1. Franchise katalógus crumbs arrow
  2. Franchise. Fánk crumbs arrow
Franchise. Dunkin 'Donuts

Franchise. Dunkin 'Donuts

firstKezdeti díj: 10000 $
moneyBeruházás szükséges: 44000 $
royaltyRoyalty: 6 %
timeMegtérülés. Hónapok száma: 18
calendarKívánt: Franchise
homeSaját részlegek száma: 12
homeFranchise-egységek száma: 9
calendarA társaság alapításának éve: 2010
calendarA franchise-tevékenység kezdetének éve: 2014
firstKategória: Fánk

Igény szerinti franchise-ok
Igény szerinti franchise-ok

A Dunkin 'Donuts névre keresztelt márka egy kávézó, egy intézménylánc, amelyet 1950 -ben alapítottak az Amerikai Egyesült Államokban. A szervezet alapítója William Rosenberg. A szervezet több lehetőség megvásárlására hívja fel potenciális partnereit. A formátumok közül az első a mini formátum. Lehetőséget biztosít egy kávézó megnyitására bérelt terület segítségével, amelynek területe nem kevesebb, mint 45 négyzetméter. Ezenkívül megnyithatja intézményét szabványos formátumban. Maximum 45-120 négyzetméteres területet feltételez. A Dunkin 'Donuts nyereséges franchise.

Érdemes megemlíteni, hogy a Dunkin 'Donuts franchise megnyitásához szükséges befektetés legalább 80 000 dollár. Ha a szokásos formátumban végez tevékenységet, akkor 28 000 USD összegű átalánydíjat kell fizetnie. Ha mini-formátumot használ, akkor 18 000 USD összeg elegendő. A jogdíjakat havonta szedjük be. Ezt a hozzájárulást a forgalom 6% -ának kell megadnia. A helyiség területe, amely szükséges a tevékenység elvégzéséhez. Ha szabványos formátumban értékesít franchise -t, akkor 45-120 négyzetméteres területre lesz szüksége. Ha úgy dönt, hogy mini formátumot választ, akkor az elhelyezéshez legfeljebb 45 négyzetméterre lesz szüksége. Minden formátumhoz áramforrás szükséges. 30 kW -nak kell lennie. Szükséges egy teljesen működő vízellátás, vízelvezető rendszer, légkondicionáló rendszer. Ennek eredményeként másfél év alatt megtérülhet befektetése.

A Dunkin 'Donuts franchise lehetőséget ad arra, hogy exkluzív partnerünk legyen. A következő előnyökkel jár. Először is részletes tanácsokat kap tőlünk. A cég képviselője minden gyártási szakaszban segít a papírmunkában. A Dunkin ’Donuts képviselői rendszeresen felkeresik kávéházaitokat, segítenek megoldani az irodai munka során felmerülő problémákat. Minden alkalmazottja exkluzív képzést kap tőlünk, ez nagyon előnyös. Az új marketing bevezetésekor, valamint egy reklámcég indításakor átfogó és magas színvonalú segítséget nyújtunk Önnek. Hatékonyan indítjuk el a reklámozást, és Ön ki tudja használni az előírásainkat. Új menüvel rendelkezünk, új felszerelést kap tőlünk egy üzleti projekt megvalósításához. Ezenkívül kizárólagos szabványainknak megfelelően dolgozhat a termékek előállításán, a fogyasztók kiszolgálásán. Az összes szükséges információs anyag és egyéb támogatás biztosításával segítünk megbirkózni a feladattal.Fotók

Franchise. Dunkin 'Donuts. Videó bemutató

Személyes adataim

Ezt a mondatot képpel jelölheti meg, és bármilyen személyes megjegyzést írhat. A kép újbóli megnyomásával a jel eltűnik.
star
Kedvencekhez
heart
szeretem
postpone
Nézd meg később
question
Kétes
heart_no
nem tetszik

Maradt karakterek: 500
ok Jegyzet mentése
Prémium hozzáférés 30 napig Prémium hozzáférést vásárolhat, hogy megnézze, mit gondolnak más felhasználók erről a hirdetésről


A franchise összehasonlítása

add Adja hozzá ezt a franchise -t az összehasonlításhoz


Kapcsolatba akar lépni a tulajdonossal?

photo
Üzenet szövege*

Maradt karakterek: 500
email Levelet írni


Panaszkodjon a hirdetésről

Üzenet a helyszín adminisztrációjának*

Maradt karakterek: 500
ok Panaszt tenni


Nézted már korábban

arrow left Vissza
Ha hibát észlel, kattintson ide a javításhoz