1. Franchise katalógus crumbs arrow
  2. Franchise. Mennyezetek crumbs arrow
Franchise. Mennyezet

Franchise. Mennyezet

firstKezdeti díj: 2500 $
moneyBeruházás szükséges: 4000 $
royaltyRoyalty: 5 %
timeMegtérülés. Hónapok száma: 2
calendarKívánt: Franchise
homeSaját részlegek száma: 11
homeFranchise-egységek száma: 9
calendarA társaság alapításának éve: 2016
calendarA franchise-tevékenység kezdetének éve: 2018
firstKategória: Mennyezetek

Igény szerinti franchise-ok
Igény szerinti franchise-ok

A mennyezet egy olyan cég franchise -ja, amely havi 100 000 havi hozammal nyújt szolgáltatásokat a mennyezeti zóna nyújtására. Az üzleti tevékenység ezen a területen csak 3 hét. 4 féle franchise ajánlat, kulcsrakész és kivitelező. 5% visszatérítés Franchbook vásárlás esetén. ru.

Szervezetünk építéssel és javítással foglalkozik. Mennyezeti feszítési szolgáltatások nyújtására szakosodott. A név különböző típusú bevonatokat tartalmaz: matt, fényes, szatén és szövetvásznak, kétszintű és lebegő szerkezetek, minden formátumú fotónyomtatás, könnyű szerkezetek. A lehetőség egyedülálló, a "Gáz nélkül" feszített mennyezetek beágyazásának technológiai folyamata, az "Intim mennyezet" és az "EuroKRAAB" (a mennyezet árnyékpontja) folyamata; Az Európában készült festmények eredeti SMS-vezérlő tesztelése.

Biztonságos, tiszta és felesleges pormentes telepítést végzünk, ami megkülönbözteti vállalatunkat a versenytárs szervezetektől, kompozit gázpalackok helyett. A munkavégzés során csak a SanPiN szabványoknak megfelelő anyagok környezetbarát elnevezéseit használják. Minőségellenőrzés SMS hitelesség -ellenőrző program segítségével. Az árukra és a telepítésre 5–15 év garanciát vállalunk.

Az „alapvető” franchise formátuma magában foglalja: a „mennyezet”, a márkakönyv és az üzleti könyv kizárólagos használatának jogait, az összes dokumentáció mintáját, a munkatevékenységek és a termékek értékesítésének speciális lehetőségeit, egyedi javaslatot a gyártással való együttműködésre a Feszített mennyezetek, a költségek partner beszállítók vásárlására festmények és alkatrészek, valamint a pótlólagos áruk internetes portál, a fotóalbum, a CRM adatbázis, stratégiai marketing terv előmozdítására irányuló szolgáltatások és áruk Yandex . A Direct ”, a Google Adwords és az„ Avito ”havi marketing finanszírozással, a menedzser marketingirodai konzultációi is rendelkezésre állnak, az alkalmazottak online és offline képzésével.FotókSzemélyes adataim

Ezt a mondatot képpel jelölheti meg, és bármilyen személyes megjegyzést írhat. A kép újbóli megnyomásával a jel eltűnik.
star
Kedvencekhez
heart
szeretem
postpone
Nézd meg később
question
Kétes
heart_no
nem tetszik

Maradt karakterek: 500
ok Jegyzet mentése
Prémium hozzáférés 30 napig Prémium hozzáférést vásárolhat, hogy megnézze, mit gondolnak más felhasználók erről a hirdetésről


A franchise összehasonlítása

add Adja hozzá ezt a franchise -t az összehasonlításhoz


Kapcsolatba akar lépni a tulajdonossal?

photo
Üzenet szövege*

Maradt karakterek: 500
email Levelet írni


Panaszkodjon a hirdetésről

Üzenet a helyszín adminisztrációjának*

Maradt karakterek: 500
ok Panaszt tenni
arrow left Vissza
Ha hibát észlel, kattintson ide a javításhoz