1. Franchise katalógus crumbs arrow
  2. Franchise. Zálogház crumbs arrow
Franchise. FinLine

Franchise. FinLine

firstKezdeti díj: 4400 $
moneyBeruházás szükséges: 35000 $
royaltyRoyalty: 250 $
timeMegtérülés. Hónapok száma: 3
calendarKívánt: Franchise
homeSaját részlegek száma: 10
homeFranchise-egységek száma: 51
calendarA társaság alapításának éve: 1999
calendarA franchise-tevékenység kezdetének éve: 2014
firstKategória: Zálogház, Zálogház

Igény szerinti franchise-ok
Igény szerinti franchise-ok

A FinLine nevű franchise, amelynek tevékenysége egy gépjármű -zálogház keretében történik, és biztosítékkal is kölcsönöz. Bármilyen irodai munka hozzáértő kivitelezése különös figyelmet igényel. Ahhoz, hogy hatékonyan megbirkózzon a feladattal, nagyon keményen kell dolgoznia. A FinLine nevű szervezet egy zálogház, amelyet egy autó biztosít. Lehetőséget biztosítunk franchise megvalósítására márkánk nevében. Rendelkezésére áll egy olyan vállalkozás, amely nagyon magas jövedelmezőségi paraméterekkel rendelkezik, miközben teljes garanciát vállal arra, hogy a befektetés biztonságos lesz. Mi magunk vállalunk garanciát szervezetünk nevében, bízunk a termékünkben. Ön képes lesz hatékonyan megbirkózni minden nehézséggel, kifejezetten kapcsolatba lépve szervezetünkkel a franchise -megállapodás keretein belül. 1999 óta működünk, és egyedi és átlátható irányelveinknek megfelelően működünk. Mi voltunk az úttörők, mi lettünk az első olyan szervezetek között, amelyek megkezdték az Orosz Föderáció területén biztosított gépjárműhitelek nyújtását. Ez idő alatt rengeteg tapasztalatot gyűjtöttünk össze, csiszoltuk a készségeinket, rendelkezésünkre áll minden szükséges kompetencia. Az ügyfél megkapja tőlünk a gépjármű tulajdonjog -hitelek szolgáltatását, olyan kölcsönt, amely biztosítja a jármű további üzemeltetésének lehetőségét. Ez nagyon előnyös a fogyasztók számára, pénzt kölcsönözhetnek, miközben szükségtelen bürokrácia és nehézségek nélkül lehetőséget adunk erre, nagyon kis százalékban, különösen, ha figyelembe vesszük, hogy teljesen legálisan dolgozunk. Valóban vezető szervezet vagyunk ebben a tevékenységi szegmensben az Orosz Föderáció és a Független Államok Közössége területén, nincs párunk, teljesen elnyomtunk minden versenytársat, mivel ténylegesen irodai tevékenységet végzünk. Saját értékesítési helyként rendelkezünk ilyen franchise -intézményekkel, amelyek szerződés alapján dolgoznak velünk. További bővítést hajtunk végre, bővítést hajtunk végre. A világ négy országának területén dolgozunk, további fejlesztéseket tervezünk. Ötven partner zálogház áll rendelkezésünkre. Tanácsadói szolgáltatásokat nyújtunk, segítünk az irodai működés hatékony végrehajtásában. Az egyedülálló EPR-FinLine formátumú automatizálási rendszer egy olyan projekt, amely hatékonyan és kompetensen megvalósítható, és a legsikeresebb üzleti egységgé válik.

Tekintettel arra, hogy több mint húsz év alatt magas szintű tapasztalatokat gyűjtöttünk és modern technológiákat alkalmazunk, az üzleti tevékenységet a lehető leghatékonyabban végzik. Az ügyfelek magas színvonalú szolgáltatást kapnak tőlünk, igyekszünk a lehető legmagasabb szinten dolgozni. Vállalati szabványaink szerint működünk, amelyek nagyon magasak. Mi is egy speciális szolgáltatási módszerrel dolgozunk, az átlátható finanszírozási modellekkel való interakciót mi is hatékonyan és hozzáértően végezzük. Hűségprogramot biztosítunk, nagyon jövedelmező, és szívesen használják. Szolgáltatásunk teljes skáláját úgy nyújtjuk, hogy semmilyen módon nem mondunk ellent a jogszabályoknak. Cselekedeteink mindig szándékosak, korrektek, elvileg megpróbáljuk elkerülni az alapvető terv hibáit. A franchise megvalósításakor nem fog nehézségeket tapasztalni, ha márkán belül dolgozik. Lehetőséget biztosítunk fogyasztóinknak arra is, hogy gépkocsival biztosított hitelt vegyenek fel, ingatlanokkal is dolgozunk, bármit a fogyasztó választása szerint; van még egy szolgáltatás, lízingeléssel foglalkozunk, lehetőséget biztosítunk magánszemélyeknek járművek vásárlására; van még egy tevékenységi terület, online kölcsönök nyújtásával foglalkozunk az interneten, és ez nem korlátozódik a kompetenciáink listájára. Refinanszírozzuk a hiteleket, együttműködünk harmadik fél zálogházak partnereivel, sürgősen beváltjuk a biztosítékot, hatékonyan és jövedelmezően tudunk eladni, szinte minden olyan tevékenységgel dolgozunk, amely elsősorban magánszemélyek hitelnyújtásához kapcsolódik; szervezetünk célközönsége a férfiak és a nők, akik életkora huszonöt és hatvan év között mozog. Vonzunk befektetéseket, végrehajtjuk a zálog üzlet üzletfejlesztését, segítünk önálló vállalkozóvá válni, de a franchise keretein belül dolgoznia kell. Főként a középosztály képviselőivel dolgozunk, és szükségünk van olyan fogyasztókra, akik felsőfokú végzettséggel rendelkeznek, stabil jövedelemre is szükségük van, pontosan ez a célközönségünk, a legpontosabban meghatározott. Szinte minden harmadik orosz lehet a fogyasztónk, ez potenciális igény. Az Orosz Föderáció lakóinak több mint harminc százaléka zálogházakkal dolgozott, szolgáltatásokat vett igénybe, valamit most zálogba adott pénzért cserébe. Ezeknek az ügyfeleknek közvetítheti a szervezetével való interakció előnyeit. Ezek az emberek tudják, hol vannak az előnyeik, és te magad kínálod nekik a legjobb feltételeket, vagyis ennek köszönhetően kapcsolatba lépsz a törzsvásárlókkal. Igen, sok fogyasztó szeretne folyamatosan szolgáltatásokat kapni a szervezetétől. Majdnem tizenöt millió ember az Orosz Föderáció lakója, akik potenciális ügyfeleik lehetnek.

Az oroszok jövedelme folyamatosan csökken, az infláció évről évre előfordul, az embereknek nincs elég pénzük. A jelzáloghitelek már nagyon jól mutatják magukat, stabil növekedés tapasztalható, az elmúlt években ez a piac évente harminc százalékkal növekedett. Az auto zálogházak népszerűsége a következő években egyre nagyobb lesz. Ez egyszerűen azért történik, mert az embereknek pénzre van szükségük, anyagi forrásokra van szükségük, az embereknek van valamilyen ingatlanuk, amelyet készek biztosítékként adni. Éppen ezért a FinLine-Auto Loan nevű márka hatékonyan megvalósítható a franchise keretein belül. Vásárolja meg nyereséges franchise -t, és szerezzen jelentős versenyelőnyt. Harminc napon belül elindíthatja projektünket. Csak egy hónap, hogy elkezdje saját üzleti projektjét. Két-három hónap után biztosan eléri az önellátást. És fél év múlva képes lesz teljes mértékben megtéríteni az összes befektetett pénzügyi forrást, és elkezdhet valódi pénzt keresni. A kezdeti szakaszban legalább két és fél millió orosz rubelt kell befektetnie. Egy éven belül megtérülhet és száz százalékos jövedelemhez juthat. A befektetett alapok nyereségesek, továbbra is működnek, lehetővé téve a keresést. A befektetett pénzügyi források lehetővé teszik a projekt maximális szakmai színvonalú megvalósítását. A hitelállomány méretétől függően megtérül. Gyakran hatékonyan folytat interakciót a fogyasztókkal, de néhányuk nem tud kifizetődni. Ekkor a zálog jön szóba, csak eladod, és visszakapod a befektetett pénzügyi forrásokat. Néha még jó pénzt is kereshet vele. Megfelelő versenyelőnyt biztosítunk. Minden hónapban kereshet egy keveset, sokat, de százötvenezer orosz rubelt. Ezenkívül magas biztosítékkal rendelkezik. Szuper nyereséget érhet el, ha ingatlant ad el, ez is előfordul, ez azt jelenti, hogy szerencsés. Mindig szükség van a biztosíték helyes felmérésére, akkor vállalkozása felfelé megy.FotókTetszett ez az ajánlat?


Oszd meg barátaiddal, vagy mentsd el magadnak az oldal címétSzemélyes adataim

Ezt a mondatot képpel jelölheti meg, és bármilyen személyes megjegyzést írhat. A kép újbóli megnyomásával a jel eltűnik.
star
Kedvencekhez
heart
szeretem
postpone
Nézd meg később
question
Kétes
heart_no
nem tetszik

Maradt karakterek: 500
ok Jegyzet mentése
Prémium hozzáférés 30 napig Prémium hozzáférést vásárolhat, hogy megnézze, mit gondolnak más felhasználók erről a hirdetésről


A franchise összehasonlítása

add Adja hozzá ezt a franchise -t az összehasonlításhoz


Kapcsolatba akar lépni a tulajdonossal?

photo
Üzenet szövege*

Maradt karakterek: 500
email Levelet írni


Panaszkodjon a hirdetésről

Üzenet a helyszín adminisztrációjának*

Maradt karakterek: 500
ok Panaszt tenni


Nézted már korábban

arrow left Vissza
Ha hibát észlel, kattintson ide a javításhoz