1. Franchise katalógus crumbs arrow
  2. Franchise. ISP crumbs arrow
Franchise. Üzleti kommunikáció

Franchise. Üzleti kommunikáció

firstKezdeti díj: 1350 $
moneyBeruházás szükséges: 133500 $
royaltyRoyalty: 1 %
timeMegtérülés. Hónapok száma: 36
calendarKívánt: Franchise
homeSaját részlegek száma: 1
homeFranchise-egységek száma: 1
calendarA társaság alapításának éve: 2002
calendarA franchise-tevékenység kezdetének éve: 2019
firstKategória: ISP, internet szolgáltató

Városi franchise
Városi franchise
Kisvárosok, kistelepülések, kisváros számára
Kisvárosok, kistelepülések, kisváros számára
Virtuális franchise
Virtuális franchise

Franchise egy szolgáltatótól, amely teljes körű kommunikációs szolgáltatást nyújt, például digitális televíziót, internet-hozzáférést, hatékony videófelügyeletet is végezhet, telefonkapcsolat is rendelkezésre áll, ezen a spektrumon kiváló minőségű, magas -minőségi szolgáltatások. Kölcsönhatásba lépünk magánházakkal és lakóházakkal, kiváló minőségű technológiák állnak rendelkezésünkre, jelenleg GPON technológiát használunk. Szervezetünk az üzleti kommunikáció. Ez a szervezet Szocsi városában, Krasznodarban, a Krasznodar területén ismert, és nagy népszerűségnek örvend. Ön is kipróbálhatja magát hatékony internetszolgáltatóként, kölcsönhatásba léphet a fogyasztókkal egy mikrokerület, egy nagy üzleti központ szomszédságában, dolgozhat egy lakóház formátumában, minden lehetséges. Ön képes lesz arra, hogy szervezetünkkel szinkronban végezzen ilyen jellegű üzleti projektet. Ebben az esetben a védjegy a "Business-Svyaz" nevet fogja viselni. A távközlés és az informatika területén dolgozunk, dinamikusan fejlődő szervezet vagyunk, és több mint húsz éve. A kommunikációs szolgáltatások mindig igényesek, a modern társadalomnak szüksége van rájuk. Önnek pedig a titkosítás végrehajtásához átalánydíjat kell fizetnie. Az alábbiakban a szövegben tájékoztatást nyújtunk arról, hogy mi ez a hozzájárulás, és hogyan osztják el a pénzeszközöket. Először is kész számlázási rendszert hozunk létre az Ön számára egy domainhez, egy már működő rendszert használva. Ott kerül sor a díjak feldolgozására, ugyanazokra a kifizetésekre, amelyeket az ügyfelek fizetnek. Önnek önálló lehetősége van a tarifák beállítására, ez vonatkozik a kedvezményekre és promóciókra is, képes lesz ellenőrizni a fizetést, ez egy kész megoldás, ennek megvalósításával sikerrel jár. Nem kell drága berendezéseket vásárolnia, kész anyagokat biztosítunk, ezeket egy üzleti projekt javára használhatja fel. Márkánk versenyelőnyt biztosít Önnek, használja fel a fogyasztók vonzására. A felhasználó gyakorolhatja a védjegy használatának teljes jogát a franchise keretében, Ön regisztrált forgalmazó lesz. A "Business-Svyaz" elnevezésű védjegy, amint fentebb említettük, Szocsi néven az egész városban ismert. Már van funkcionális call centerünk, és technikai támogatást is nyújtunk. Mi magunk is készek vagyunk fogadni az előfizetőktől érkező hívásokat, azokat feldolgozzuk; az Ügyfélkapcsolat-kezelő rendszer segítségével, az alkalmazottja előtt töltheti fel az írásbeli kérések létrehozását, ráadásul ez éjjel-nappal elvégezhető, és magas színvonalú szolgáltatást nyújthat a fogyasztónak , elégedettek lesznek, és jelentős anyagi forrásokhoz juthat. Ne hanyagolja el a franchise működtetésének lehetőségét, és akkor biztosan sikerrel jár.

Személyes adataim

Ezt a mondatot képpel jelölheti meg, és bármilyen személyes megjegyzést írhat. A kép újbóli megnyomásával a jel eltűnik.
star
Kedvencekhez
heart
szeretem
postpone
Nézd meg később
question
Kétes
heart_no
nem tetszik

Maradt karakterek: 500
ok Jegyzet mentése
Prémium hozzáférés 30 napig Prémium hozzáférést vásárolhat, hogy megnézze, mit gondolnak más felhasználók erről a hirdetésről


A franchise összehasonlítása

add Adja hozzá ezt a franchise -t az összehasonlításhoz


Kapcsolatba akar lépni a tulajdonossal?

photo
Üzenet szövege*

Maradt karakterek: 500
email Levelet írni


Panaszkodjon a hirdetésről

Üzenet a helyszín adminisztrációjának*

Maradt karakterek: 500
ok Panaszt tenni


Nézted már korábban

arrow left Vissza
Ha hibát észlel, kattintson ide a javításhoz