1. Franchise katalógus crumbs arrow
  2. Franchise. Média crumbs arrow
Franchise. Gyermek gyerekek

Franchise. Gyermek gyerekek

firstKezdeti díj: 4400 $
moneyBeruházás szükséges: 6000 $
royaltyRoyalty: 175 $
timeMegtérülés. Hónapok száma: 4
calendarKívánt: Franchise
homeSaját részlegek száma: 1
homeFranchise-egységek száma: 10
calendarA társaság alapításának éve: 2014
calendarA franchise-tevékenység kezdetének éve: 2014
firstKategória: Média

Igény szerinti franchise-ok
Igény szerinti franchise-ok

Az ingyenesen terjesztett, nyilvánosan hozzáférhető fényes kiadványok minden családtag számára alkalmasak. A DETKIDS ("DETKIDS") nevű folyóirat havonta teszi közzé kiadványát, reklám- és tájékoztató kiadvány formájában működik, amelyet gyermekeknek és szüleiknek is szánnak, ráadásul cikkek olvasása, képek megtekintése érdekes a család minden tagja, ez egy sajátossága a termék. 2014 -ben folyóiratunk megjelent Cheboksary város területén, mi a DETKIDS ("DETKIDS") nevet adtuk neki, azóta nagy a kereslet a fogyasztók körében, ez egy népszerű kiadvány. Magazinunk segítségével az emberek friss pillantást vethetnek a szülők és gyermekek közötti interakció szegmensében releváns kérdésekre. A DETKIDS magazin oldalain böngészve rengeteg hasznos cikket és szakmai tanácsokat találhat, emellett divatos címsorok, rendkívüli formátumú projektek, különféle szórakoztató és versenyek, valamint egyéb formátumok.

A szülőknek és gyermekeknek szóló folyóirat rovatai önmagukért beszélnek, például az Egészséges gyerekek név egészséges gyermekeket jelent, ez a rész az egészségről és az előnyökről szól, amelyeket azért hoztak létre, hogy a gyermek egészséges és erős felnőhessen, ami nagyon fontos. Ezenkívül készek vagyunk professzionális szintű tanácsadásra, emellett hasznos megjegyzéseket adunk a fogyasztóknak a cikkhez, emellett lehetőség van különféle vélemények kifejtésére, mindez a legfontosabb dolgot érinti, a gyermekek egészsége.

Van egy neve a gyermekmárkáknak is, Brands for kids, ez a szekció, stílusos formátumban díszítve, kiemeli a szépség és a divat területének legfrissebb trendjeit, amelyek jelenleg nagy relevanciával rendelkeznek. Ezenkívül ez a rész a márkák trendjét vizsgálja modern formátumban, valamint különféle projekteket mutat be fényképekkel, mindez a szépségről és a stílusról árulkodik, ez a tevékenység fő iránya.

Gyermekek és szülők Kids & amp; A szülők információ az egész család számára, lefedi a gyermeknevelés minden aspektusát, ami nagyon kényelmes. Ezen kívül megvizsgálja a gyermekek és szülők közötti kapcsolat pszichológiáját, valamint jogi tanácsokat is, emellett vannak okos találmányok a gyermekek szülei számára, az otthon és a kényelem lehetőségei is megfontolásra kerülnek, emellett minden, ami a gyerekekkel kapcsolatos és a családok is figyelembe kell venni ebben a fejezetben azt mutatjuk be oda. nagyon részletes információkat.

A Kids & amp; Az utazást gyerekeknek és utazásnak hívják, ez egy izgalmas rész, amely elmondja, hogy milyen utazásokat tehet. Ott hasznos megjegyzéseket is találhat arról, hogyan kell felkészíteni a gyermeket az utazás előtt, milyen pontokra kell különös figyelmet fordítani, emellett áttekintést nyújt a pihenés helyéről, mind az Orosz Föderációban, mind a külföldi országokban. Mindezt családi kutatásoknak szánják, turistáknak is.

Az Édes várakozás elnevezésű delíriumot édes várakozásként fordítják le, és elmondja, hogyan zajlik a terhességi folyamat, és mi szükséges a normális baba születéséhez. Ez az izgalmas fejléc felkészíti a nőt a szülésre, ugyanez vonatkozik a férfira is, mert neki is fel kell készülnie, vannak hasznos tippek, történetek is születtek a jövőbeli szülők számára, amelyek érdekelni fogják, mindezt azért, hogy az elvárások teljesüljenek egy gyermek édes folyamat, amely kellemes a olvasók. A DETKIDS beszélgetéseket is közzétesz olyan emberekkel, akik nagy népszerűségnek örvendenek.

Az intelligens gyerekek elnevezés egy rubrika, amely a gyermekek, szó szerinti fordításban az intelligens gyerekek fejlesztésére szolgál. Ez okos információ arról, hogyan kell úgy nevelni a gyermeket, hogy a lehető legfejlettebb és intelligensebb legyen. Információt nyújt arról, hogyan lehet átfogóan fejleszteni a gyermeket, mit kell tenni annak érdekében, hogy sikeres legyen ezen a világon.

A Kids World cím egy játékokkal, versenyekkel foglalkozó rész, amely eredeti történeteket is tartalmaz gyerekeknek, különféle ötleteket, ráadásul ez a rész tartalmazza a gyermekeknek szánt központok és különböző szakaszok áttekintését, amelyek biztosítják a fiatal látogatók hatékony fejlődését. Tájékoztatást nyújt mindenről, ami a gyermekek életéhez kapcsolódhat.

Az új szám megjelenésekor megfelelő bejelentést kap, és különféle csatornákat használunk, például rádiót, gyermek- és szülőknek szóló folyóiratot lehet vásárolni az állandó nyilvános üzletekben, ahol ezt a terméket vásárolják. Ezenkívül a kiváló minőségű tartalom biztosítja a látogatók beáramlását, de teljes és színes nyomtatást is biztosítunk fényes formátumban. Megvalósítjuk az a5 formátumot, a magazin 80 oldalt tartalmaz, ezen kívül lehetőség van az ingyenes terjesztésre is, ami a DETKIDS magazint nemcsak az olvasni szeretők, hanem a hirdetéseket elhelyezni kívánó szervezetek számára is érdekessé teszi. a pénz hirdetők, hogy ez a magazin él ... Ha partnerünk szeretne lenni egy folyóirat franchise -jának megvalósításában, akkor megkaphatja tőlünk az üzleti tevékenység kivitelezésének kizárólagos jogát, közzéteszi és terjeszti a magazint a helyén, vagy akár azon a régión, ahol folytatja üzleti. Ugyanakkor a franchise -adótól a tartalmat a fő formátumban kapja meg, az Ön feladata a hirdetési modulok megvalósítása, a kiadvány elrendezésének a saját régiója sajátosságaihoz való igazítása és terjesztése is.

A társaság „KIDS MEDIA” örömmel tájékoztatjuk Önöket, hogy a kiadvány a DETKIDS magazin nem biztosítja a felvételi nagyszámú alkalmazott, akkor lehet kapni a kis számú szakemberek, és a menedzser, aki elvégzi a a hirdetési modulok megvalósítása, hogy pénzügyi forrásai legyenek a közzétételhez. A DETKIDS egy magazin, amelyet az egész család számára hoztak létre, azok számára, akik a legjobb jövőt választják maguknak és gyermekeiknek. A kiadvány franchise keretében történő megvalósítása lehetőséget ad arra, hogy megvalósítsa saját üzleti projektjét, egy profi ebben a kérdésben, és ugyanabban az időben, kiad egy nagyon mérsékelt mennyiségű időt, fáradságot és energiát, továbbá befektetni mérsékelt mennyiségű pénzügyi források végrehajtását.FotókTetszett ez az ajánlat?


Oszd meg barátaiddal, vagy mentsd el magadnak az oldal címétSzemélyes adataim

Ezt a mondatot képpel jelölheti meg, és bármilyen személyes megjegyzést írhat. A kép újbóli megnyomásával a jel eltűnik.
star
Kedvencekhez
heart
szeretem
postpone
Nézd meg később
question
Kétes
heart_no
nem tetszik

Maradt karakterek: 500
ok Jegyzet mentése
Prémium hozzáférés 30 napig Prémium hozzáférést vásárolhat, hogy megnézze, mit gondolnak más felhasználók erről a hirdetésről


A franchise összehasonlítása

add Adja hozzá ezt a franchise -t az összehasonlításhoz


Kapcsolatba akar lépni a tulajdonossal?

photo
Üzenet szövege*

Maradt karakterek: 500
email Levelet írni


Panaszkodjon a hirdetésről

Üzenet a helyszín adminisztrációjának*

Maradt karakterek: 500
ok Panaszt tenni


Nézted már korábban

arrow left Vissza
Ha hibát észlel, kattintson ide a javításhoz