1. Franchise katalógus crumbs arrow
  2. Franchise. Háztartási javítás crumbs arrow
Franchise. Fehér szolgáltatás - háztartási gépek javítása

Franchise. Fehér szolgáltatás - háztartási gépek javítása

firstKezdeti díj: 0 $
moneyBeruházás szükséges: 9700 $
royaltyRoyalty: 3 %
timeMegtérülés. Hónapok száma: 4
calendarKívánt: Franchise
homeSaját részlegek száma: 3
homeFranchise-egységek száma: 57
calendarA társaság alapításának éve: 2011
calendarA franchise-tevékenység kezdetének éve: 2011
firstKategória: Háztartási javítás, Háztartási gépek javítása

Igény szerinti franchise-ok
Igény szerinti franchise-ok

A "White Service" elnevezésű franchise lehetőséget kínál Önnek egy különféle projekt javításával kapcsolatos üzleti projekt megvalósítására. A mosógépektől a kis háztartási készülékekig, például az elektromos vízforralókig olyan készülékeket javít. Javítani tudja a törött telefonokat, meg tudja javítani a táblagépét vagy a számítógépét. Ezek a szolgáltatások is a kizárólagos forgalmazóink specializációjának részét képezik. Érdemes megfontolni, hogy ha van egy megfelelő vágya, akkor képes lesz a kapcsolódó szolgáltatások megvalósítására. Köztük vízvezeték -javítás, elektromos helyreállítás. Ezenkívül tevékenységeket is végezhet „férj egy óra” formátumban, ami szintén nyereséges. Érdemes megjegyezni, hogy a White Service franchise nagyon népszerű a fogyasztók körében. Ezenkívül szervezetünk fióktelepei régóta működnek az Orosz Föderáció számos városában, magas jövedelemmel és jó véleményekkel rendelkeznek a fogyasztóktól.

Franchise -vevőként átalánydíjat kell fizetnie. Ezt követően a következő előnyöket kapja. Először is lesz egy csomagja, amely tartalmazza az összes promócióhoz szükséges anyagot. Például névjegykártyák, szórólapok és más hasonló eszközök. Természetesen elhelyezzük fiókja elérhetőségeit a szervezet hivatalos honlapján, hogy a potenciális ügyfelek megbizonyosodhassanak arról, hogy Ön valóban kizárólagos franchise -vevőnk. Segítünk a Google -on futtatható hirdetési kampányok fejlesztésében. Adwords és Yandex. Közvetlen. Ön képes lesz arra, hogy a lehető legtöbb fogyasztót vonzza, miközben minimális pénzügyi forrásokat költ. A közösségi hálózatokban csoportokat hozunk létre és tervezünk, hogy Ön is vonzhassa a fogyasztókat. Emellett minden információt megadunk Önnek ahhoz, hogy hirdetéseket helyezzen el az üzenőfalakon. Ezeket kihasználva további ügyfeleket vonzhat. Ha szeretné megtudni, mi a megtérülési szint, akkor franchise -vevőink általában hat hónapon belül nyereséget termelnek. Ahogy a márka tulajdonosa megjegyzi, az első hónap folyamán a nettó nyereség megközelítőleg 20 000 orosz rubelt érhet el, akkor ez a szám folyamatosan növekszik. Ennek eredményeként gyakran eléri a 130 000 orosz rubelt egy hónapon belül, és ez nem a korlát, amikor cégünk franchise -t hajt végre.

Személyes adataim

Ezt a mondatot képpel jelölheti meg, és bármilyen személyes megjegyzést írhat. A kép újbóli megnyomásával a jel eltűnik.
star
Kedvencekhez
heart
szeretem
postpone
Nézd meg később
question
Kétes
heart_no
nem tetszik

Maradt karakterek: 500
ok Jegyzet mentése
Prémium hozzáférés 30 napig Prémium hozzáférést vásárolhat, hogy megnézze, mit gondolnak más felhasználók erről a hirdetésről


A franchise összehasonlítása

add Adja hozzá ezt a franchise -t az összehasonlításhoz


Kapcsolatba akar lépni a tulajdonossal?

photo
Üzenet szövege*

Maradt karakterek: 500
email Levelet írni


Panaszkodjon a hirdetésről

Üzenet a helyszín adminisztrációjának*

Maradt karakterek: 500
ok Panaszt tenni


Nézted már korábban

arrow left Vissza
Ha hibát észlel, kattintson ide a javításhoz