1. Franchise katalógus crumbs arrow
  2. Franchise. futár crumbs arrow
Franchise. FARFOR

Franchise. FARFOR

firstKezdeti díj: 0 $
moneyBeruházás szükséges: 40000 $
royaltyRoyalty: 4.5 %
timeMegtérülés. Hónapok száma: 18
calendarKívánt: Franchise
homeSaját részlegek száma: 24
homeFranchise-egységek száma: 100
calendarA társaság alapításának éve: 2011
calendarA franchise-tevékenység kezdetének éve: 2011
firstKategória: futár, futárszolgálat, futárcég, Szállitó cég, Logisztikai cég, Szállítás, Ételszállítás, Termékek szállítása, Szállítócég, Szállítási szolgáltatás online áruházakhoz, posta

Városi franchise
Városi franchise
Igény szerinti franchise-ok
Igény szerinti franchise-ok
Ingyenes franchise
Ingyenes franchise

A "FARFOR" nevű márka.

szövetségi szintű franchise hálózat, amely késztermékeket szállít. A márkát Ufa város területén alapították. Ez még 2010 -ben volt, a szervezet hatékony típusú termelési műveleteket folytat. Mi vagyunk az egyetlen olyan szervezet az orosz piacon, amely több mint 10 éve szállít élelmiszereket, csak mi rendelkezünk tapasztalattal, úttörők vagyunk ebben az üzletágban. Dolgoztunk ezen a területen még azelőtt, hogy az utóbbi években mainstream lett. Ez idő alatt valóban előrelépést tudtunk elérni, magas szintű tapasztalattal rendelkezünk. A közétkeztetés területén dolgozunk, komplex gazdálkodást végzünk. Mindenünk megvan a magunké, franchise is van, igénybe veheti segítségünket, és megnyithatja saját kézbesítési szolgáltatását, amely a hagyományaink, szabványaink és szabályaink keretein belül fog működni.

Már több olyan üzletünk is van, amelyek élelmiszer -előkészítéssel foglalkoznak. A konyhák több mint 90 településen találhatók, főleg nagyvárosokban dolgozunk. A cél az, hogy globális vezetővé váljunk bolygónk területén, hogy vezessünk, legyőzzük a versenytársak ellenállását és abszolút vezetővé váljunk. E tekintetben nagyon jelentős terjeszkedésünk van, törekszünk a világ minden piacának meghódítására. Előnyeink lehetővé teszik számunkra, hogy ezt elérjük, most olyan franchise-adót keresünk, aki a franchise alapján az irodai munkát a minőségi és minőségi optimalizált előírások teljes körének megfelelően hajtja végre.

Számos előnyünk van, amelyeket hatékonyan használhat. Az első és legfontosabb elv a magas színvonal. Ezenkívül a további legfontosabb elv az ízletes ételek elkészítése. Ez nagyon fontos, dolgozunk rajta. Az étel egyedi, mivel eredeti recepteket használunk. A munkához való hozzáállás a legmagasabb színvonalú. Hálózatunkat személyzeti tanfolyamok támogatják. Van egy rejtélyes vásárlási funkció, mindig ügyelünk arra, hogy a szolgáltatás színvonala ne csökkenjen. Ezt azért tesszük, mert nagyra értékeljük a szervezet hírnevét. Bármely forgalmazót ellenőrizni lehet, a konyhákból történő online sugárzást is végrehajtják, hogy mindenki láthassa, mit csinál a szakács. Nagyon jól automatizáltuk az irodai munkát, optimalizáltuk a folyamatokat, készételeket is szállítunk, teljes körű szolgáltatást nyújtunk. Nem csak aggregátorok vagyunk, hanem egy olyan szervezet is, amely önállóan foglalkozik ezzel az üggyel. Teljes mértékben végrehajtjuk a gyártási folyamatot. Gyakorlatilag nem fordulunk külső szervezetekhez segítségért. Megtanítjuk, hogyan nyissa ki konyháját és szállítson ételeket. Ez egyfajta konyha, sokkal hatékonyabb és fejlettebb.

A főtt étel ára nagyon ésszerű. Elérhető formátumban dolgozunk. Kivételesen finom ételek. A fejlesztési technológia lehetővé teszi a felár elvégzését, és nem az üzlet rovására. Az ételek finomak és kiváló minőségűek. Nyereséges üzlet vagyunk. Bármilyen ügyfél rendelkezésünkre áll. A munka elve az a képesség, hogy magas színvonalú szolgáltatást nyújtsunk az ügyfeleknek. Hatékonyan végrehajtjuk minden vállalt kötelezettségünket. Az előkészítés és a szállítás sebessége a lehető legnagyobb, a fogyasztó nem vár, hanem szinte azonnal megkapja a termékét. Gyorsaságunk az előnyünk, ami fontos szerepet játszik. Sőt, mi magunk főzünk, ez nem olyasmi, ami nagyon sokáig hever és port gyűjt a raktárakban. A lehető leghamarabb elkészítjük és kiszállítjuk, saját szállításunk lehetőséget biztosít egy futár azonnali küldésére. Nem lépünk kapcsolatba az aggregátorral, mi magunk vagyunk a teljes értékű aggregátor és az egybeforrt konyha. Futár csak kerekeken, ez a gyors szállítás. Továbbra is dolgozunk a szállítási sebesség növelésén. Ehhez vezetőink hatékonyan dolgoznak, a konyha kompetensen és hatékonyan működik. Van csomagolásunk, szállítjuk. Keményen dolgozunk ezen, jelentős előnyöket érve el a versenyharcban. Szolgáltatásunk csúcsminőségű. Nem csak valljuk magunkat, minden ügyfél fontos a szervezetünk számára.

Szolgáltatás minden ügyfél számára, ez a mi szállításunk, minden kötelezettségünket magas minőségben teljesítjük. A hozzáértés és a professzionalizmus a további erősségeink. A versenyharcban mi vagyunk az abszolút kétségtelen vezetők, csak valóban megvannak az előfeltételeink ahhoz, hogy minden helyet elfoglaljunk. Korrektség szükséges, ez az előnyünk. A figyelmet és a törődést adjuk fogyasztóinknak. Az irodai munkát mindig hozzáértően végezzük, soha nem próbálunk csalni. Ön is része lesz hálózatunknak, a "FARFOR" márkanév alatt fog dolgozni, ez a vállalati szervezetünk, sok rendszer, különböző blokkok egész sora. Mindegyik egység hatékonyan és hatékonyan működik. Szinkronban végeznek tevékenységeket. A "FARFOR" nevű szervezet a legjobb franchise -t kínálja a piacon, és meg fog lepődni, hogy milyen jó feltételeket fog kapni, amikor a franchise -nal szinkronizált tevékenységeket végez.Fotók

Franchise. FARFOR. Videó bemutató

Tetszett ez az ajánlat?


Oszd meg barátaiddal, vagy mentsd el magadnak az oldal címétSzemélyes adataim

Ezt a mondatot képpel jelölheti meg, és bármilyen személyes megjegyzést írhat. A kép újbóli megnyomásával a jel eltűnik.
star
Kedvencekhez
heart
szeretem
postpone
Nézd meg később
question
Kétes
heart_no
nem tetszik

Maradt karakterek: 500
ok Jegyzet mentése
Prémium hozzáférés 30 napig Prémium hozzáférést vásárolhat, hogy megnézze, mit gondolnak más felhasználók erről a hirdetésről


A franchise összehasonlítása

add Adja hozzá ezt a franchise -t az összehasonlításhoz


Kapcsolatba akar lépni a tulajdonossal?

photo
Üzenet szövege*

Maradt karakterek: 500
email Levelet írni


Panaszkodjon a hirdetésről

Üzenet a helyszín adminisztrációjának*

Maradt karakterek: 500
ok Panaszt tenni


Nézted már korábban

arrow left Vissza
Ha hibát észlel, kattintson ide a javításhoz