1. Franchise katalógus crumbs arrow
  2. Franchise. Rúd crumbs arrow
Franchise. GARAGE projekt

Franchise. GARAGE projekt

firstKezdeti díj: 0 $
moneyBeruházás szükséges: 17500 $
royaltyRoyalty: 0 $
timeMegtérülés. Hónapok száma: 10
calendarKívánt: Franchise
homeSaját részlegek száma: 1
homeFranchise-egységek száma: 0
calendarA társaság alapításának éve: 2008
calendarA franchise-tevékenység kezdetének éve: 2019
firstKategória: Rúd, Söröző, Bárbolt, Sörbár bolt, Borozó, Friss bár, Egy kocsma, Sör, Sör étterem

Igény szerinti franchise-ok
Igény szerinti franchise-ok

A "Garázsok" elnevezésű projekt a csapolt italok értékesítési pontjainak egész hálózata. Tevékenységünk során professzionális forgalmazók voltunk, sokat tanultunk, az ipar titkai most tárulnak elénk, megoszthatjuk az összegyűjtött tapasztalatokat. Ez a kísérlet ad lehetőséget arra, hogy új projektet, bővítést hajtsunk végre, a franchise-partnereink hatékonyan fognak cselekedni, hiszen az első lépéstől kísérjük őket, és naprakész információkat nyújtunk arról, hogyan juthatunk el egy sikeres üzleti projekt.

A "Garázsok" elnevezésű projekt egy stílusos, ultramodern üzlet-bár, tele technológiával és divatos megoldásokkal, mindig öröm idejönni, lehet sört inni, kiváló minőségű fajtákat kínálunk. A minimalizmusra szakosodtunk, szeretjük a kontrasztot, lakonikusak vagyunk, ezt mindenhol látni lehet. Felismerjük a minőséget. Összességében ez az egyik jellemzőnk, ha úgy tetszik, jelentős versenyelőny, termékeink, szolgáltatásaink, belsőépítészetünk, a gyártási műveletekhez való hozzáállásunk. Mindent magas szakmai színvonalon hajtanak végre.

Még egy abszolút egyedi hűtőtér is a rendelkezésünkre áll, nincs analóg a piacon. A franchise részeként nem gyakorolunk "jogdíjnak" nevezett díjat, ráadásul kizárólagos feltételeket kap egy üzleti projekt megvalósításához. Szinte minden jövedelmét zsebre teheti. A Pivnaya Stolitsa nevű nagy sörgyártó lehetőséget kínál kiváló minőségű termékek értékesítésére egyedi alapfeltételek mellett. A szállítás megszakítás nélkül történik, az üzletekkel való interakció 11 éve tart. Mindig a legmagasabb technológiai paraméterekre törekszünk, ráadásul sikerrel járunk.

Minden előny, amelyet franchise -projektünk működése során az italok palackozási pontjának megvalósításával kap: a Garázs projekt lehetőséget nyújt Önnek arra, hogy egyedi formátumú megközelítést biztosítson, még a jelentéktelen részletek fényében is, szervezettségi szintje, átgondolt az egész koncepció, dolgozunk harmonikusan és hatékonyan ... És nem rendelkezik a "jogdíjak" szükségességéről, mert a termék szállítója, már attól a ténytől, hogy tőle vásárolja meg az árut, nyereséget termel. Ön sört árul, nem csinál felesleges vagy felesleges dolgot, csak kiváló minőségű terméket, csak magas színvonalú márkát.FotókSzemélyes adataim

Ezt a mondatot képpel jelölheti meg, és bármilyen személyes megjegyzést írhat. A kép újbóli megnyomásával a jel eltűnik.
star
Kedvencekhez
heart
szeretem
postpone
Nézd meg később
question
Kétes
heart_no
nem tetszik

Maradt karakterek: 500
ok Jegyzet mentése
Prémium hozzáférés 30 napig Prémium hozzáférést vásárolhat, hogy megnézze, mit gondolnak más felhasználók erről a hirdetésről


A franchise összehasonlítása

add Adja hozzá ezt a franchise -t az összehasonlításhoz


Kapcsolatba akar lépni a tulajdonossal?

photo
Üzenet szövege*

Maradt karakterek: 500
email Levelet írni


Panaszkodjon a hirdetésről

Üzenet a helyszín adminisztrációjának*

Maradt karakterek: 500
ok Panaszt tenni


Nézted már korábban

arrow left Vissza
Ha hibát észlel, kattintson ide a javításhoz