1. Franchise katalógus crumbs arrow
  2. Franchise. Italok crumbs arrow
Franchise. BeerStation

Franchise. BeerStation

firstKezdeti díj: 5000 $
moneyBeruházás szükséges: 12000 $
royaltyRoyalty: 0 $
timeMegtérülés. Hónapok száma: 6
calendarKívánt: Franchise
homeSaját részlegek száma: 2
homeFranchise-egységek száma: 9
calendarA társaság alapításának éve: 2020
calendarA franchise-tevékenység kezdetének éve: 2020
firstKategória: Italok, Sörbolt, Piszkozatos italok boltja, Csapolt sörbolt, Sörbolt katalógus, Kézműves sörbolt, Piszkozat, Vázlatbolt, Palackozás, Sör a csapban, Víz töltése

Igény szerinti franchise-ok
Igény szerinti franchise-ok

"PivStation".

Olyan márka, amely franchise -lehetőséget biztosít. Ezzel párhuzamosan végezzük a nyitást, a dekorációt modern stílusban és a kényelmes értékesítési helyeken, ahol az italokat csapból árusítják, az „otthon” formátumban dolgozunk. "PivStation".

Egy fiatal értékesítési pontok hálózata. Amint fentebb említettük, a fogyasztó számára kényelmes formátumban dolgozunk, telephelyeinket a fogyasztó mellett, közvetlenül otthonában találjuk meg. Új projektet hajtunk végre az Argus Development holdingon belül. Ez a szervezet több mint öt éve sikeresen bővül a franchise hálózaton keresztül. Modern design elemeket, gyönyörű homlokzatokat használunk, üzleteink kényelmet nyújtanak a fogyasztóknak, az emberek örömmel tartózkodnak a helyiségeinkben. Ugyanakkor a választék meglep a változatosságával is. Több mint 30 különböző fajtánk van, friss csapolt sört árulunk. Ezenkívül a snackek választéka is széles. Háztartási cikkeket és halakat is forgalmazunk. Jelenleg rengeteg olyan város van, ahol a franchise nem képviselteti magát, és nagy esélye van egy hatékony üzleti projekt megvalósítására a szabályaink szerint. Van egy hatékony válságellenes modellünk, amely akkor is működik, ha világjárvány tombol az udvaron, és az állam kényszeríti az embereket az elszigetelődésre. Hatékony segítséget nyújtunk Önnek egy üzleti projekt elindításának szakaszában, segítünk Önnek abban, hogy könnyedén megbirkózzon minden feladattal.

Információ a franchise -ról.

A csapolt italok "PivStation" értékesítési pontja, mint fentebb említettük, csapolt italok értékesítésével foglalkozik, mi pedig a fogyasztó otthona közvetlen közelében vagyunk. Üzleteinket gyönyörű stílusban díszítjük, belül magas szintű kényelmet biztosítanak a megszólított vásárlónak. Nemcsak kellemes belépni az intézménybe, hanem benne lehet, és remekül érzi magát. A vevő kizárólag friss csapolt sört vásárolhat tőlünk, klassz választékkal rendelkezünk. Több mint 30 különböző fajtát tartalmaz, ezen kívül hatalmas mennyiségű rágcsálnivalót árusítunk, füstölt szárított halat, valamint kapcsolódó háztartási cikkeket is értékesítünk.

Üzleteink formátuma.

Az értékesítési pontok megnyitását a város hálóterületein hajtjuk végre, amint azt a szövegben már többször említettük. Kisbolt formátumban működünk, emellett minimarket formátumot működtetünk. Amellett, hogy alkoholos termékeket forgalmazunk, vannak harmadik féltől származó készletek is, amelyek kiegészítésként szolgálnak, és segítenek abban, hogy a lehető legnagyobb számú áru értékesítésével még hatékonyabban dolgozzunk, hogy magas jövedelemhez jussunk. Értékesítési pontunk előnye abban rejlik, hogy potenciális vásárlóink nagy része lakóépületek lakóterületeinek területén él. Kényelmes számukra igénybe venni szolgáltatásainkat, emellett sokkal kellemesebb eljönni hozzánk, mint egy ilyen formátumú szabványos üzletbe. Értékesítési területünknek legalább 50 négyzetméternek kell lennie. Ez fontos ahhoz, hogy a fogyasztók jól érezzék magukat és szabadon lélegezzenek. Ezenkívül lehetőséget biztosít nagyszámú készlet elhelyezésére, széles választékra, ezáltal lehetőséget biztosítva a fogyasztónak, hogy nálunk vásároljon, és ne menjen többé más üzletbe.

Franchise ajánlat.

A PivStanciya márka franchise csomagja több mint száz különböző terméket tartalmaz. Felsorolunk néhányat közülük. Segítünk megtalálni a megfelelő helyet, elemezzük a helyet, és segítünk kiválasztani a legjobb helyet. A pénzügyi modellt megkapja annak másolásához, és képes lesz hozzáértően működtetni a gazdasági tervet. A bérleti szerződés végrehajtásával jogi értelemben segítünk, tanácsot adunk, segítünk abban, hogy a szerződést úgy állítsuk össze, hogy mindkét fél elégedett legyen. Segítséget nyújtunk, segítséget nyújtunk az irodai működés hatékony és normáinknak megfelelő megszervezésében. Megkapja tőlünk a berendezések beszerzésére vonatkozó előírásokat, továbbá megbízható szállítókat, ami nagyon nyereséges. Segítségünkkel ellenőrizheti a javítási munkákat. A megvalósítási szakaszban is elkísérjük Önt. Segítünk az értékesítési pont megnyitásának folyamatában, megadunk minden szükséges információt és tanácsot. Ön személyzetet vesz fel, és mi segítünk Önnek ebben a nehéz feladatban, megfelelő segítséget nyújtva. Segítségünkkel képezheti a már bérelt dolgozókat, mi megfelelő segítséget nyújtunk. Segítünk Önnek reklámkampányok megszervezésében, professzionális szintű marketing segítségnyújtásban a saját eszközeink segítségével. El kell végeznie a logisztikát. Segítünk, segítünk, lehetőséget biztosítunk a normáknak megfelelő vásárlások végrehajtására. Exkluzív forgalmazónkként hatékony képzést kap. Ezenkívül rendelkezünk egy tudásbázissal, amely online működik, és kiterjedt, releváns adatokat tartalmaz, amelyeket felhasználhat üzleti projektje javára. Elkísérjük Önt, segítünk egy üzleti projekt megvalósításában, a szerződés aláírását követő első napoktól kezdve. Tanácsadói segítséget nyújtunk, támogatjuk Önt az együttműködés bármely szakaszában. Minden szükséges információt megkap tőlünk, és felhasználhatja üzleti projektje javára. Ön is exkluzív lehetőséget kap arra, hogy partnerklubunk tagjává váljon. Nagyon előnyös, a PivStation csapat teljes jogú tagja lesz.FotókSzemélyes adataim

Ezt a mondatot képpel jelölheti meg, és bármilyen személyes megjegyzést írhat. A kép újbóli megnyomásával a jel eltűnik.
star
Kedvencekhez
heart
szeretem
postpone
Nézd meg később
question
Kétes
heart_no
nem tetszik

Maradt karakterek: 500
ok Jegyzet mentése
Prémium hozzáférés 30 napig Prémium hozzáférést vásárolhat, hogy megnézze, mit gondolnak más felhasználók erről a hirdetésről


A franchise összehasonlítása

add Adja hozzá ezt a franchise -t az összehasonlításhoz


Kapcsolatba akar lépni a tulajdonossal?

photo
Üzenet szövege*

Maradt karakterek: 500
email Levelet írni


Panaszkodjon a hirdetésről

Üzenet a helyszín adminisztrációjának*

Maradt karakterek: 500
ok Panaszt tenni


Nézted már korábban

arrow left Vissza
Ha hibát észlel, kattintson ide a javításhoz