1. Franchise katalógus crumbs arrow
  2. Franchise. Harcművészeti klub crumbs arrow
Franchise. HARC FABRIKA

Franchise. HARC FABRIKA

firstKezdeti díj: 0 $
moneyBeruházás szükséges: 15500 $
royaltyRoyalty: 250 $
timeMegtérülés. Hónapok száma: 3
calendarKívánt: Franchise
homeSaját részlegek száma: 1
homeFranchise-egységek száma: 0
calendarA társaság alapításának éve: 2020
calendarA franchise-tevékenység kezdetének éve: 2020
firstKategória: Harcművészeti klub

Igény szerinti franchise-ok
Igény szerinti franchise-ok

A FIGHT FABRIKA nevű márka harcművészeti szolgáltatásokat nyújtó szervezet. Klubunk teljesen új formátumban működik. A forradalmi koncepciónak köszönhetően a harcművészetek gyakorlásának folyamata elérhetővé válik a fogyasztók számára, és teljesen új szakmai szintet ér el. Sőt, szervezetünk szolgáltatásait szinte bármilyen korú nők, férfiak és akár gyermekek is igénybe vehetik. A harci harcművészetek elsajátításában segítséget nyújtanak szakképzett edzőink, akik ismerik. Az emberek képzésünk segítségével a "harcos útját" választják, erősebbek és jobbak lesznek. A FIGHT FABRIKA nemcsak sportolni vágyókat képez. Nálunk is vannak a fő motivátorok, akik harcosok, akik profi szinten sportolnak. Mesterkurzusokat vezetnek, és a világ minden tájáról híres birkózók vesznek részt rajtuk. Az edzések rendszeres részvételével a sportolók új készségeket fejleszthetnek, sikeresebbek, jobbak, erősebbek lehetnek, erősíthetik egészségüket, javíthatják fizikai erőnlétüket és valódi önbizalmat szerezhetnek. Edzés után mindig jó hangulatban lehet, az edzőtermet teljesítőképességgel hagyja el. Az emberek szeretik a lehetőséget, hogy egy igazi csapat részévé váljanak, a FIGHT FABRIKA ezt a lehetőséget kínálja.

A mai napig a harcművészetek már visszatértek a legfejlettebb pozíciókba az országos szinten népszerű sportok között. A nemzet egészségügyi folyamata megkezdődött, egyre többen csatlakoznak ehhez, egyre több fogyasztó törekszik a teljesen egészséges életmódra. És megnyithatja FIGHT FABRIKA képviseletünket településének területén. Ez egy naprakész üzleti projekt, amely biztosan hasznot hoz Önnek és boldogságot a fogyasztóknak. Van egy teljesen kiegyensúlyozott üzleti modellünk. Ezenkívül a szentpétervári székhely is készen áll az információk megosztására. A klub megnyitásához minimális befektetésre van szükség, ez nagyon nyereséges. Képes lesz megtakarítani az anyagi forrásokat, fiatal vállalkozóként nem fog hibázni. Rendelkezésére áll egy kiváló minőségű márkás termék, amelyet üzleti projektek érdekében használhat fel.

Harcművészeti Gyárunk sportprogramja lehetőséget ad a legnépszerűbb sportágak gyakorlására: thai boksz, MMA. Tanítjuk a brazil Jiu-Jitsut, a judót. Természetesen van taekwondo tanfolyamunk és még sok más. Kényelmes és jól felszerelt edzőtermünk területén a magas színvonalú edzéssel együtt a fogyasztók lehetőséget kapnak a jó kiszolgálásra, az edzőterem látogatására. Ha te is szeretnéd, vedd fel velünk a kapcsolatot. Lehetőséget biztosítunk Önnek egy franchise megvalósítására, megosztjuk tapasztalatainkat, megadunk minden szükséges segítséget és elvezetünk a sikerhez.

A támogatás, amelyet akkor nyújtunk, amikor forgalmazójává válik.

Először is van egy programunk, amely segít a klub partnereinek. A védjegy kihasználásával a márkán belül fog eljárni. Ezenkívül élvezni fogja, hogy átfogó, lépésről lépésre elérhető modellje segít a sikerben. Ez a modell a következő elemeket tartalmazza. Szakmai tanácsokat kap a helyiségek kiválasztásával kapcsolatban. A kiválasztás után építészeti tervet készítünk Önnek. Sportfelszerelést szállítunk, hatékony felszereléssel látjuk el. Használhatja vállalati identitás csomagunkat is. Tartalmazza a vizuális tervezés elrendezését: jelzőtáblát, személyzeti ruházatot, nyomtatást, valamint ajándéktárgyakat és reklámcélokat. Saját egyedi rendszerünk van a személyzet toborzására és képzésére. Képes lesz menő szakembereket találni, és emelni a képesítési szintet, hogy megfeleljen a Harcművészeti Gyár szintjének. Mesterkurzusokat tartunk, edzőtáborokat tartunk a képesítések javítása érdekében. Az edzői stáb folyamatosan képzett, professzionalizmusa növekszik. Ez az egyik fő trükkünk, amely lehetővé teszi számunkra, hogy vezető szerepet játsszunk a piacon, és megelőzzük fő ellenfeleinket.

Szervezetünk mottója: az élet küzdelem. Intézményünk célja, hogy abszolút vezető legyen a harcművészeti klubok megnyitása terén. Olyan céget építünk, amelyet a nemzetközi szabványok vezérelnek, és új szakmai színvonalon folytat üzleti tevékenységet. Ezenkívül szolgáltatásunk a legjobb a versenyben. Ez egy további előny, amellyel ügyfeleket vonzhat.

Személyes adataim

Ezt a mondatot képpel jelölheti meg, és bármilyen személyes megjegyzést írhat. A kép újbóli megnyomásával a jel eltűnik.
star
Kedvencekhez
heart
szeretem
postpone
Nézd meg később
question
Kétes
heart_no
nem tetszik

Maradt karakterek: 500
ok Jegyzet mentése
Prémium hozzáférés 30 napig Prémium hozzáférést vásárolhat, hogy megnézze, mit gondolnak más felhasználók erről a hirdetésről


A franchise összehasonlítása

add Adja hozzá ezt a franchise -t az összehasonlításhoz


Kapcsolatba akar lépni a tulajdonossal?

photo
Üzenet szövege*

Maradt karakterek: 500
email Levelet írni


Panaszkodjon a hirdetésről

Üzenet a helyszín adminisztrációjának*

Maradt karakterek: 500
ok Panaszt tenni


Nézted már korábban

arrow left Vissza
Ha hibát észlel, kattintson ide a javításhoz