1. Franchise katalógus crumbs arrow
  2. Franchise. Jogi szolgáltatások crumbs arrow
Franchise. Hitelbiztos

Franchise. Hitelbiztos

firstKezdeti díj: 500 $
moneyBeruházás szükséges: 5000 $
royaltyRoyalty: 5 %
timeMegtérülés. Hónapok száma: 6
calendarKívánt: Franchise
homeSaját részlegek száma: 3
homeFranchise-egységek száma: 11
calendarA társaság alapításának éve: 2013
calendarA franchise-tevékenység kezdetének éve: 2020
firstKategória: Jogi szolgáltatások, Ügyvédi Iroda

Igény szerinti franchise-ok
Igény szerinti franchise-ok

A Hitelbiztos egy olyan szervezet, amely az Orosz Föderáció területén működik, és úttörő szerepet játszik azon szolgáltatások nyújtásában, amelyek lehetővé teszik csődeljárások lefolytatását magánszemélyek számára.

Tevékenységünket 2015 -ben kezdtük, amikor az Orosz Föderációban elfogadták a vonatkozó törvényt jogalkotási szinten, amely lehetővé teszi a magánszemélyek számára a csődeljárást.

A Credit Commissioner márka megkülönböztető jellemzője, hogy nem csak franchise-vevő lesz, hanem teljes értékű és teljes értékű partnerünk, ami nagyon kényelmes és nyereséges. Vezető partnerként oroszlánrészt vállalunk az ügyfélszolgálati feladatokból. Arra fog koncentrálni, hogy lehetőséget adjon nekünk a lehető legtöbb értékesítésre, ami a fő tevékenysége. Ugyanakkor még egy adatbázist is biztosítunk elérhetőségekkel, amelyek információkat tartalmaznak arról, hogyan lehet kapcsolatba lépni potenciális ügyfeleinkkel. Valójában mi vállaljuk a felelősséget a terhelés 80% -áért, miközben a nyereség majdnem felét reméljük veled, ami nagyon kedvező feltétele az interakciónak. Ha érdekli, lépjen kapcsolatba velünk, és kérdezze meg, hogyan értük el ezt. Videó formátumban készítettünk egy rövid, de informatív bemutatót, amely leírja a franchise megvalósításának feltételeit, ott választ kap minden felmerülő kérdésre, ráadásul tanácsot is tudunk adni, ha további érdeklődést mutat.FotókSzemélyes adataim

Ezt a mondatot képpel jelölheti meg, és bármilyen személyes megjegyzést írhat. A kép újbóli megnyomásával a jel eltűnik.
star
Kedvencekhez
heart
szeretem
postpone
Nézd meg később
question
Kétes
heart_no
nem tetszik

Maradt karakterek: 500
ok Jegyzet mentése
Prémium hozzáférés 30 napig Prémium hozzáférést vásárolhat, hogy megnézze, mit gondolnak más felhasználók erről a hirdetésről


A franchise összehasonlítása

add Adja hozzá ezt a franchise -t az összehasonlításhoz


Kapcsolatba akar lépni a tulajdonossal?

photo
Üzenet szövege*

Maradt karakterek: 500
email Levelet írni


Panaszkodjon a hirdetésről

Üzenet a helyszín adminisztrációjának*

Maradt karakterek: 500
ok Panaszt tenni


Nézted már korábban

arrow left Vissza
Ha hibát észlel, kattintson ide a javításhoz