1. Franchise katalógus crumbs arrow
  2. Franchise. Italok crumbs arrow
Franchise. Habparadicsom

Franchise. Habparadicsom

firstKezdeti díj: 0 $
moneyBeruházás szükséges: 10750 $
royaltyRoyalty: 5 $
timeMegtérülés. Hónapok száma: 6
calendarKívánt: Franchise
homeSaját részlegek száma: 3
homeFranchise-egységek száma: 3
calendarA társaság alapításának éve: 2012
calendarA franchise-tevékenység kezdetének éve: 2020
firstKategória: Italok, Sörbolt, Piszkozatos italok boltja, Csapolt sörbolt, Sörbolt katalógus, Kézműves sörbolt, Piszkozat, Vázlatbolt, Palackozás, Sör a csapban, Víz töltése

Városi franchise
Városi franchise
Kisvárosok, kistelepülések, kisváros számára
Kisvárosok, kistelepülések, kisváros számára
Kis vállalkozás
Kis vállalkozás
Nyisson meg egy franchise üzletet
Nyisson meg egy franchise üzletet
Ingyenes franchise
Ingyenes franchise

A Foamy Paradise nevű szervezet franchise -ja.

lehetővé teszi a potenciális franchise -vállalkozóknak, hogy üzleti modelljük alapján saját üzleti projektet nyissanak, és jelentősen növeljék saját tőkéjüket. Garantáltan nagy lesz a kereslet termékeink iránt, így gyorsan megtérül a befektetés, és tevékenységének első hónapjaiban magas jövedelmet élvezhet. A franchise megvalósítási jogának megvásárlásával nemcsak lehetőséget kap népszerű és felismerhető márkánk működtetésére, hanem belsőépítészetünket is céges stílusban működtetheti, az előírásoknak megfelelően díszítheti a helyiségeket, emellett segítünk edzel személyzet által nyújtott tanácsadás a munka pontok végrehajtását, és mi fog kísérni minden szakaszában tevékenységet.

Lehetőséget biztosítunk franchise megvalósítására egy sörüzlet -lánc számára, ami nagyon magas jövedelmet hoz. Franchise tevékenységünk leírása a Penny Paradise márkanév alatt.

: először is fiatal szervezet vagyunk, azonban már sikeresen ajánlhattuk magunkat, magas szintű szakmai tevékenységet folytatva. Üzleti projektünk koncepciójáról tájékozódhat az előadás tanulmányozásával, kifejezetten a potenciális forgalmazóink számára készítettük el, kapcsolatba léphet velünk, és letöltheti ezt a dokumentumot egy közvetlen linken keresztül, mi biztosítjuk Önnek.

Habos paradicsom.

a franchise megvalósításakor a következő előnyöket nyújtja: először is teljesen kulcsrakész alapon nyithatja meg saját vállalkozását, kész információs anyagok alapján, ami nagyon kényelmes. Az interakció során személyes felügyeletet kap tőlünk, ami nagyon praktikus. Ezen túlmenően, ahol csak lehetséges, közzétesszük az Önről szóló információkat, és így garantáltan beáramló ügyfeleket fog kapni cégünktől, és képes lesz kiszolgálni őket, és magas szintű jövedelmet kapni. Még bátran kijelenthetjük, hogy a jövedelmünk még a tiédet is kevésbé érdekli, szeretnénk, ha a franchise eladásával jövedelemhez jutna. Ehhez bizonyos összegű pénzügyi forrást kell befektetnie a Penny Paradise üzleti projekt megnyitásához.

franchise által. Kezdetben legalább 800 000 orosz rubelt kell befektetnie. Ez kulcsrakész franchise, tartalmazza az összes szükséges elemet, például ezért a pénzért megvásárolja a szükséges anyagokat, megtervezi a táblát, és megvásárol egy kezdő típusú terméket. Ezenkívül egyéb olyan anyagokat is vásárol, amelyek szükségesek a vállalkozásához. Fél éven belül megtérítheti befektetéseit. Az átlagos havi forgalom 300 000 rubel lesz. 3 hónapos kortól jogdíjat számítunk fel, ez a díj a kapott bevétel 5% -a lesz. Nem gyakoroljuk az egyösszegű hozzájárulás felszámítását, ez a levonás hiányzik, amint azt fentebb említettük, szeretnénk, ha keresne. A jelenlegi formátumú egyéb kifizetéseket is elutasítottuk, egyszerűen hiányoznak, ez a mi engedményünk is az Ön javára. Tehát mit tartalmaz az átalánydíj? Nem gyakoroljuk, itt a válasz, Ön nem fizeti ezt a díjat. Ez a legfőbb különbségünk más szervezetektől, amelyek lehetőséget biztosítanak franchise megvalósítására ezen a területen. Mindent megteszünk, hogy új partnereket vonzzunk, akik saját üzleti projektet szeretnének megnyitni, és szeretnék használni a franchise -t. Örülünk, ha üzleteink egyre nagyobb számban nyílnak meg, így márkánk felismerhetőbbé és népszerűbbé válik. A márka egyre felismerhetőbbé válik, ez a mi előnyünk.

Személyes adataim

Ezt a mondatot képpel jelölheti meg, és bármilyen személyes megjegyzést írhat. A kép újbóli megnyomásával a jel eltűnik.
star
Kedvencekhez
heart
szeretem
postpone
Nézd meg később
question
Kétes
heart_no
nem tetszik

Maradt karakterek: 500
ok Jegyzet mentése
Prémium hozzáférés 30 napig Prémium hozzáférést vásárolhat, hogy megnézze, mit gondolnak más felhasználók erről a hirdetésről


A franchise összehasonlítása

add Adja hozzá ezt a franchise -t az összehasonlításhoz


Kapcsolatba akar lépni a tulajdonossal?

photo
Üzenet szövege*

Maradt karakterek: 500
email Levelet írni


Panaszkodjon a hirdetésről

Üzenet a helyszín adminisztrációjának*

Maradt karakterek: 500
ok Panaszt tenni


Nézted már korábban

arrow left Vissza
Ha hibát észlel, kattintson ide a javításhoz