1. Franchise katalógus crumbs arrow
  2. Franchise. Zálogház crumbs arrow
Franchise. Automata zálogház 38

Franchise. Automata zálogház 38

firstKezdeti díj: 0 $
moneyBeruházás szükséges: 88000 $
royaltyRoyalty: 10 %
timeMegtérülés. Hónapok száma: 12
calendarKívánt: Franchise
homeSaját részlegek száma: 3
homeFranchise-egységek száma: 0
calendarA társaság alapításának éve: 1998
calendarA franchise-tevékenység kezdetének éve: 2018
firstKategória: Zálogház, Zálogház

Igény szerinti franchise-ok
Igény szerinti franchise-ok

Franchise kölcsönre, amelyet az Auto Pawnshop 38 nevű jármű műszaki útlevelével biztosítanak. A franchise hatékonyan megbirkózik minden feladattal, és mindent megkap, amire szüksége van az irodai műveletek hatékony elvégzéséhez. Az Auto zálogház 38, egy speciális hitelintézet, amely ezen a márkanév alatt működik, lehetővé teszi a pénzvásárlást azoknak, akik járművel rendelkeznek. Az autó biztonsága érdekében meglehetősen nagy kölcsönöket bocsáthat ki, biztosítva azzal, hogy vissza nem térés esetén értékesítheti az ingatlant, magas nyereséggel rendelkező járműveket, mivel azok magasabb értékűek lesznek tényleg azok. Következésképpen a fogyasztó lehetőséget kap arra, hogy pénzt keressen és visszaadja Önnek, ha nem, akkor sem marad veszteségben. Rugalmas megközelítésünk hatékony interakciót biztosít a fogyasztókkal. Ez az egyik legnagyobb autós zálogház az Orosz Föderáció területén. És nem állunk meg az elértnél, éppen ellenkezőleg, folyamatosan fejlődünk. Több mint ötvenezer fogyasztó veszi igénybe szervezetünk szolgáltatásait. Rugalmas megközelítéssel rendelkezünk, hatékonyan és hozzáértően oldjuk meg a problémákat. Magas szakmai színvonalon nyújtunk szolgáltatásokat, az ügyfelek mindig elégedettek, segítségért fordulhatnak hozzánk. Mindig készek vagyunk segíteni, pénzt bocsátunk ki, azonban az autót letétként kell elhagynia. Sőt, zálogban hagyják szó szerint csak a dokumentáció szerint. Szervezetünkkel utazhat és pénzt kereshet, törlesztheti adósságait és fizethet. Még ha nincs hozam is, előnyhöz jutunk, mert el tudjuk adni az autót. Sőt, nyereségesebben adjuk el, mint ha egyszerű aukcióról lenne szó. Különféle módszerek vannak a pénzkeresésre. Sokféle kiegészítő jövedelemhez juthat hozzá. Csak adjon ki kölcsönt a jármű műszaki útlevelével, és minden rendben lesz.

Az ügyfelek kedvelik szolgáltatásunkat, az Auto Zálogház 38 akkor vesz fel hitelt, ha mindenképpen szükség van rá. Hosszú távú kapcsolatokat építünk ki, igyekszünk biztosítani, hogy a fogyasztók felvehessék velünk a kapcsolatot. A piac civilizált fejlesztése - ez a célunk, a biztosított hitelezés területén dolgozunk. Kellemes légkörünk van, senki sem fenyegeti az embereket, udvariasan és korrektül kommunikálnak velük. A fogyasztók jól érzik magukat, modern irodánk van. Az iroda Moszkva városában található. Az AAA osztályú őrzött parkoló is rendelkezésre áll, lehetőséget biztosítunk a személyzet képzésére a segítségünkkel. Szakembereink mindig udvariasan bánnak az ügyfelekkel, Ön is a mi szabványaink szerint fog dolgozni. Ezenkívül az ügyfelek mindig vissza akarnak jönni hozzánk, mert nagyon értékelik a biztonságot és a kényelmet; megbízható cég vagyunk, az üzlet számunkra olyasmi, amit nem lehet megsérteni; jó hírnevünk van, nagyon régóta dolgozunk a jelzálog -hitelezési piacon, és a legnagyobb ilyen jellegű szervezetekké váltunk. Mi csak pénzt keresünk a kamatokra, ha szükséges, eladjuk az autót, ez elkerülhetetlen kockázat, azonban van biztosításunk. Egyszerűen eladhatjuk, visszakapjuk a pénzünket, talán még nagy mennyiségű készpénzt is ki lehet adni, ha az autó sokat ér. Ezenkívül a hitelkamat átlátható módon kerül kiszámításra, nappal van újraszámítás, ha korábban szeretné visszafizetni a pénzt. Így kapcsolatba léphet a fogyasztókkal, és magas színvonalú szolgáltatást kapnak. Nagyon jövedelmező és kényelmes mindkét fél számára, ráadásul a tranzakcióban három fél van, a franchise -adó, a forgalmazó és a végső ügyfél.

Szervezetünk magasan képzett szakértők által végzi tevékenységét, értékelik a prémium exkluzív járműveket, készek vagyunk napi ötvenmillió orosz rubelt adni fogyasztóinknak. Emellett fontos szerepet játszik az autók fedezeti értéke. Természetesen nem adunk ki nagy összegű pénzügyi forrást egy olcsó autóhoz. Megpróbáljuk hatékonyan kezelni a termelési műveleteket. Az Auto Pawnshop 38 nevű márka vezeti a prémium piaci szegmenst. Ez nem gépjármű fedezetű bankhitel. Az Auto Pawnshop 38 nevű márka megbízható partner. A biztonságos záloghitel -modellel nyithat autós zálogházat. Ez egy jármű biztonságán vagy egy regisztrációs igazoláson alapul, amelyet az ügyfél fogad el, ez egy nagyon kényelmes üzleti típus, lehetővé teszi, hogy ugyanannyit keressen, mint amibe pénzügyi forrásokat fektetett be. Gyakran szükség van az autó értékesítésére, de ebben sincs semmi bonyolult és büntetőjogi. Az Orosz Föderáció jogszabályainak teljes betartásával dolgozik, nemcsak hogy nem sérti a törvényt, de nem is csalja meg a fogyasztókat. Megbízhatóan és kiváló minőségben dolgozunk, jobb, ha nem csalunk és becsületesen cselekszünk a jó hírnév érdekében. A hírnév költségei nem elfogadhatók számunkra, és a franchise -vevőnek, mint kizárólagos forgalmazónak ezt is meg kell értenie városának területén. Egyszerű és megbízható kapcsolatba lépni velünk, hozzáférést biztosítunk intézményünk infrastruktúrájához. A Pawnshop 38 sokféle eszközt tartalmaz: először is, hatékonyan működő biztonsági szolgáltatást áll rendelkezésére. Ezenkívül van egy szolgáltatás a fogyasztói ellenőrzés elvégzésére; a jogi osztály segítséget nyújt a különböző problémák megoldásában, lehetőség lesz szakemberekhez fordulni a gyártási probléma megoldása érdekében. A szövetségi szintű online számológép a professzionalizmus új szintjén biztosítja az interakciót; Ön pedig hatékonyan és hozzáértően fog dolgozni, lehetőséget biztosítunk Önnek a telemarketing megvalósítására; az ügyfelekkel való munkavégzés automatikusan megtörténik, ennek segítségével speciális rendszert építhet fel, és felhasználhatja rendszerét az irodai működés optimalizálása érdekében. Saját marketing osztályunk van, mindenki számára felkészült a hatékony és hozzáértő segítségre. Ezenkívül az értékesítési módszert kidolgozták és tökéletesen működik, az ügyfelek kompetens interakciót folytathatnak Önnel. Ezenkívül a késedelmes kezelést saját technológiánknak megfelelően végzik. A franchise működtetése során rengeteg eszközt fogad el tőlünk, amelyek használatát is megtanítjuk Önnek. Kihasználja őket az üzleti projekt javára, és magabiztos győzelmet arathat a versenyben.FotókSzemélyes adataim

Ezt a mondatot képpel jelölheti meg, és bármilyen személyes megjegyzést írhat. A kép újbóli megnyomásával a jel eltűnik.
star
Kedvencekhez
heart
szeretem
postpone
Nézd meg később
question
Kétes
heart_no
nem tetszik

Maradt karakterek: 500
ok Jegyzet mentése
Prémium hozzáférés 30 napig Prémium hozzáférést vásárolhat, hogy megnézze, mit gondolnak más felhasználók erről a hirdetésről


A franchise összehasonlítása

add Adja hozzá ezt a franchise -t az összehasonlításhoz


Kapcsolatba akar lépni a tulajdonossal?

photo
Üzenet szövege*

Maradt karakterek: 500
email Levelet írni


Panaszkodjon a hirdetésről

Üzenet a helyszín adminisztrációjának*

Maradt karakterek: 500
ok Panaszt tenni


Nézted már korábban

arrow left Vissza
Ha hibát észlel, kattintson ide a javításhoz