1. Franchise katalógus crumbs arrow
  2. Franchise. Termelés crumbs arrow
Franchise. Oscar

Franchise. Oscar

firstKezdeti díj: 500 $
moneyBeruházás szükséges: 1000 $
royaltyRoyalty: 0 $
timeMegtérülés. Hónapok száma: 2
calendarKívánt: Franchise
homeSaját részlegek száma: 1
homeFranchise-egységek száma: 10
calendarA társaság alapításának éve: 2016
calendarA franchise-tevékenység kezdetének éve: 2018
firstKategória: Termelés, Gyártás, Mini gyártás, Kisvállalkozások gyártása, Üzleti termelés

Igény szerinti franchise-ok
Igény szerinti franchise-ok

Amikor egy magas szintű kompetencia és bizonyított tapasztalat jön szóba, a dolgok felfelé mennek. Megvásárolhat egy hatékony üzleti projektet, és megvalósíthatja azt egy franchise részeként, kihasználva a szervezetünkkel folytatott interakció által biztosított előnyöket; Moszkva területén olcsón vásárolhat franchise -t, ugyanez vonatkozik az Orosz Föderáció más városaira is. Lehetőség van saját projekt megszervezésére és vállalkozói munkára, nem a nagybátyjának, hanem magának. Szabadon választhat tevékenységi típusát, képes lehet az Ön számára elfogadható szegmensben dolgozni; ezen túlmenően a kockázatok minimálisak, mivel franchise-t vásárol az Orosz Föderációtól, garantáljuk Önnek a sikert, védjegyünk idővizsgálaton esett át, magas szintű tényleges keresletet biztosít, bizonyított terméket vásárol; segítünk sikeresen és kompetensen belépni a piacra, nem kell megküzdenie a kemény versennyel, olyan terméket értékesít, amellyel nehéz versenyezni; ezenkívül a franchise akadálytalan hozzáférést biztosít az értékes gazdasági és marketing információkhoz. Üzletünk és franchise -központunk a szervezetünkkel szinkronban végzett munka, minden szükséges információt megadunk Önnek, segítünk megszervezni a projektet úgy, hogy a rendelkezésre álló erőforrásokat a lehető leghatékonyabban tudja felhasználni; minimális ráfordítása lesz reklám- és marketingtevékenységre, mi gondoskodunk arról, hogy sikeres legyen. Irodai munkát végez egy sikeres üzleti projekt részeként, mi gondoskodunk arról, hogy Ön is jó pénzt kereshessen.

Szervezetünk Oscar márkanév alatt működik. Franchise -t fejlesztünk, és felajánljuk, hogy kövesse példánkat. Az Oscar -szervezet lehetővé teszi egy jó ajánlat, nyereséges szolgáltatások igénybevételét, amelyek biztosítják a legújabb franchise megszerzését az Orosz Föderáció területén. Ugyanakkor garanciát vállal a sikerre, és minimális pénzügyi befektetéssel megszervezheti saját üzleti projektjét, amely garantáltan profitot hoz. A franchise-üzletág lehetőséget kínál saját tevékenysége megszervezésére valaki más védjegyének, valaki más logójának, egy már teljesen kifejlesztett üzleti modelljének, eszközeinek és know-how-jának felhasználásával, amelyeket egy sikeres szervezet már tesztelt a gyakorlatban. A franchisor az a cég, amely a márkát birtokolja. Egy magánszemély vagy szervezet megszerezheti annak lehetőségét, hogy e szervezet szolgáltatásait vagy áruit értékesítse, használhassa a márkáját, miközben bizonyos kötelezettségeket vállal. A franchise -vevő kizárólagos forgalmazó, és gyakran vállalja, hogy hatékonyan hajtja végre az irodai tevékenységeket, teljes mértékben betartva a rendelkezéseket. Ez azért történik, hogy ne okozzon jó hírnevet a vállalatnak. A jeles franchise -adó sok pénzügyi forrást fektet be, hogy népszerűvé tegye márkáját. Ez nemcsak a fogyasztók, hanem a potenciális forgalmazók számára is megtörténik.

Teljes körű támogatást kap tőlünk, ráadásul az irodai műveletek végrehajtásának minden szintjén. Lehetőséget adunk arra, hogy információkat találjon arról, hogy mennyibe kerül egy franchise megvásárlása. Lehetőséget biztosítunk Önnek egy új franchise vásárlására, kérdéseket tehet fel, szakmai tanácsokkal látjuk el. Az Oscar nevű szervezet egy olyan cég, amelyen keresztül rendkívül nyereséges franchise -típusokat vásárolhat további erőfeszítés nélkül, mi segítünk kiválasztani az Önnek leginkább tetsző vállalkozástípust. Néhány hónapon belül gyorsan megtérül a befektetett pénzügyi erőforrás, miközben teljes mértékben elkísérjük Önt, útmutatásunk szerint sikerrel jár, pontosan úgy jár, ahogy szeretné. És ezzel egy időben rengeteg felelősséget vállalunk. Először is nyereséges velünk dolgozni, egyszerűen azért, mert az Oscar márka jól ismert védjegy. De ez természetesen nem ér véget az előnyeink listájával. Van egy egyedülálló cégünk, magas a sikere, sokféle tevékenységet folytat. Tevékenységünk kiterjed arra, hogy innovatív típusú szolgáltatásokat és termékeket hozzunk létre és fejlesszünk. Soha nem maradunk egy helyen, folyamatosan mozgunk, fejlődünk, bővülünk. Erőink az árukészletek széles skálájának gyártását végzik, miközben nincsenek versenyképes analógjaik. Ön lesz az abszolút vezető az Orosz Föderáció területén, nagyon kényelmes és praktikus.FotókSzemélyes adataim

Ezt a mondatot képpel jelölheti meg, és bármilyen személyes megjegyzést írhat. A kép újbóli megnyomásával a jel eltűnik.
star
Kedvencekhez
heart
szeretem
postpone
Nézd meg később
question
Kétes
heart_no
nem tetszik

Maradt karakterek: 500
ok Jegyzet mentése
Prémium hozzáférés 30 napig Prémium hozzáférést vásárolhat, hogy megnézze, mit gondolnak más felhasználók erről a hirdetésről


A franchise összehasonlítása

add Adja hozzá ezt a franchise -t az összehasonlításhoz


Kapcsolatba akar lépni a tulajdonossal?

photo
Üzenet szövege*

Maradt karakterek: 500
email Levelet írni


Panaszkodjon a hirdetésről

Üzenet a helyszín adminisztrációjának*

Maradt karakterek: 500
ok Panaszt tenni


Nézted már korábban

arrow left Vissza
Ha hibát észlel, kattintson ide a javításhoz