1. Franchise katalógus crumbs arrow
  2. Franchise. Kolbászok crumbs arrow
Franchise. Külterületek

Franchise. Külterületek

firstKezdeti díj: 2800 $
moneyBeruházás szükséges: 11000 $
royaltyRoyalty: 150 $
timeMegtérülés. Hónapok száma: 8
calendarKívánt: Franchise
homeSaját részlegek száma: 13
homeFranchise-egységek száma: 36
calendarA társaság alapításának éve: 2000
calendarA franchise-tevékenység kezdetének éve: 2019
firstKategória: Kolbászok, Hús, Kolbászüzlet, Húsbolt, Húsfeldolgozó üzem, hentesbolt, Kolbászbolt, Kolbász- és sajtüzlet, Pulyka húsüzlet

Városi franchise
Városi franchise
Kisvárosok, kistelepülések, kisváros számára
Kisvárosok, kistelepülések, kisváros számára
Nyisson meg egy franchise üzletet
Nyisson meg egy franchise üzletet

Ma már Okrainy márkanév alatt vannak márkás értékesítési pontok.

igazán értékes lelet azok számára, akik értékelik a húskészítmények gasztronómiáját. Itt kiváló minőségű húsipari termékek széles választékát találja, ugyanakkor kiváló választékot kínálunk. Tehát a következő termékeket vásárolhatja meg tőlünk: főtt kolbászok, kolbászok, félkész termékek, ezen kívül értékes füstölt kolbászt árusítunk a legvonzóbb vásárlók számára. A márkás üzleteinkbe érkező fogyasztók elsőként értékelhetik a márka új termékeit, részt vehetnek a kóstolóban, emellett lehetőségük van olyan exkluzív termékek megvásárlására, amelyek sehol nem találhatók meg szervezetünk üzleteiben.

A franchise előnyei, amelyeket felismerhet, ha kapcsolatba lép intézményeinkkel: először is, az ügyfél élvezheti termékeink kifogástalan ízét és kiváló minőségét. Másodszor, mi vagyunk az első szervezet a húskészítmények piacán, amely megfelelt a HACCP tanúsításnak, míg egyedi gyártási technológiákkal rendelkezünk a gyártási folyamat végrehajtásához. Ugyanakkor kellő jelentőséget tulajdonítunk a tudománynak, pénzügyi forrásokat fektetünk a kutatásba; van egy PIC-kódrendszerünk, amelyen belül a WMS és a MES rendszereket kombinálják; szinte minden ügyfél visszatér hozzánk egyszerűen azért, mert szereti a magas színvonalú szolgáltatást és a minőségi terméket. Bárhol is nyitunk üzletet, a fogyasztók abszolút többsége törzsvásárlónk lesz. Ön, mint forgalmazónk, aki termékeket értékesít, mindig magas nyereségre tehet szert pusztán azért, mert hatalmas számú törzsvásárlója lesz, akik rendszeresen vásárolnak készleteket; valóban egyéni megközelítést biztosítunk az irodai munka megvalósításához. Minden forgalmazónk nagyra értékeli azt a törődést és figyelmet, amelyet egy üzleti projekt megvalósítása során adunk nekik, mert arra törekszünk, hogy franchise -partnereink a legjobb eredményeket érjék el és megnyerjék a versenyt. Először is, nagyon különbözünk más helyi vállalatoktól, amelyek franchise -t nyújtanak, azoktól, akik 24/7 támogatást nyújtanak, emellett testreszabott felelősségteljes ellátási rendszerünk van; saját szállítójárműveket üzemeltetünk, és ezért függetlenek vagyunk harmadik felektől, így biztosítva, hogy a termékeket mindig időben megkapjuk. Másodszor, kizárólag friss árut biztosítunk Önnek, nem tároljuk raktárban, nem romlik meg olyan vállalkozók hibája miatt, akik csak azért szállíthatnak szállítást, mert mi magunk csináljuk; és Ön, mint forgalmazónk, különleges szállítási feltételeket kap. És kivételesen jó minőségű, garantáltan friss termékhez juthat, ami a legfontosabb, egyéni megközelítést biztosítunk az árazáshoz, hogy termékeink értékesítése is nyereséges legyen. A tevékenység első hónapjában száz százalékos megtérülés garantált. Az eladatlan termékeket a mi költségünkön visszatérítjük, ha ez a tevékenység első hónapjában történt.

Személyes adataim

Ezt a mondatot képpel jelölheti meg, és bármilyen személyes megjegyzést írhat. A kép újbóli megnyomásával a jel eltűnik.
star
Kedvencekhez
heart
szeretem
postpone
Nézd meg később
question
Kétes
heart_no
nem tetszik

Maradt karakterek: 500
ok Jegyzet mentése
Prémium hozzáférés 30 napig Prémium hozzáférést vásárolhat, hogy megnézze, mit gondolnak más felhasználók erről a hirdetésről


A franchise összehasonlítása

add Adja hozzá ezt a franchise -t az összehasonlításhoz


Kapcsolatba akar lépni a tulajdonossal?

photo
Üzenet szövege*

Maradt karakterek: 500
email Levelet írni


Panaszkodjon a hirdetésről

Üzenet a helyszín adminisztrációjának*

Maradt karakterek: 500
ok Panaszt tenni


Nézted már korábban

arrow left Vissza
Ha hibát észlel, kattintson ide a javításhoz