1. Franchise katalógus crumbs arrow
  2. Franchise. Pszichológiai szolgáltatások crumbs arrow
Franchise. Psy csoport

Franchise. Psy csoport

firstKezdeti díj: 900 $
moneyBeruházás szükséges: 0 $
royaltyRoyalty: 0 $
timeMegtérülés. Hónapok száma: 0
calendarKívánt: Franchise
homeSaját részlegek száma: 1
homeFranchise-egységek száma: 0
calendarA társaság alapításának éve: 2012
calendarA franchise-tevékenység kezdetének éve: 2020
firstKategória: Pszichológiai szolgáltatások

Városi franchise
Városi franchise

Svéd márka, a "Psy Group".

Nemzetközi márka, kiváló hírnévvel. Ha franchise -t vásárol, pszichológiai gyakorlatot végezhet önálló egységünk állapotában.

Ön a "Psy Group" pszichológiai egyesület képviselője lesz.

... Minden franchise -tulajdonosunkkal megkötjük a kereskedelmi koncesszió tulajdonjogát. Ez egy megállapodás a franchise nevünkben történő végrehajtásának jogáról, rögzíti azokat a feltételeket, amelyek mellett közös tevékenységet folytatunk, és felsorolja mindkét fél jogait és kötelezettségeit. Ez egy tulajdonjogi dokumentum, amely rögzíti a kölcsönös kötelezettségünket. Ön, mint franchise -vevőnk tanúsítványt kap. Megerősíti a franchise megszerzésének tényét szervezetünkben, az ügylet megkötésére vonatkozó információk bekerülnek szervezetünk nyilvántartásába.

"Psy csoport".

Nemzetközi márka. Képviselőjeként önállóan irányítja az irodai munkákat: maga dolgozik az árazással, és elszámol ügyfeleivel. Ön választja ki a szükséges munkamódszereket, maga is keres olyan helyiségeket, ahol ügyfeleket fogad, a földrajzi helymeghatározáson dolgozik és minden mást elvégez.

A franchise-tevékenységet végző és a "Psy Group" nevet viselő cég egy magas szintű üzleti inkubátor, ahol partnereink kiváló lehetőséget kapnak arra, hogy részesüljenek tapasztalt kollégák segítségéből. Ezen kívül lehetőséget biztosítunk a szakmai gyakorlat megvalósítására.

az Orosz Föderáció és Svédország legjobb pszichológiai szakembereinek szolgáltatásait igénybe véve. A franchise minden vásárlójának lehetősége van felvenni a kapcsolatot kurátorával, és személyes tanácsokat kérni. Így segítséget kaphat bármilyen probléma megoldásához, ha a szakmai feladatok végrehajtásához kapcsolódik.

Magas színvonalú weboldalt állunk rendelkezésére.

A szervezet elkötelezett a webhely létrehozása, népszerűsítése és karbantartása mellett. Ez egy személyes portál lesz az interneten, amely az Ön számára működik, de mi fenntartjuk. Vállalati stílusban tervezzük a Psy Group márkanév alatt. Ez egy második szintű domain lesz, nevezetesen a név. psy-csoport. ru. Ha saját személyes tárhelyet szeretne, továbbra is használhatja a kívánt tartományt. Ez lehet a szokásos legfelső szintű domain www. név. ru és hasonlók. Ön képes lesz kezelni ezt az oldalt, és az ügyfelek imádni fogják a reszponzív felületet. Úgy tervezték, hogy bármilyen eszközön működtethető legyen, azaz potenciális ügyfele mobiltelefonról, számítógépről és táblagépről is felkeresheti az oldalt, és igénybe veheti a szolgáltatásokat. Ez kiválóan alkalmas a célközönség bevonására. Ezenkívül optimalizáljuk az oldalt, hogy a kulcskérdések célközönsége hozzá fordulhasson, és az Ön fogyasztói lehessen. Saját változtatásokat is végezhet a menüben és a névben, ez a felhasználó kérésére történik.

Az Ön rendelkezésére bocsátjuk a képzésen való részvétel lehetőségét.

A franchise minden felhasználója részt vehet egy ingyenes továbbképzési eseményen. Továbbá képzéseket tartunk szemináriumok, előadások formájában, fesztiválokat tartunk, mesterkurzusokat tartunk és más lehetőségeket is megvalósítunk, amelyeket nem szabad kihagyni. Alternatív megoldásként kapcsolatba léphet technikai segítségnyújtási szolgálatunkkal, mi biztosítjuk a felügyeletet.

... A Psy Group márka képzett szakemberei veled fognak dolgozni. De szervezetünk szolgáltatása nem korlátozódik erre. Teljes hozzáférést kap bevezető képzési programunkhoz, képes lesz megérteni, hogyan kell megnyitni saját magánrendelőjét, és gyakorlatilag a semmiből megvalósítani azt egy vállalkozásba. Segítünk az irodai tevékenységek megszervezésében, helyet biztosítunk magunknak. Képes lesz megérteni, hogy mi szükséges ahhoz, hogy felszerelje a kabinetet a fogyasztók elfogadására. Segítségünkkel hirdetheti szolgáltatását.

különböző forgalomvonzó források felhasználásával. Azt is képes lesz felismerni, hogy mit kell tennie a fogyasztó helyes kiszolgálása érdekében, az ügyféllel való interakció minden jellemzője elérhető lesz az Ön számára. Ezen túlmenően, ha az ügyfél súlyos pszichológiai traumát kezel, pszichoterápiás szerződést köthet velünk. Azt is megértheti, hogy milyen hibákat követnek el a kezdő pszichológusok, ezáltal elkerülve ezeket a tipikus hibákat, és azonnal elkezdve hatékonyan és hozzáértően cselekedni. Segítünk meghatározni, hogy melyek a legnépszerűbb fogyasztói kérdések, amelyekkel együtt kell dolgoznia. Ön képes lesz megérteni, hogy mi a helyzet a pszichológiai szolgáltatások piacán, mert folyamatosan elemzéseket végzünk, és az aktuális típusú statisztikai információkat biztosítjuk Önnek. Lehetőséget biztosítunk arra, hogy ajánlást kapjunk a munkavállalók kiválasztására. Ez vonatkozik a szervezet vezetésére is, ha ebben az üzleti formátumban tevékenykedik. A gyakorlatból tanulmányozhat egy valós esetet, hogy megértse, hogyan kell cselekednie. Emellett számos más előnyt is kaphat, amelyeket részletesebben leírhatunk a franchise megismerésekor.

A tevékenység technológiai vonatkozásai.

A Psy Group franchise programja lehetőséget kínál speciális technológiai technikák elsajátítására annak érdekében, hogy a lehető leghatékonyabban tudjon tanácsot adni a fogyasztóknak. Sőt, technológiánkat úgy alakítottuk ki, hogy a pszichológiai tanácsadás szegmensében a fogyasztók kéréseinek nagy részét feldolgozhassuk. Módszerünk alapja a kognitív-viselkedési terápia, annak alapelvei. Ezen kívül pozitív pszichológiával dolgozunk, de ez nem korlátozódik a lehetőségeink listájára. Mi is kölcsönhatásba lépünk a pszichoszintézissel. A "Psy Group" tevékenységeinek végrehajtására szolgáló technológia lehetővé teszi a fogyasztói tanácsadás saját paradigmájának felállítását a pszichológia szempontjából. Lehetőséget adunk arra is, hogy hatalmas számú olyan eszközzel dolgozzon, amelyek lehetővé teszik a pszichokorrekció elvégzését, és olyan technológiákat biztosítunk Önnek, amelyeket az Orosz Föderáció területén lévő szervezetek nem használnak. Mi vagyunk ezeknek a módszereknek az egyedüli tulajdonosa. Ha Ön a franchise felhasználója lesz, akkor megosztja velünk a csúcstechnológia használatának kizárólagos jogát. Ezenkívül a képzés és a tanúsítás után a képesítéseket igazoló bizonyítékokkal szolgálunk, amelyek igazolják a képesítéseket. Hatékony hozzáférést kap a képzési modulokhoz, portálunkon keresztül valósul meg, lehetőség lesz a képesítések folyamatos fejlesztésére, tanulásra, átképzésre, és ezt távolról is elvégezheti, és elhagyhatja otthonát vagy irodáját. Csak stabil hozzáférést kell biztosítania az internethez, és akkor folyamatosan fejlődhet, új fogyasztókat vonzhat és nagy mennyiségű pénzügyi forrást szerezhet. Kimerítő információs készlettel, különféle módszertani kézikönyvekkel szolgálunk. Ezenkívül elektronikus úton is megkaphatja szervezetünk bármely dokumentációját. Nagyon nyereséges, nem szabad elhanyagolni azt az egyedülálló lehetőséget, hogy javítsa képzettségét és dolgozzon a Psy Group márkanév alatt.

Tetszett ez az ajánlat?


Oszd meg barátaiddal, vagy mentsd el magadnak az oldal címétSzemélyes adataim

Ezt a mondatot képpel jelölheti meg, és bármilyen személyes megjegyzést írhat. A kép újbóli megnyomásával a jel eltűnik.
star
Kedvencekhez
heart
szeretem
postpone
Nézd meg később
question
Kétes
heart_no
nem tetszik

Maradt karakterek: 500
ok Jegyzet mentése
Prémium hozzáférés 30 napig Prémium hozzáférést vásárolhat, hogy megnézze, mit gondolnak más felhasználók erről a hirdetésről


A franchise összehasonlítása

add Adja hozzá ezt a franchise -t az összehasonlításhoz


Kapcsolatba akar lépni a tulajdonossal?

photo
Üzenet szövege*

Maradt karakterek: 500
email Levelet írni


Panaszkodjon a hirdetésről

Üzenet a helyszín adminisztrációjának*

Maradt karakterek: 500
ok Panaszt tenni


Nézted már korábban

arrow left Vissza
Ha hibát észlel, kattintson ide a javításhoz