1. Franchise katalógus crumbs arrow
  2. Franchise. Óra crumbs arrow
Franchise. Nika

Franchise. Nika

firstKezdeti díj: 0 $
moneyBeruházás szükséges: 1400 $
royaltyRoyalty: 0 $
timeMegtérülés. Hónapok száma: 2
calendarKívánt: Franchise
homeSaját részlegek száma: 3
homeFranchise-egységek száma: 66
calendarA társaság alapításának éve: 1992
calendarA franchise-tevékenység kezdetének éve: 2020
firstKategória: Óra, Óraüzlet

Igény szerinti franchise-ok
Igény szerinti franchise-ok

A Nika márkanév alatt működő óragyár franchise -ja.

Az üzleti tevékenységhez működő modellt kínálunk, és kulcsrakészen dolgozunk. Ha felveszi velünk a kapcsolatot, egy teljesen kész üzleti tervet kap, amelynek segítségével irodai tevékenységeket építhet fel, valamint szolgáltatásokat és termékeket valósíthat meg. A végrehajtási folyamat kompetens irányításában szerzett sok éves tapasztalatunkra építünk. Segítségünkkel megvalósíthatja a franchise gyors és sikeres fejlesztését, és ugyanakkor magas szintű bevételhez juthat az elvégzett tevékenységekből.

Az előnyök, amelyeket a Nika óragyárunk franchise -jával kaphat.

Először is előnyös. A kezdeti befektetés legalább 6 200 000 orosz rubel. Hat hónapon belül megtérülhet a befektetés. Ezenkívül ez egy rendkívül jövedelmező projekt, amelynek megvalósításával gyors megtérülésre számíthat. Megbízható a kapcsolattartás velünk. Több mint 15 éves tapasztalattal rendelkezünk egy üzleti projekt sikeres megvalósításában. Ezenkívül hatékonyan hajtunk végre menedzsment tevékenységeket a kiskereskedelmi hálózaton belül, amely 50 teljes értékű üzletből áll. Néhányuk franchise -modell alapján működik. Nick márkája az egész világon ismert. Az irodai munka márkanév alatt történő megszervezésének másik előnye az egyediség. Van egy jó és rendszeresen frissített választékunk. Ez azt jelenti, hogy a fogyasztók mindig találnak vásárolni valót a szervezetétől. Képes lesz kölcsönhatásba lépni a különböző árszegmensekkel, teljes mértékben lefedve a piaci keresletet. Több tucat fejlesztés áll a rendelkezésünkre, amelyeket szabadalmaztunk. A földgolyó területén nincs analógjuk.

Ugyanazt az árat használjuk, ami nagyon kényelmes. Egyetlen árszínvonal minden szalonunk számára a Nika márkanév alatt biztosítja, hogy ne legyen árverseny a márka képviselői között. Saját óragyárunk van. Ez a legnagyobb gyártó az Orosz Föderáció területén, amely ékszerórákat gyárt és kiegészítőket is gyárt. Nem vagyunk függőek a külföldi partnerektől, ezért az irodai munka bármely szakaszában gyors kiigazításokat hajtunk végre. Ezt rekordidő alatt tesszük meg. A hatékonyság, mint tudod, a siker kulcsa. Értékesítés utáni támogatást is nyújtunk. Az órára két év garancia vonatkozik. 200 teljes szervizközpont áll a rendelkezésünkre. Az Orosz Föderáció több száz városának területén találhatók. Van egy 24/7 ügyfélszolgálat is a fogyasztók számára.

Előnyt jelenthet egy egyedi weboldal birtoklása is. Irányítja az ügyfelekből álló forgalmat, így minden beérkező ügyfelet kiszolgálhat. Megvan a saját promóciós stratégiánk, jól lefedjük a célközönséget. Van egy jó konverziónk is, magas arányok. A franchise szervezetünk által történő megvalósításának másik előnye, hogy teljes körű átfogó segítséget kaphat. Ki tudja használni promóciós stratégiánkat, hatékony hirdetési kampányokat indíthat. Hatékonyan működő hűségprogram is rendelkezésre áll. A személyzet hatékony képzésben részesül, emellett egyedi motivációs rendszerrel rendelkezünk. Elemzéseket is végzünk, folyamatosan tanulmányozzuk a statisztikai mutatókat, és levonjuk a megfelelő következtetéseket. Teljes körű információs támogatást kap tőlünk, kiváló minőségű szoftvert biztosítunk Önnek, és megtanítjuk a használatát. Hatékony jogi segítséget nyújtunk, ami fontos egy üzleti projekt megvalósításakor. Ez nem korlátozza a franchise előnyeinek listáját. Egyedi szállítási feltételek állnak rendelkezésére, és jelentősen növelheti a költségvetési bevételek mennyiségét. Ez annak köszönhető, hogy alacsony áron vásárol árut, és magas áron értékesíti. Ezen kívül lehetőség van a rugalmas menetrendre, kedvezményeket biztosítunk, van részletfizetési terv, ingyenes áruszállítás biztosított a fogyasztó számára, ami nagyon kényelmes.FotókSzemélyes adataim

Ezt a mondatot képpel jelölheti meg, és bármilyen személyes megjegyzést írhat. A kép újbóli megnyomásával a jel eltűnik.
star
Kedvencekhez
heart
szeretem
postpone
Nézd meg később
question
Kétes
heart_no
nem tetszik

Maradt karakterek: 500
ok Jegyzet mentése
Prémium hozzáférés 30 napig Prémium hozzáférést vásárolhat, hogy megnézze, mit gondolnak más felhasználók erről a hirdetésről


A franchise összehasonlítása

add Adja hozzá ezt a franchise -t az összehasonlításhoz


Kapcsolatba akar lépni a tulajdonossal?

photo
Üzenet szövege*

Maradt karakterek: 500
email Levelet írni


Panaszkodjon a hirdetésről

Üzenet a helyszín adminisztrációjának*

Maradt karakterek: 500
ok Panaszt tenni


Nézted már korábban

arrow left Vissza
Ha hibát észlel, kattintson ide a javításhoz