat, és képes lesz azt algoritmusainknak megfelelően megvalósítani. A folyamatos marketing támogatást is teljes egészében biztosítjuk, bármilyen irodai munkát elvégezhet a segítségünkkel; Segítségünkkel képes lesz ügyfeleket vonzani, nyilvántartást készíteni, és képviseletének megalakulásának és előléptetésének szakaszában is annak a településnek a területén, amelyben dolgozik, és hatékony segítséget is kap. Ezenkívül készen állunk arra, hogy online platformot biztosítsunk Önnek a segítségével, lehetőség lesz ügyfélkör fenntartására és egyéb irodai munkákra. Csomag formájában megkapja az összes szabályozási dokumentációt, emellett foglalkozhat a dokumentumkezeléssel, a könyvelés is rendelkezésére áll, segítünk az ellenőrzésében. Emellett segítséget kap a szervezetünktől, amikor megkapja az engedélyt. Emellett kormányzati összekötő segítséget is tudunk nyújtani Önnek, amikor ezeket az üzleti támogatásokat szeretné.Fotók

Franchise. CMG Kids. Videó bemutató

Személyes adataim

Ezt a mondatot képpel jelölheti meg, és bármilyen személyes megjegyzést írhat. A kép újbóli megnyomásával a jel eltűnik.
star
Kedvencekhez
heart
szeretem
postpone
Nézd meg később
question
Kétes
heart_no
nem tetszik

Maradt karakterek: 500
ok Jegyzet mentése
Prémium hozzáférés 30 napig Prémium hozzáférést vásárolhat, hogy megnézze, mit gondolnak más felhasználók erről a hirdetésről


A franchise összehasonlítása

add Adja hozzá ezt a franchise -t az összehasonlításhoz


Kapcsolatba akar lépni a tulajdonossal?

photo
Üzenet szövege*

Maradt karakterek: 500
email Levelet írni


Panaszkodjon a hirdetésről

Üzenet a helyszín adminisztrációjának*

Maradt karakterek: 500
ok Panaszt tenni


Nézted már korábban

arrow left Vissza
Ha hibát észlel, kattintson ide a javításhoz