1. Franchise katalógus crumbs arrow
  2. Franchise. Burger crumbs arrow
Franchise. Ketchup hamburgerek

Franchise. Ketchup hamburgerek

firstKezdeti díj: 8800 $
moneyBeruházás szükséges: 211500 $
royaltyRoyalty: 6 %
timeMegtérülés. Hónapok száma: 12
calendarKívánt: Franchise
homeSaját részlegek száma: 5
homeFranchise-egységek száma: 1
calendarA társaság alapításának éve: 2014
calendarA franchise-tevékenység kezdetének éve: 2016
firstKategória: Burger, Gyors kaja, Burger klub, Gyors kaja, Gyorsétterem kávézó, Gyorsétterem, gyorskaja

Igény szerinti franchise-ok
Igény szerinti franchise-ok

KETCH UP márka.

egy étteremkomplexum, amelyet azoknak a látogatóknak terveztek, akik tehetségesek, fiatalosak, törekednek a sikerre és dinamikusan fejlődnek. Ez egy speciális étterem, amely népszerű a nagyvárosokban, nagyvárosi területeken és nagyvárosi területeken. Éttermünkben üzleti partnerekkel találkozhat, valamint barátaival is találkozhat, és zajos társaságot élvezhet, családjával jól érezheti magát, ebédelhet vagy finom ebédet intézhet intézményünk területén.

Az egész 2014 -ben kezdődött, Szentpétervár város területén, amikor megnyitottuk első létesítményünket és megkezdtük a sikerhez vezető utat. Márkás séfünk, akit Vladimir Pavlovnak hívnak, a "Pokol konyhája" című műsor keretében TV -műsorvezető is volt, elkészíti márkás hamburgereinket, emellett a TV -csatorna képviselője az "Food" márkanév alatt , hála neki sikerült szintjének növelésére népszerűsége látogatók és a lakosság a város a Neva.

Ne feledje, hogy minden étterem a KETCH UP márkanév alatt teljesen független projekt, amely eklektikus, ötvözi a stílusok sokféleségét, amelyek jelenleg nagyon népszerűek. Például fekete tégla és fém falazat szimbiózisát használjuk, ez egy ipari stílusú tetőtér, ráadásul élő növények és fából készült termékek kombinációja, ez inkább vidéki stílus, amely lehetővé teszi a pihenést és a tapintást hangulatos és kényelmes. Mindig arra törekszünk, hogy egyedi, teljesen saját hangulatot teremtsünk, ehhez zenét használnak, este különféle rendezvényeket tartanak stb. Egy modern hatalmas város ritmusában mozogunk és élünk, mindig figyelembe véve a fogyasztók preferenciáit, és ezáltal biztosítva a hatékony kereslet magas szintjét.FotókSzemélyes adataim

Ezt a mondatot képpel jelölheti meg, és bármilyen személyes megjegyzést írhat. A kép újbóli megnyomásával a jel eltűnik.
star
Kedvencekhez
heart
szeretem
postpone
Nézd meg később
question
Kétes
heart_no
nem tetszik

Maradt karakterek: 500
ok Jegyzet mentése
Prémium hozzáférés 30 napig Prémium hozzáférést vásárolhat, hogy megnézze, mit gondolnak más felhasználók erről a hirdetésről


A franchise összehasonlítása

add Adja hozzá ezt a franchise -t az összehasonlításhoz


Kapcsolatba akar lépni a tulajdonossal?

photo
Üzenet szövege*

Maradt karakterek: 500
email Levelet írni


Panaszkodjon a hirdetésről

Üzenet a helyszín adminisztrációjának*

Maradt karakterek: 500
ok Panaszt tenni


Nézted már korábban

arrow left Vissza
Ha hibát észlel, kattintson ide a javításhoz