1. Franchise katalógus crumbs arrow
  2. Franchise. Jogi szolgáltatások crumbs arrow
Franchise. Állítsa le a hitelt

Franchise. Állítsa le a hitelt

firstKezdeti díj: 3500 $
moneyBeruházás szükséges: 7500 $
royaltyRoyalty: 0 $
timeMegtérülés. Hónapok száma: 3
calendarKívánt: Franchise
homeSaját részlegek száma: 2
homeFranchise-egységek száma: 54
calendarA társaság alapításának éve: 2011
calendarA franchise-tevékenység kezdetének éve: 2013
firstKategória: Jogi szolgáltatások, Ügyvédi Iroda

Igény szerinti franchise-ok
Igény szerinti franchise-ok

A hitelt felvevő személyek jogainak védelmére és a csődeljárásban való segítségnyújtásra irányuló üzlet franchise keretében valósulhat meg. Azok az előnyök, amelyeket a franchise keretein belül eljárva kap: tevékenységeit egy működő, növekvő és potenciális piacon végzi; valóban segít az embereknek a csődeljárásokban és az adósságcsökkentésben; nem kell szakértőnek lenni a jogtudományban, van egy megfelelő üzleti modellünk; 3 hónapon belül megtérülhet befektetése; 8 éve sikeresen dolgozunk, magas színvonalú szolgáltatást nyújtunk az embereknek és segítünk a segítségnyújtásban.

Információ tevékenységünk hatékonyságáról statisztikai értelemben: több mint 147.000 embert szolgáltunk ki, ez a fogyasztóink száma; csökkenteni tudtuk a hitelkifizetéseket, az embereknek már nem kell túlzott összegű kifizetéseket teljesíteniük. szervezetünk keretein belül a legmagasabb profilú szakemberek dolgoznak, ezek a szakemberek jól végzik munkájukat, segítve az embereket, jelenleg 475 tapasztalt dolgozónk van; Kelet -Európában 60 fiókot nyitottunk, sikeresen működnek; 435 000 pozitív döntést tudtunk elérni a bíróságon ügyfeleink javára.

27 szó arról, hogy mi a törekvésünk. Szervezetünk céljai a következők: az embereket meg kell szabadítani a hitrabszolgaság alól, törekszünk arra, hogy megszabaduljunk az ilyen fenyegetéstől, az egyéneknek ne legyenek többé elviselhetetlen körülmények; törekszünk a lakosság pénzügyi műveltségének javítására, erre azért van szükség, hogy az egyének megszűnjenek a banki intézmények és más pénzügyi szervezetek takarmánybázisává válni, arra törekszünk, hogy az emberek megértsék, hogy a hitel rossz, és elviselhetetlen helyzetbe taszítja őket .

És most néhány statisztika: az egyének csődje átlagosan az Orosz Föderáció területén 150 000 orosz rubelbe kerül, ez meglehetősen drága szolgáltatás; a fenti statisztikai mutatókból következik, hogy egy ügyfél körülbelül 150 000 orosz rubelt hoz neked, megadhat egy részletfizetési lehetőséget, ez 3-4 hónap lehet; nagyszámú szerződést kötünk, átlagosan napi egy -két szerződést tudunk végrehajtani, ez az összeg a kis lélekszámú városoknál és a tevékenység kezdeti szakaszában, ha most kezdte, akkor körülbelül 10 szerződést tudnak összeállítani egy hónapon belül; a minimális havi forgalma félmillió orosz rubel lesz, ami nagyon előnyös.FotókTetszett ez az ajánlat?


Oszd meg barátaiddal, vagy mentsd el magadnak az oldal címétSzemélyes adataim

Ezt a mondatot képpel jelölheti meg, és bármilyen személyes megjegyzést írhat. A kép újbóli megnyomásával a jel eltűnik.
star
Kedvencekhez
heart
szeretem
postpone
Nézd meg később
question
Kétes
heart_no
nem tetszik

Maradt karakterek: 500
ok Jegyzet mentése
Prémium hozzáférés 30 napig Prémium hozzáférést vásárolhat, hogy megnézze, mit gondolnak más felhasználók erről a hirdetésről


A franchise összehasonlítása

add Adja hozzá ezt a franchise -t az összehasonlításhoz


Kapcsolatba akar lépni a tulajdonossal?

photo
Üzenet szövege*

Maradt karakterek: 500
email Levelet írni


Panaszkodjon a hirdetésről

Üzenet a helyszín adminisztrációjának*

Maradt karakterek: 500
ok Panaszt tenni


Nézted már korábban

arrow left Vissza
Ha hibát észlel, kattintson ide a javításhoz