1. Franchise katalógus crumbs arrow
  2. Franchise. Média crumbs arrow
Franchise. Gyermek gyerekek

Franchise. Gyermek gyerekek

firstKezdeti díj: 4400 $
moneyBeruházás szükséges: 6000 $
royaltyRoyalty: 175 $
timeMegtérülés. Hónapok száma: 4
calendarKívánt: Franchise
homeSaját részlegek száma: 1
homeFranchise-egységek száma: 10
calendarA társaság alapításának éve: 2014
calendarA franchise-tevékenység kezdetének éve: 2014
firstKategória: Média

Igény szerinti franchise-ok
Igény szerinti franchise-ok

Az ingyenesen terjesztett, nyilvánosan hozzáférhető fényes kiadványok minden családtag számára alkalmasak. A DETKIDS ("DETKIDS") nevű folyóirat havonta teszi közzé kiadványát, reklám- és tájékoztató kiadvány formájában működik, amelyet gyermekeknek és szüleiknek is szánnak, ráadásul cikkek olvasása, képek megtekintése érdekes a család minden tagja, ez egy sajátossága a termék. 2014 -ben folyóiratunk megjelent Cheboksary város területén, mi a DETKIDS ("DETKIDS") nevet adtuk neki, azóta nagy a kereslet a fogyasztók körében, ez egy népszerű kiadvány. Magazinunk segítségével az emberek friss pillantást vethetnek a szülők és gyermekek közötti interakció szegmensében releváns kérdésekre. A DETKIDS magazin oldalain böngészve rengeteg hasznos cikket és szakmai tanácsokat találhat, emellett divatos címsorok, rendkívüli formátumú projektek, különféle szórakoztató és versenyek, valamint egyéb formátumok.

A szülőknek és gyermekeknek szóló folyóirat rovatai önmagukért beszélnek, például az Egészséges gyerekek név egészséges gyermekeket jelent, ez a rész az egészségről és az előnyökről szól, amelyeket azért hoztak létre, hogy a gyermek egészséges és erős felnőhessen, ami nagyon fontos. Ezenkívül készek vagyunk professzionális szintű tanácsadásra, emellett hasznos megjegyzéseket adunk a fogyasztóknak a cikkhez, emellett lehetőség van különféle vélemények kifejtésére, mindez a legfontosabb dolgot érinti, a gyermekek egészsége.

Van egy neve a gyermekmárkáknak is, Brands for kids, ez a szekció, stílusos formátumban díszítve, kiemeli a szépség és a divat területének legfrissebb trendjeit, amelyek jelenleg nagy relevanciával rendelkeznek. Ezenkívül ez a rész a márkák trendjét vizsgálja modern formátumban, valamint különféle projekteket mutat be fényképekkel, mindez a szépségről és a stílusról árulkodik, ez a tevékenység fő iránya.

Gyermekek és szülők Kids & amp; A szülők információ az egész család számára, lefedi a gyermeknevelés minden aspektusát, ami nagyon kényelmes. Ezen kívül megvizsgálja a gyermekek és szülők közötti kapcsolat pszichológiáját, valamint jogi tanácsokat is, emellett vannak okos találmányok a gyermekek szülei számára, az otthon és a kényelem lehetőségei is megfontolásra kerülnek, emellett minden, ami a gyerekekkel kapcsolatos és a családok is figyelembe kell venni ebben a fejezetben azt mutatjuk be oda. nagyon részletes információkat.

A Kids & amp; Az utazást gyerekeknek és utazásnak hívják, ez egy izgalmas rész, amely elmondja, hogy milyen utazásokat tehet. Ott hasznos megjegyzéseket is találhat arról, hogyan kell felkészíteni a gyermeket az utazás előtt, milyen pontokra kell különös figyelmet fordítani, emellett áttekintést nyújt a pihenés helyéről, mind az Orosz Föderációban, mind a külföldi országokban. Mindezt családi kutatásoknak szánják, turistáknak is.

Az Édes várakozás elnevezésű delíriumot édes várakozásként fordítják le, és elmondja, hogyan zajlik a terhességi folyamat, és mi szükséges a normális baba születéséhez. Ez az izgalmas fejléc felkészíti a nőt a szülésre, ugyanez vonatkozik a férfira is, mert neki is fel kell készülnie, vannak hasznos tippek, történetek is születtek a jövőbeli szülők számára, amelyek érdekelni fogják, mindezt azért, hogy az elvárások teljesüljenek egy gyermek édes folyamat, amely kellemes a olvasók. A DETKIDS beszélgetéseket is közzétesz olyan emberekkel, akik nagy népszerűségnek örvendenek.

Az intelligens gyerekek elnevezés egy rubrika, amely a gyermekek, szó szerinti fordításban az intelligens gyerekek fejlesztésére szolgál. Ez okos információ arról, hogyan kell úgy nevelni a gyermeket, hogy a lehető legfejlettebb és intelligensebb legyen. Információt nyújt arról, hogyan lehet átfogóan fejleszteni a gyermeket, mit kell tenni annak érdekében, hogy sikeres legyen ezen a világon.

A Kids World cím egy játékokkal, versenyekkel foglalkozó rész, amely eredeti történeteket is tartalmaz gyerekeknek, különféle ötleteket, ráadásul ez a rész tartalmazza a gyermekeknek szánt központok és különböző szakaszok áttekintését, amelyek biztosítják a fiatal látogatók hatékony fejlődését. Tájékoztatást nyújt mindenről, ami a gyermekek életéhez kapcsolódhat.

Az új szám megjelenésekor megfelelő bejelentést kap, és különféle csatornákat használunk, például rádiót, gyermek- és szülőknek szóló folyóiratot lehet vásárolni az állandó nyilvános üzletekben, ahol ezt a terméket vásárolják. Ezenkívül a kiváló minőségű tartalom biztosítja a látogatók beáramlását, de teljes és színes nyomtatást is biztosítunk fényes formátumban. Megvalósítjuk az a5 formátumot, a magazin 80 oldalt tartalmaz, ezen kívül lehetőség van az ingyenes terjesztésre is, ami a DETKIDS magazint nemcsak az olvasni szeretők, hanem a hirdetéseket elhelyezni kívánó szervezetek számára is érdekessé teszi. a pénz hirdetők, hogy ez a magazin él ... Ha partnerünk szeretne lenni egy folyóirat franchise -jának megvalósításában, akkor megkaphatja tőlünk az üzleti tevékenység kivitelezésének kizárólagos jogát, közzéteszi és terjeszti a magazint a helyén, vagy akár azon a régión, ahol folytatja üzleti. Ugyanakkor a franchise -adótól a tartalmat a fő formátumban kapja meg, az Ön feladata a hirdetési modulok megvalósítása, a kiadvány elrendezésének a saját régiója sajátosságaihoz való igazítása és terjesztése is.

A társaság „KIDS MEDIA” örömmel tájékoztatjuk Önöket, hogy a kiadvány a DETKIDS magazin nem biztosítja a felvételi nagyszámú alkalmazott, akkor lehet kapni a kis számú szakemberek, és a menedzser, aki elvégzi a a hirdetési modulok megvalósítása, hogy pénzügyi forrásai legyenek a közzétételhez. A DETKIDS egy magazin, amelyet az egész család számára hoztak létre, azok számára, akik a legjobb jövőt választják maguknak és gyermekeiknek. A kiadvány franchise keretében történő megvalósítása lehetőséget ad arra, hogy megvalósítsa saját üzleti projektjét, egy profi ebben a kérdésben, és ugyanabban az időben, kiad egy nagyon mérsékelt mennyiségű időt, fáradságot és energiát, továbbá befektetni mérsékelt mennyiségű pénzügyi források végrehajtását.FotókSzemélyes adataim

Ezt a mondatot képpel jelölheti meg, és bármilyen személyes megjegyzést írhat. A kép újbóli megnyomásával a jel eltűnik.
star
Kedvencekhez
heart
szeretem
postpone
Nézd meg később
question
Kétes
heart_no
nem tetszik

Maradt karakterek: 500
ok Jegyzet mentése
Prémium hozzáférés 30 napig Prémium hozzáférést vásárolhat, hogy megnézze, mit gondolnak más felhasználók erről a hirdetésről


A franchise összehasonlítása

add Adja hozzá ezt a franchise -t az összehasonlításhoz


Kapcsolatba akar lépni a tulajdonossal?

photo
Üzenet szövege*

Maradt karakterek: 500
email Levelet írni


Panaszkodjon a hirdetésről

Üzenet a helyszín adminisztrációjának*

Maradt karakterek: 500
ok Panaszt tenni


Nézted már korábban

arrow left Vissza
Ha hibát észlel, kattintson ide a javításhoz