1. Franchise katalógus crumbs arrow
  2. Franchise. Építőipari cég crumbs arrow
Franchise. DOM.ME

Franchise. DOM.ME

firstKezdeti díj: 0 $
moneyBeruházás szükséges: 8800 $
royaltyRoyalty: 0 $
timeMegtérülés. Hónapok száma: 24
calendarKívánt: Franchise
homeSaját részlegek száma: 3
homeFranchise-egységek száma: 2
calendarA társaság alapításának éve: 2016
calendarA franchise-tevékenység kezdetének éve: 2020
firstKategória: Építőipari cég

Városi franchise
Városi franchise
Igény szerinti franchise-ok
Igény szerinti franchise-ok

Információk a franchise tulajdonosáról.

DOM nevű márka. NEKEM.

az első online piac, amely lehetőséget kínál egy ház teljes készletének kiválasztására, és ezzel egyidejűleg online fizetésre bankkártyával, vagy bármely más, a fogyasztó számára kényelmes módszerrel. Megvalósítottuk az irodai munka automatizálásának és a potenciális ügyfelek generálásának lehetőségét. A fogyasztónak a tranzakcióhoz való eljuttatásának folyamata is automatizált, elfogadunk online fizetést, az embernek nem is kell mennie sehova, mobileszközéről vagy otthonról, személyi számítógép segítségével teszi. A platform lehetővé teszi több millió fogyasztó kiszolgálását egyszerre, ami kényelmes. A szervezet fejlesztői létrehozhattak egy chatbotot, rendelkezik mesterséges intelligencia alapjaival, ez lehetővé teszi, hogy hatékonyan lépjen kapcsolatba a fogyasztókkal. Rendelkezünk szervezet tulajdonában lévő leadgeneráló rendszerrel is, és a többlépcsős értékesítés az evalution live systems nevű szolgáltatás használatával történik. Az értékesítési részleg rendelkezik a megfelelő tapasztalattal, kivitelezési szerződéseket hajt végre, emellett integrálva van a globális rendszerbe, és a fogyasztót meglepi márkás chatbotunk magas szintű funkciói. Mindig kész kapcsolatba lépni a fogyasztóval, válaszokat adni a feltett kérdésekre, és kommunikálni a potenciális vevővel. Mindig szükség van a kifogások eltávolítására saját szkriptekkel, ez lehetővé teszi az üzlet hatékony lezárását. A bot maga kezdeményezheti a párbeszédet, és pénzügyi források kifizetésével arra ösztönzi az ügyfelet, hogy vásároljon.

A Discounter számos különböző lehetőséget kínál, amelyek a technológia egyedülálló formátumú jelenlétének köszönhetően valósulnak meg. Az innovatív horganyzott szerkezetek hatékonyan működnek, és lehetőséget adnak arra, hogy uraljuk a piacot. Megszoktuk, hogy mindenki okostelefont használ, nehéz elképzelni az életet a globális internet és személyi számítógép nélkül. Elfogadjuk és működtetjük a technológiai fejlesztéseket, ráadásul a mindennapi életünkben, az építkezés során is, ez a szervezet tényleges jellemzője. A házak már nem luxusok, bizonyíthatjuk Önnek, hogy megtörjük a sztereotípiákat, miközben biztosítjuk az alacsony árat és a gyors kivitelezést, ráadásul az építési folyamat általában a minimálisra egyszerűsödik, szinte olyan, mint egy tervező összeszerelése, minden nagyon gyorsan és magas szintű szakmai ... Áraink általában elérhetetlenek bármely versenytárs analóg számára, mivel innovatív vegyületeket használunk. A fogyasztó spórol a fémfogyasztáson, míg a házak akár 40% -a jóval könnyebb, mint szervezetünk legközelebbi versenytársa, de olcsóbb is, mivel spórolunk a fém mennyiségén, miközben a minőség meghaladja az analógokat. Vagyis az otthoni készletünk végül sokkal olcsóbb, mint bármely más alternatív lehetőség, miközben kiváló minőségű termékeket kínálunk. Ugyanakkor nyugodtan kijelenthetjük, hogy a fentiek nem az egyetlen előnye a védjegyünknek.

Az árazásról alkotott elképzelésünk forradalmi, miközben hatékonyan végezzük az irodai műveleteket, és elvégezzük az összes kitűzött feladatot. Csak az anyagköltséget és a tevékenység költségét kell figyelembe venni. Az építési és szerelési munkáknak nincsenek hagyományos árai, megtörjük a sztereotípiákat, mert a munkaintenzitás minimálisra csökken, miközben a feladatok elvégzésének hatékonysága a lehető legmagasabb. A keret nagy szilárdságú formátumban kapható, gyárakban gyártják, ideális geometriai paraméterekkel rendelkezik. Ugyanakkor a piac területén először lehetőség van olyan termék kiskereskedelmi formátumban történő megvásárlására, amely nem számít fel külön díjat a közvetítők részéről. Nincs menedzser, nincs fizetése az elöljáróknak, az előadó közvetlenül kapcsolatba léphet az ügyféllel, nagyon nyereséges, nemcsak az árat csökkenti, hanem a komplexitást is, általában nagyon gyorsan kiderül. Szervezetünk partnerei az Orosz Föderáció területén a lakásépítés legnagyobb technológiai szervezetével együtt végezhetnek tevékenységeket. Ez az első szövetségi szintű szervezet, amely expressz épületépítés formájában alkalmazza az innovatív építési módszert. Platformunk egyre erősebb, növekszik, bővül. Fejlesztjük hálózatunkat, ez már egy aggregátor, hasonló a taxi -alkalmazáshoz, azonban a taxisok helyett építési szakemberek végzik tevékenységüket. Partnereink magas színvonalú és technológiai eszközt szerezhetnek, amellyel hatékony tevékenységeket végezhetnek. Az ügynököknek személyes fiókjuk van, ugyanez vonatkozik a partnerekre is, így a hálózat fejlődik, kihasználva a hálózati marketing elvét. Ilyen még soha nem fordult elő a lakásépítésben. A rendszer magas szintű automatizálása lehetővé teszi bónuszok felhalmozását, emellett a hálózat szerkezete is kialakul. Minden ügyfélnek lehetősége van arra, hogy teljes értékű ügynökké váljon, még a ház költségeit is visszatérítheti készpénzvisszatérítésként, és így is nagyon jó pénzt kereshet.

A franchise cégnek saját koncepciója van, az irodai tevékenységeket a maximális hatékonysággal hajtja végre. Ez az első online diszkont, amely lehetőséget ad arra, hogy rekord idő alatt vegyen részt házépítésben. DOM nevű márka. A ME a versenyelőny biztos formája, amely lehetővé teszi, hogy rekord idő alatt érjen el sikert. Forradalmi piac az építőiparban. Van egy online kedvezményes platform is, amelynek segítségével házak épülnek, a márka ugyanaz a DOM. ME, míg az Orosz Föderáció területén nincsenek hasonló analógok. Az árak kétszer -háromszor alacsonyabbak a piaci áraknál, mivel egyedi szoftvert használunk. A szoftver a modern technológiák működésével együtt kompetens előnyt biztosít a versenyben. Az anyagok szállítására is exkluzív feltételek vannak, ami nagyon kényelmes. A tevékenységekre vonatkozó speciális fizetési rendszer helye, mivel csökken a munkaintenzitás. A fizetés átlátható, nyílt becslést alkalmaznak, az információk önmagukban kerülnek online. Az oldal használata nagyon kényelmes, míg bármely szakaszban tanácsokat kaphat a szervezet tapasztalt vezetőitől.



Fotók



Személyes adataim

Ezt a mondatot képpel jelölheti meg, és bármilyen személyes megjegyzést írhat. A kép újbóli megnyomásával a jel eltűnik.
star
Kedvencekhez
heart
szeretem
postpone
Nézd meg később
question
Kétes
heart_no
nem tetszik

Maradt karakterek: 500
ok Jegyzet mentése
Prémium hozzáférés 30 napig Prémium hozzáférést vásárolhat, hogy megnézze, mit gondolnak más felhasználók erről a hirdetésről


A franchise összehasonlítása

add Adja hozzá ezt a franchise -t az összehasonlításhoz


Kapcsolatba akar lépni a tulajdonossal?

photo
Üzenet szövege*

Maradt karakterek: 500
email Levelet írni


Panaszkodjon a hirdetésről

Üzenet a helyszín adminisztrációjának*

Maradt karakterek: 500
ok Panaszt tenni


Nézted már korábban

arrow left Vissza
Ha hibát észlel, kattintson ide a javításhoz