1. Franchise katalógus crumbs arrow
  2. Franchise. ECO crumbs arrow
Franchise. Királyi erdő

Franchise. Királyi erdő

firstKezdeti díj: 1700 $
moneyBeruházás szükséges: 7500 $
royaltyRoyalty: 0 $
timeMegtérülés. Hónapok száma: 6
calendarKívánt: Franchise
homeSaját részlegek száma: 3
homeFranchise-egységek száma: 15
calendarA társaság alapításának éve: 2010
calendarA franchise-tevékenység kezdetének éve: 2015
firstKategória: ECO

Igény szerinti franchise-ok
Igény szerinti franchise-ok

A Royal Forest nevű cég olyan szervezet, amelyben fiatal szakemberek végzik szakmai tevékenységüket, az intézmény nagyon dinamikusan fejlődik, 2010 -ben kezdtünk el dolgozni a butik megnyitásától, és a mai napig nagyon hosszú utat tettünk meg, de folyamatosan fejlődött, elkezdtük a kis üzlet, most, tudjuk bővíteni, mi a franchise. Nagyon sok különféle forrást költöttünk: pénzügyi, adminisztratív, munkaügyi és természetesen ideiglenes, de végül sikerült rendelkezésünkre bocsátanunk egy hatékony és életképes formátumú üzleti egységet, amelynek megvan a maga kizárólagos jellege és a lehető leghatékonyabban működik.

Szervezetünk termékei: természetes, exkluzív terméket biztosítunk a fogyasztóknak, ők értékelik; nem használunk géntechnológiával módosított szervezeteket, ráadásul kerüljük a cukor -adalékanyagokat, nem dolgozunk különféle stabilizátorokkal és egyéb vegyszerekkel sem; a multivitamin elvén dolgozunk, ez lehetővé teszi az összes hasznos tulajdonságú anyag megőrzését a termékek gyártásakor, miközben sikerül folyamatosan növelni a termelést, és egyre többet termelünk. Alternatívát kínálunk a fogyasztóknak a kevésbé hasznos, de már ismerős termékek helyett, ami nagyon kényelmes; az import földrajza nagyon kiterjedt formátumú, ez előnyt jelent számunkra a versenyben; lehetőség van prémium csomagolás használatára is, teljes mértékben megfelel a modern formátumú merchandising elveinek.

Lehetősége van egy egyszerű bevezetésre is, az üzleti projekt szinte azonnal működésbe lép: szakértői értékelést adunk Önnek annak megértése érdekében, hogy az Ön által talált helyiségek vonzóak -e az értékesítési pont megnyitásához; teljes mértékben kifejlesztett vállalati dizájnt biztosítunk Önnek, ez megfelel az Ön helyiségeinek; készen állunk arra, hogy fejleményeink alapján egy teljesen működőképes üzleti tervet készítsünk Önnek, és pótoljuk Önnek azt a költségvetést is, amelyre az értékesítési pontnak szüksége lesz; gyakorlatot fogunk végezni, útközben az alkalmazottaival, ők szakszerűen látják el közvetlen munkaügyi feladataikat; teljes körű támogatást nyújtunk minden tevékenységi területen, számviteli nyilvántartást vezetünk, jogi nyilvántartást biztosítunk, módszertanilag is támogatjuk Önt; A boltba történő szállítás elérhető lesz az Ön számára; a fizetési feltételek mindig rugalmasak, ez az üzleti modellünk előnye; Teljesen egyedi és jól kidolgozott speciális reklámkampányt kaphat tőlünk, ez segít a lehető legtöbb fogyasztó vonzásában.

Személyes adataim

Ezt a mondatot képpel jelölheti meg, és bármilyen személyes megjegyzést írhat. A kép újbóli megnyomásával a jel eltűnik.
star
Kedvencekhez
heart
szeretem
postpone
Nézd meg később
question
Kétes
heart_no
nem tetszik

Maradt karakterek: 500
ok Jegyzet mentése
Prémium hozzáférés 30 napig Prémium hozzáférést vásárolhat, hogy megnézze, mit gondolnak más felhasználók erről a hirdetésről


A franchise összehasonlítása

add Adja hozzá ezt a franchise -t az összehasonlításhoz


Kapcsolatba akar lépni a tulajdonossal?

photo
Üzenet szövege*

Maradt karakterek: 500
email Levelet írni


Panaszkodjon a hirdetésről

Üzenet a helyszín adminisztrációjának*

Maradt karakterek: 500
ok Panaszt tenni


Nézted már korábban

arrow left Vissza
Ha hibát észlel, kattintson ide a javításhoz