1. Franchise katalógus crumbs arrow
  2. Franchise. Háztartási vegyi anyagok gyártása crumbs arrow
Franchise. Aqua World

Franchise. Aqua World

firstKezdeti díj: 0 $
moneyBeruházás szükséges: 9500 $
royaltyRoyalty: 0 $
timeMegtérülés. Hónapok száma: 3
calendarKívánt: Franchise
homeSaját részlegek száma: 1
homeFranchise-egységek száma: 0
calendarA társaság alapításának éve: 2020
calendarA franchise-tevékenység kezdetének éve: 2020
firstKategória: Háztartási vegyi anyagok gyártása

Igény szerinti franchise-ok
Igény szerinti franchise-ok

Az "Aquamir" korlátolt felelősségű társaság márkanéven működő szervezet oroszországi gyártó, amely kiváló minőségű kozmetikai termékeket készít. Ez a folyékony szappan és különféle, különböző profilú mosószerek, amelyeket mosáshoz használnak, valamint más vegyszerek a legkülönfélébb alkalmazásokhoz. Ezen kívül franchise -zással is foglalkozunk. Marketingjogokat biztosít a márkánk nevében. Mindig csak kíméletes vegyszereket használunk, amelyek nem károsítják az emberi egészséget és a környezetet. Kiváló minőségű technológiákat alkalmaznak, amelyeknek köszönhetően az áruk gyártásának folyamata környezetbarát. A "Sidel" nevű védjegyünk szabadalmaztatott, rendelkezik a szükséges tanúsítványokkal és egyéb megengedett formátumú dokumentumokkal. A tevékenységet teljes mértékben védi a szerzői jog. Ezenkívül a tanúsítványok kézhezvételekor minden eljárást a megállapított eljárásnak megfelelően hajtottak végre. Szervezetünk termékei teljes mértékben megfelelnek minden egészségügyi és járványügyi szabványnak. Teljesen biztonságos a környezet használói számára, és nem károsítja az egészséget.

Az "Aquamir" korlátolt felelősségű társaság dinamikusan fejlődik, miközben kiváló minőségű választékkal rendelkezik, amelyen belül több mint 100 különböző terméket értékesít. Szervezeteink termékeire nagy a kereslet, azokat a legnagyobb internetes platformok keretein belül értékesítjük. Természetesen felelősséggel tartozunk a minőségünkért, a környezetbarát állapot normál paraméterekben van, termékeink árszegmenysége pedig lehetőséget ad minden fogyasztónak annak használatára. Számos piacon nem találkozunk méltó versenytársakkal. Saját termelési komplexumunknak köszönhetően hatékonyan tudjuk a terméket a fogyasztók igényeihez igazítani.

Személyes adataim

Ezt a mondatot képpel jelölheti meg, és bármilyen személyes megjegyzést írhat. A kép újbóli megnyomásával a jel eltűnik.
star
Kedvencekhez
heart
szeretem
postpone
Nézd meg később
question
Kétes
heart_no
nem tetszik

Maradt karakterek: 500
ok Jegyzet mentése
Prémium hozzáférés 30 napig Prémium hozzáférést vásárolhat, hogy megnézze, mit gondolnak más felhasználók erről a hirdetésről


A franchise összehasonlítása

add Adja hozzá ezt a franchise -t az összehasonlításhoz


Kapcsolatba akar lépni a tulajdonossal?

photo
Üzenet szövege*

Maradt karakterek: 500
email Levelet írni


Panaszkodjon a hirdetésről

Üzenet a helyszín adminisztrációjának*

Maradt karakterek: 500
ok Panaszt tenni


Nézted már korábban

arrow left Vissza
Ha hibát észlel, kattintson ide a javításhoz