1. Franchise katalógus crumbs arrow
  2. Franchise. Rúd crumbs arrow
Franchise. GARAGE projekt

Franchise. GARAGE projekt

firstKezdeti díj: 0 $
moneyBeruházás szükséges: 17500 $
royaltyRoyalty: 0 $
timeMegtérülés. Hónapok száma: 10
calendarKívánt: Franchise
homeSaját részlegek száma: 1
homeFranchise-egységek száma: 0
calendarA társaság alapításának éve: 2008
calendarA franchise-tevékenység kezdetének éve: 2019
firstKategória: Rúd, Söröző, Bárbolt, Sörbár bolt, Borozó, Friss bár, Egy kocsma, Sör, Sör étterem

Igény szerinti franchise-ok
Igény szerinti franchise-ok

A "Garázsok" elnevezésű projekt a csapolt italok értékesítési pontjainak egész hálózata. Tevékenységünk során professzionális forgalmazók voltunk, sokat tanultunk, az ipar titkai most tárulnak elénk, megoszthatjuk az összegyűjtött tapasztalatokat. Ez a kísérlet ad lehetőséget arra, hogy új projektet, bővítést hajtsunk végre, a franchise-partnereink hatékonyan fognak cselekedni, hiszen az első lépéstől kísérjük őket, és naprakész információkat nyújtunk arról, hogyan juthatunk el egy sikeres üzleti projekt.

A "Garázsok" elnevezésű projekt egy stílusos, ultramodern üzlet-bár, tele technológiával és divatos megoldásokkal, mindig öröm idejönni, lehet sört inni, kiváló minőségű fajtákat kínálunk. A minimalizmusra szakosodtunk, szeretjük a kontrasztot, lakonikusak vagyunk, ezt mindenhol látni lehet. Felismerjük a minőséget. Összességében ez az egyik jellemzőnk, ha úgy tetszik, jelentős versenyelőny, termékeink, szolgáltatásaink, belsőépítészetünk, a gyártási műveletekhez való hozzáállásunk. Mindent magas szakmai színvonalon hajtanak végre.

Még egy abszolút egyedi hűtőtér is a rendelkezésünkre áll, nincs analóg a piacon. A franchise részeként nem gyakorolunk "jogdíjnak" nevezett díjat, ráadásul kizárólagos feltételeket kap egy üzleti projekt megvalósításához. Szinte minden jövedelmét zsebre teheti. A Pivnaya Stolitsa nevű nagy sörgyártó lehetőséget kínál kiváló minőségű termékek értékesítésére egyedi alapfeltételek mellett. A szállítás megszakítás nélkül történik, az üzletekkel való interakció 11 éve tart. Mindig a legmagasabb technológiai paraméterekre törekszünk, ráadásul sikerrel járunk.

Minden előny, amelyet franchise -projektünk működése során az italok palackozási pontjának megvalósításával kap: a Garázs projekt lehetőséget nyújt Önnek arra, hogy egyedi formátumú megközelítést biztosítson, még a jelentéktelen részletek fényében is, szervezettségi szintje, átgondolt az egész koncepció, dolgozunk harmonikusan és hatékonyan ... És nem rendelkezik a "jogdíjak" szükségességéről, mert a termék szállítója, már attól a ténytől, hogy tőle vásárolja meg az árut, nyereséget termel. Ön sört árul, nem csinál felesleges vagy felesleges dolgot, csak kiváló minőségű terméket, csak magas színvonalú márkát.FotókTetszett ez az ajánlat?


Oszd meg barátaiddal, vagy mentsd el magadnak az oldal címétSzemélyes adataim

Ezt a mondatot képpel jelölheti meg, és bármilyen személyes megjegyzést írhat. A kép újbóli megnyomásával a jel eltűnik.
star
Kedvencekhez
heart
szeretem
postpone
Nézd meg később
question
Kétes
heart_no
nem tetszik

Maradt karakterek: 500
ok Jegyzet mentése
Prémium hozzáférés 30 napig Prémium hozzáférést vásárolhat, hogy megnézze, mit gondolnak más felhasználók erről a hirdetésről


A franchise összehasonlítása

add Adja hozzá ezt a franchise -t az összehasonlításhoz


Kapcsolatba akar lépni a tulajdonossal?

photo
Üzenet szövege*

Maradt karakterek: 500
email Levelet írni


Panaszkodjon a hirdetésről

Üzenet a helyszín adminisztrációjának*

Maradt karakterek: 500
ok Panaszt tenni


Nézted már korábban

arrow left Vissza
Ha hibát észlel, kattintson ide a javításhoz