1. Franchise katalógus crumbs arrow
  2. Franchise. Palacsinta crumbs arrow
Franchise. Teremok

Franchise. Teremok

firstKezdeti díj: 1200 $
moneyBeruházás szükséges: 1400 $
royaltyRoyalty: 4 %
timeMegtérülés. Hónapok száma: 8
calendarKívánt: Franchise
homeSaját részlegek száma: 1
homeFranchise-egységek száma: 300
calendarA társaság alapításának éve: 1998
calendarA franchise-tevékenység kezdetének éve: 2018
firstKategória: Palacsinta, Palacsinta

Igény szerinti franchise-ok
Igény szerinti franchise-ok

Teremok márka.

Olyan szervezet, amely normál élelmiszereket árul. Nem gyorséttermi formátumban dolgozunk. A Teremok egy gyors alkalmi étteremlánc, miközben orosz ételeket árulunk. 1998 óta dolgozunk, miközben folyamatosan sikerül örömet szereznünk ügyfeleinknek, mert valóban házi ételeket készítünk. Finom és friss termékek felhasználásával készülnek, az orosz nemzeti hagyomány ételeire összpontosítva.

Szervezetünk alapelvei a következők. Csak természetes alapanyagokból főzünk. A termékek előkészítése csak olyan alapanyagok segítségével történik, amelyeket mi magunk vásárolunk, ellenőrizzük azok frissességét és a természetes termék szabványainak való megfelelést. Nem működtetünk helyettesítőket, nem használunk termékanalógokat. A tésztát csak természetes krémen gyúrjuk, kizártuk a növényi zsírok használatát. Ha sajttortákat készítünk, akkor kizárólag természetes szemű túrót használunk, kizárjuk a növényi alapanyagokkal kevert túrótermékek használatát. Ha palacsintát főzünk, akkor kizárólag természetes eredetű napraforgóolajat használunk, pálmaolajat nem. Ugyanígy a természetesség elvét is alkalmazzuk a termékek beszállítóinak kiválasztásakor, ezért mindig sikerül megőriznünk a márkánkat, a fogyasztókat kizárólag természetes zöldségekkel ellátni. Lédúsak és kellemes illatúak. A húst is ellenőrzik, így nem tartalmaz mesterséges adalékanyagokat, így mindig ízletes és tápláló. Ugyanez vonatkozik a halakra is. Csak természetes termékeket használunk, étvágygerjesztőek és gyengédek. Ezáltal a fogyasztók megszeretik szervezetünket.

Nagy hangsúlyt fektetünk az ételek frissességére. Kizárólag hűtött termékekből főzünk. Nem használunk fagyasztott alapanyagokat, nem használunk tartósítószereket. Minden ételünk forró, friss, a helyszínen főzzük, nem melegítjük fel az ételt. Kizárólag friss tésztát használunk. Ez vonatkozik a töltelékre is, mi magunk készítjük el. A saláták és levesek elkészítésének alapját szakembereink naponta készítik. Éjszaka ezeket a termékeket szállítjuk az éttermekbe, hogy reggel kész leveskészletet vagy salátalapot használhassunk. Leveseket készítünk már az étterem területén, palacsintát sütünk, miután megkaptuk a megrendelést. Mindig kivételesen frissek.

Mindig nagyon tiszteletben tartjuk a hagyományokat, tiszteletben tartjuk az orosz konyha receptjeit, szeretünk kísérletezni is, de csak a hagyományos főzés keretein belül, az orosz konyha általános szabályainak megfelelően. Szervezetünk séfje mindig tiszteli a hagyományokat, ugyanakkor kihasználja a konyhai üzletág legújabb trendjeit. Éppen ezért a gyermekkorunkból ismerős ételek még élénkebbek lesznek ízükben, egészségesek, ízletesek és hasznosak a fogyasztók számára. Étlapunk keretében kivételesen finom ételek megvalósítását végezzük. Például az édes és kiadós palacsinta, a levesek finom húslevessel, a saláták kivételesen frissek. A kvaszt magunk készítjük, gyümölcsitalt is főzünk. Ellenőriztük receptjeinket, módosítottuk őket. 1998 óta dolgozunk, és nagyon jó véleményeket kapunk a fogyasztóktól és a kialakult célközönségtől.

Számunkra fontos, hogy csak képzett szakemberek végezzék tevékenységüket a szervezeten belül. A szakácsok munkatapasztalattal, magas szintű tapasztalattal rendelkeznek, ezért sikerül magas szinten tartaniuk a termék minőségét és az ételek ízjellemzőit. Garantálhatjuk a magas minőséget. Az alkalmazottak tapasztalatai és készségei mindig nagyon értékesek, ők is osztják a szervezet értékeit, jól, hatékonyan, szeretettel főznek, és mindig arra törekednek, hogy a vásárlók kedvében járjanak. Olyan ételeket készítenek, amelyek megfelelnek a legjobb minőségi és ízlési paramétereknek.

Értékeljük az időnket és a tiédet. Tudjuk, hogyan kell gyorsan elkészíteni egy többfogásos vacsorát. Gyorsan megtesszük, de a minőség és az íz feláldozása nélkül. Az étel mindig friss, rendelkezünk a megfelelő technológiákkal, aktívan kihasználjuk azokat.

Röviden a szervezetünkről.

Továbbfejlesztett megközelítést alkalmazunk a gyorséttermekhez, továbbfejlesztett modern formátumban dolgozunk. Ugyanakkor ötvözzük a kiszolgálási sebességet és a kiváló ízlési jellemzőket, ami nagyon előnyös. A nyugati országokban ezt a tevékenységi formátumot gyors-alkalminak nevezik. Az Orosz Föderáció területén mi vagyunk a legnagyobb hálózat, amely ebben a tevékenységi szegmensben működik. Sikerül feláldoznunk az ízjellemzőket, megőrizzük ételeink minőségét és frissességét, miközben nem spórolunk. Nincs kedvünk többet eladni. Finom ételeket szeretnénk főzni, és a fogyasztó értékelni fogja ezt a formátumot, és újra visszatér. Ily módon részesülünk az elvégzett tevékenységekből. A tisztesség és az őszinteség fontos iránymutatások számunkra. Mindig igyekszünk úgy elkészíteni az ételeket, hogy ne hagyjuk cserben az ügyfelet.FotókSzemélyes adataim

Ezt a mondatot képpel jelölheti meg, és bármilyen személyes megjegyzést írhat. A kép újbóli megnyomásával a jel eltűnik.
star
Kedvencekhez
heart
szeretem
postpone
Nézd meg később
question
Kétes
heart_no
nem tetszik

Maradt karakterek: 500
ok Jegyzet mentése
Prémium hozzáférés 30 napig Prémium hozzáférést vásárolhat, hogy megnézze, mit gondolnak más felhasználók erről a hirdetésről


A franchise összehasonlítása

add Adja hozzá ezt a franchise -t az összehasonlításhoz


Kapcsolatba akar lépni a tulajdonossal?

photo
Üzenet szövege*

Maradt karakterek: 500
email Levelet írni


Panaszkodjon a hirdetésről

Üzenet a helyszín adminisztrációjának*

Maradt karakterek: 500
ok Panaszt tenni


Nézted már korábban

arrow left Vissza
Ha hibát észlel, kattintson ide a javításhoz