1. Franchise katalógus crumbs arrow
  2. Franchise. Gofri crumbs arrow
Franchise. AZTA! GOLYÓK

Franchise. AZTA! GOLYÓK

firstKezdeti díj: 3500 $
moneyBeruházás szükséges: 3500 $
royaltyRoyalty: 3 %
timeMegtérülés. Hónapok száma: 1
calendarKívánt: Franchise
homeSaját részlegek száma: 169
homeFranchise-egységek száma: 56
calendarA társaság alapításának éve: 2011
calendarA franchise-tevékenység kezdetének éve: 2015
firstKategória: Gofri

Igény szerinti franchise-ok
Igény szerinti franchise-ok

A „Wow! Gofri ”. Ez egy nagyon kiadós és édes gofri eredetileg Hongkongból, egyedi receptünk van. Mesterien készítünk édes termékeket, fogyasztóink élvezik őket, három fő típusunk van: vaníliát, csokoládét, sósat és így tovább, ezek csak a fő nevek, vannak még alkategóriák. 30 golyóból álló tésztát használunk, különféle töltelékekkel töltik meg. Snickers, MMS, banán, minden rendelkezésre áll, vannak más töltelékek is, a lista igazán nagy. Tejszínhabot használunk a gofri töltéséhez, emellett csokoládé pasztát, szeretünk fagylaltot használni, a vásárlók is szeretik. Kérésre gyümölcsöt is adhatunk hozzá. Édes öntetet is készítünk a legmagasabb szakmai színvonalon. Csokoládé- vagy kókuszreszeléket használunk, emellett eper- vagy csokoládé -szirupot használunk, mindent hatékonyan és hozzáértően végzünk, és teljes körű információcsomagot biztosítunk Önnek a franchise megvalósítása érdekében.

Minden előny, amelyet a franchise megvalósításával kaphat. Először is, ez egy egyedülálló termék az Orosz Föderáció piacán; másodszor, a befektetés 1-3 hónapon belül megtérül, nagyon kényelmes, előnyös bónuszt kap; harmadszor, márkánk népszerűsége nem függ a szezonális ingadozásoktól; negyedszer, nem kell szinte semmit befektetnie a reklámba, mi vállaljuk a reklámok nagy részét; Ötödször, az egyszerű és kompakt szolgáltatás versenyelőnyt biztosít Önnek, élvezni fogja kiváló osztályú berendezéseinket. Természetesen beruházásokra lesz szükség.

Először is, 178 000 orosz rubel egyösszegű hozzájárulás lesz; másodszor, a jogdíjforgalom 3% -át havonta fizeti nekünk; harmadszor, a jövedelmezőség legalább 100 000 orosz rubel lesz, ez a pénzösszeg egy hónapon belül kereshető, részletesebb statisztikákat tanulmányozhat, számadatokat szolgáltatunk, bármilyen információ bemutatható hatékony eszközünk segítségével. A franchise bemutató teljes áttekintést nyújt projektünkről.

A franchise -projekt a következő anyagokból áll: márkakönyv, reklámanyagok, kézikönyv a vállalati identitás működtetéséhez, jelvények, névjegykártyák, szórólapok és még sok más. Egyedi receptjeink vannak a gofrihoz, ezeket használjuk a verseny megnyerése érdekében. A gofri egyedi, eredeti receptjei állnak rendelkezésére, útmutatást adunk; az értékesítési helyet is regisztrálni kell. Ennek teljes mértékben meg kell felelnie a vállalat stílusának, ez nagyon fontos, Ön képes lesz használni minden dokumentációnkat, minden know-how-t, magas színvonalú fejlesztéseket; egy teljes körű utasítás lehetővé teszi az irodai munkával való hatékony megbirkózást; támogatni fogunk, kiképezünk, még a regisztrációval is segítünk, könnyen megbirkózol bármilyen feladattal, mindig ott leszünk, támogatunk. Természetesen legalább 70 000 rubelt kell fizetnie, ehhez a tevékenységhez pénzeszközökre lesz szüksége. Szüksége van egy márkás rackre, bérleti pénzre, hozzávalókra, meg kell vásárolnia, pénzt kell használnia a reklámra, az üzletben dolgozó személyzet munkáját is fizetni kell, pénzügyi forrásokat fektet be és gyorsan megtéríti a költségeket. Magas jövedelemre számíthat, ezért a vállalat sikeres lesz. Nagyon jövedelmező tevékenységet folytatni a franchise keretében.Fotók

Franchise. AZTA! GOLYÓK. Videó bemutató

Személyes adataim

Ezt a mondatot képpel jelölheti meg, és bármilyen személyes megjegyzést írhat. A kép újbóli megnyomásával a jel eltűnik.
star
Kedvencekhez
heart
szeretem
postpone
Nézd meg később
question
Kétes
heart_no
nem tetszik

Maradt karakterek: 500
ok Jegyzet mentése
Prémium hozzáférés 30 napig Prémium hozzáférést vásárolhat, hogy megnézze, mit gondolnak más felhasználók erről a hirdetésről


A franchise összehasonlítása

add Adja hozzá ezt a franchise -t az összehasonlításhoz


Kapcsolatba akar lépni a tulajdonossal?

photo
Üzenet szövege*

Maradt karakterek: 500
email Levelet írni


Panaszkodjon a hirdetésről

Üzenet a helyszín adminisztrációjának*

Maradt karakterek: 500
ok Panaszt tenni


Nézted már korábban

arrow left Vissza
Ha hibát észlel, kattintson ide a javításhoz