1. Franchise katalógus crumbs arrow
  2. Franchise. Különböző javítások crumbs arrow
Franchise. H-PONT

Franchise. H-PONT

firstKezdeti díj: 5000 $
moneyBeruházás szükséges: 21000 $
royaltyRoyalty: 88 $
timeMegtérülés. Hónapok száma: 18
calendarKívánt: Franchise
homeSaját részlegek száma: 1
homeFranchise-egységek száma: 56
calendarA társaság alapításának éve: 2010
calendarA franchise-tevékenység kezdetének éve: 2010
firstKategória: Különböző javítások

Igény szerinti franchise-ok
Igény szerinti franchise-ok

Információk a franchise tulajdonosáról.

Garantáljuk a vásárolt áruk száz százalékos megtérülését és értékesítését, a befektetett pénzügyi forrásokat teljes mértékben vissza tudja téríteni, a szerződés keretein belül, emellett teljes körű garanciát kap. Bízunk a franchise üzlet sikerében, ezért garantáljuk, hogy nem lesz probléma az értékesítéssel. A Smart SREDA egy kereskedelmi ház, amely jól ismert márkanév alatt működik. Partnerhálózatunk mindig tele van megrendelésekkel, 100% -os megtérülést garantálunk Önnek. Ezenkívül az üzem havi legalább 400 000 orosz rubel nettó nyereséget ér el. Siess, ajánlatunk korlátozott, légy részese exkluzív hálózatunknak, és eszközeink segítségével magas szakmai színvonalon kezelje vállalkozását. A Smart SREDA nevű márka zöld gyárakat, az intézmények egész hálózatát képviseli, műanyag termékek gyártásával foglalkozunk, kültéri bútorokra szakosodva. Egy másik fontos pont a sajátosság, amely abban rejlik, hogy fejlett műanyagtípusokkal dolgozunk. Saját egyedi megoldással rendelkezünk, amely lehetővé teszi, hogy kompozit anyagokat hozzon létre polimer homoktechnikával, az új idő ezen technológiájával. Rendelkezésünkre állnak a szervezethez tartozó berendezések, segítségével bármilyen típusú terméket gyártunk, ráadásul bármilyen piaci igény esetén készterméket tudunk biztosítani késztermék kifejlesztésével és létrehozásával.

Még 2017 -ben kezdődött szervezetünk története, először egy kis üzem volt az Orosz Föderáció területén, délen. A Fekete -tenger partján, Csernomorszkoje faluban megnyitottuk az első létesítményt. 2018 óta aktívan bővítjük a franchise modellt. Jelenleg a Smart SREDA nevű szervezet fióktelepei vannak az Orosz Föderáció számos régiójának területén. Krímtől Vlagyivosztokig dolgozunk, franchise -alapon megnyitva létesítményeinket. Ezen kívül számos díjjal jutalmazzuk a magas szintű szolgáltatást és a professzionalizmust. Állami szinten tudomásul vették szervezetünk előnyeit, a vállalat tevékenységeit állami szinten teljes mértékben támogatják. Mi vagyunk a nyertesei a szociális formájú vállalkozói pályázatnak, ez egy „Oroszország - a lehetőségek országa” elnevezésű projekt volt, még 2019 -ben. Továbbá mi sem maradtunk díjak nélkül. Mi vagyunk a döntősei a vállalkozóknak szóló versenynek, amelyet szövetségi szinten rendeztek, és nyertünk a "Big Business" jelölésben. Ezen kívül tagja vagyunk az Orosz Föderáció Franchise Szövetségének, aktívan részt veszünk az állam fejlesztésében, nem feledkezünk meg hálózatunkról sem, folyamatos bővítést végzünk, törődünk a környezettel. Küldetésünk, hogy minden nap jobbá tegyük bolygónkat, ezért használunk újrahasznosított típusú polimer termékeket, más szóval használt műanyaggal dolgozunk, és egyedi technológiánknak megfelelően kiváló minőségű termékeket készítünk belőle.

Franchise intézményünk saját koncepciója szerint működik. Sikeres üzleti modell áll a rendelkezésünkre, a Smart SREDA nevű franchise egy gyár, amely kültéri bútorok gyártására szakosodott, emellett kis építészeti formákkal dolgozunk, bármilyen alakzatot létrehozhatunk. Ugyanakkor speciális formájú polimer-homok kompozitot használnak, segítségével gyorsan és hatékonyan készítjük el a szükséges formákat. Folyami homok keverékét használjuk, amelyhez használt műanyagot adunk, amelyet természetesen újrahasznosítunk. Egy ilyen üzemnek körülbelül öt tonna műanyag terméket sikerül feldolgoznia egy hónapon belül, ami nagyon pozitív hatással van a környezetre. Ezeket a műanyag termékeket az utcára, a hulladéklerakókba dobják és újra felhasználják, és magas hozzáadott értékű termékeket állítunk elő. Ez a versenyelőnyünk.

Nem csak egy egyedi koncepció áll a rendelkezésünkre. Üzleti projektünk árrése 50-80%. Így, ha megnyitja gyárunkat a franchise számára, akkor magas jövedelemre számíthat, még alacsony áron is, nagyon kényelmes. Nem kell azon gondolkoznia, hogy hol adja el folyamatosan a terméket, lehetőséget biztosít a forgalmazó számára e tevékenység elvégzésére, és elegendő az Ön számára az a fedezet, amelyet akkor kap, ha nagykereskedelmi árai állnak rendelkezésére. Ez lesz a saját környezetbarát üzeme, azonban bizonyos mennyiségű pénzügyi erőforrást kell fektetni annak megnyitásába. Ön fogja működtetni, kezelni, az üzlet egymillió orosz rubelt igényel, míg az egyösszegű hozzájárulás 4,5 millió orosz rubel. Teljes mértékben követni fogja üzleti modellünket, majd rövid időn belül megtérül a befektetés, mindössze 15 hónap alatt kifizeti pénzügyi erőforrásait. Átlagosan a nettó nyereségnek körülbelül 400 000 orosz rubelnek kell lennie, ez havi, ráadásul a tevékenység második hónapjától ilyen mennyiségű pénzügyi forrást lehet keresni, ami elég sok.FotókSzemélyes adataim

Ezt a mondatot képpel jelölheti meg, és bármilyen személyes megjegyzést írhat. A kép újbóli megnyomásával a jel eltűnik.
star
Kedvencekhez
heart
szeretem
postpone
Nézd meg később
question
Kétes
heart_no
nem tetszik

Maradt karakterek: 500
ok Jegyzet mentése
Prémium hozzáférés 30 napig Prémium hozzáférést vásárolhat, hogy megnézze, mit gondolnak más felhasználók erről a hirdetésről


A franchise összehasonlítása

add Adja hozzá ezt a franchise -t az összehasonlításhoz


Kapcsolatba akar lépni a tulajdonossal?

photo
Üzenet szövege*

Maradt karakterek: 500
email Levelet írni


Panaszkodjon a hirdetésről

Üzenet a helyszín adminisztrációjának*

Maradt karakterek: 500
ok Panaszt tenni


Nézted már korábban

arrow left Vissza
Ha hibát észlel, kattintson ide a javításhoz