1. Franchise katalógus crumbs arrow
  2. Franchise. Üveg crumbs arrow
Franchise. ÜVEGMEMÓRIA

Franchise. ÜVEGMEMÓRIA

firstKezdeti díj: 1750 $
moneyBeruházás szükséges: 1750 $
royaltyRoyalty: 0 $
timeMegtérülés. Hónapok száma: 2
calendarKívánt: Franchise
homeSaját részlegek száma: 1
homeFranchise-egységek száma: 58
calendarA társaság alapításának éve: 2016
calendarA franchise-tevékenység kezdetének éve: 2016
firstKategória: Üveg, Szélvédők, Üveg csere, Üveggyártás

Igény szerinti franchise-ok
Igény szerinti franchise-ok

Franchise a GLASS MEMORY márkától.

A potenciális franchise-tulajdonosoknak teljesen kész üzleti projektet kínálunk. Szükség lesz áruk előállítására különösen tartós üveg felhasználásával. Az ilyen jellegű termékeket temetkezési helyek nemesítésére használják. 2010 óta működünk. Hatalmas tanácsokat adunk a gyártási projekt elindításához és lebonyolításához. Segítünk forgalmazóinknak, magas színvonalú segítséget nyújtunk számukra. 100 000 és 200 000 orosz rubel közötti pénzügyi forrásokba kell befektetnie. Két -három hónap sikeres tevékenység után megtérülhet a befektetés. Nem gyakoroljuk a jogdíjnak nevezett fizetés felszámítását. A partnereinkkel kötött szerződés feltételei előírják a kezdeti díj megfizetését. Így az egyösszegű hozzájárulás 100 000 orosz rubel. A franchise megvalósításával nem kell hirdetési díjat fizetnie nekünk. Mi átvesszük a globális reklámot, és teljes egészében saját erőből finanszírozzuk.

Franchise javaslatok.

A franchise tartalmazza a gyártás leírását, az összes alkalmazott technológiát. Mi is biztosítunk Önnek mindent, ami az üveg emlékművekkel, hirdetési anyagokkal kapcsolatos. Velük együtt kész elrendezéseket kap, amelyeket csak az ügy ismeretében kell alkalmazni. A franchise keretében három termékminta is rendelkezésre áll. Ezenkívül lehetőség van írásos útmutatásra is a saját fióktelep elindításához. Segítségével tanulmányozhatja az irodai munka folyamatait.

Kezdetben beruházásokra van szükség. Először is bérelnie kell egy szobát. Másodszor, elő kell készítenie és felszerelnie, pénzt kell költenie a bútorok vásárlására. Ezenkívül szervezeti eszközökre lesz szüksége a munkahelyek felszereléséhez, bért kell fizetnie a személyzetnek. Ehhez pénzeszközöket kell befizetnie az alapba. Promócióit helyben fogja futtatni, hogy vonzza a fogyasztókat. Ehhez pénzügyi befektetésekre is szükség van. Ezenkívül valószínűleg további mintákat is vásárolnia kell. Ehhez helyezzen be bizonyos összeget. Elvégezzük az emlékmű tervezését, tárolását, de legfeljebb egy hónapig, akkor fel kell venni. A partnerek késztermékeket kaphatnak tőlünk. Ekkor nem számolunk fel árrést, és Ön maga határozhatja meg a szükségesnek ítélt árat, a tőlünk vásárolt termékeket csökkentett áron értékesítve. Átlagosan minden termék ára körülbelül 35 000 orosz rubel. Havonta akár 100 000 orosz rubelt is kereshet, ez az átlagos nyereség.

Folyamatosan támogatni fogjuk. Képzést biztosítunk Skype -on keresztül. Segítségünkkel elsajátítja a technológiát, képes lesz megérteni, milyen jellemzői vannak az üvegből készült emlékművek készítésének. Ugyanez vonatkozik az általunk gyártott és értékesített lemezekre, lemezekre és más típusú termékekre is. Kérdéseket is tehet fel nekünk. Konzultációkat biztosítunk telefonon, a Skype alkalmazáson keresztül, e-mailben is levelezhet. Válaszokat adunk a folyamat szervezésével kapcsolatos kérdéseire. Segítségünkkel folyamatosan fejlesztheti üzleti projektjét. Segítségünkkel kapcsolatba léphet a potenciális partnerekkel is. Ilyenek lehetnek például a temetkezési intézmények, a temetkezési szolgáltató központok és más hasonló szolgáltatásokat nyújtó szervezetek. Tervezőnket és tervezőnket az Ön rendelkezésére bocsátjuk. Regisztrációhoz igénybe veheti szolgáltatásaikat. Ha franchise-vevőnk szeretne lenni, akkor a helyiségek területének legalább 10 négyzetméternek kell lennie, 1-2 alkalmazottra lesz szüksége. Az irodai műveleteket saját pontján belül kell végrehajtania, ez a formátum lehetőséget biztosít arra, hogy segítséget kapjunk szervezetünktől.FotókSzemélyes adataim

Ezt a mondatot képpel jelölheti meg, és bármilyen személyes megjegyzést írhat. A kép újbóli megnyomásával a jel eltűnik.
star
Kedvencekhez
heart
szeretem
postpone
Nézd meg később
question
Kétes
heart_no
nem tetszik

Maradt karakterek: 500
ok Jegyzet mentése
Prémium hozzáférés 30 napig Prémium hozzáférést vásárolhat, hogy megnézze, mit gondolnak más felhasználók erről a hirdetésről


A franchise összehasonlítása

add Adja hozzá ezt a franchise -t az összehasonlításhoz


Kapcsolatba akar lépni a tulajdonossal?

photo
Üzenet szövege*

Maradt karakterek: 500
email Levelet írni


Panaszkodjon a hirdetésről

Üzenet a helyszín adminisztrációjának*

Maradt karakterek: 500
ok Panaszt tenni


Nézted már korábban

arrow left Vissza
Ha hibát észlel, kattintson ide a javításhoz