1. Franchise katalógus crumbs arrow
  2. Franchise. Bérlés crumbs arrow
Franchise. Storlet autókölcsönző

Franchise. Storlet autókölcsönző

firstKezdeti díj: 5000 $
moneyBeruházás szükséges: 9500 $
royaltyRoyalty: 5 %
timeMegtérülés. Hónapok száma: 5
calendarKívánt: Franchise
homeSaját részlegek száma: 2
homeFranchise-egységek száma: 1
calendarA társaság alapításának éve: 2014
calendarA franchise-tevékenység kezdetének éve: 2016
firstKategória: Bérlés

Igény szerinti franchise-ok
Igény szerinti franchise-ok

Ha úgy dönt, hogy megvásárolja a "Storlet Car Rental" nevű franchise-t, akkor a következő eszközökre számíthat: először is ez egy indítási utasítás, más néven "starbook". Másodszor, csomagot kap a vállalati szintű reklámozáshoz, emellett hozzáférhet a vállalati identitásunkhoz, mindezt egy márkakönyvnek nevezett eszköz tartalmazza. Ezenkívül rendelkezésére bocsátunk egy jól működő ügyfélkapcsolati rendszert. Lehetővé teszi, hogy hatékonyan végezzen működési auditokat, ellenőrizheti az ügyfélkört, használhatja a fogyasztók elérhetőségeit, emellett rendelkezésére áll minden szükséges információ a felmerült költségekről. A fogyasztóval való interakció teljes folyamata szintén a személyi számítógép memóriájában tárolódik. Ezenkívül hatékonyan működő hűségrendszert kaphat tőlünk, amelyet kifejezetten az ügyfelek megtartására hoztunk létre. Programunk segítségével képes lesz megérteni, hogy milyen kiadások merülnek fel, mennyi bevétele van egy adott időszakra, és tanulmányozhatja a munkarendeket és terveket is a megfelelő vezetési döntés meghozatala érdekében. Segítségünkkel automatizálhatja a forgalmat is, és ez nem korlátozza programunk funkcionalitását, ellenőrizheti a szervezet és az összes irodai tevékenység tartozását.

A fenti előnyökkel együtt exkluzív foglalási rendszert is kap tőlünk. Segítségével gyorsan hozzáférhet az alkalmazásokhoz, hozzáférhet a foglalási állapotokhoz, a bejövő és kimenő hívások előzményeihez, valamint a foglaláson végrehajtott összes módosításhoz. Ezenkívül a lehető leghatékonyabban tudja kezelni a járműállományt, és rendelkezésére áll egy szabványos formátumú üzleti terv is. Segítségével kiszámíthatja a befektetés megtérülését, a bevételeket és a kiadásokat a cikk megkönnyítése érdekében külön cikkekre osztja. Az indítási költség szerkezete is elérhető lesz az Ön számára, képes lesz meghozni a megfelelő menedzsment döntéseket. Rendelkezésünkre áll egy ellenőrzési és felügyeleti komplexum is. Segítségével nyomon követheti az összes járművet a flottán belül, és teljes körű jelentést is használhat a járművek működéséről. Ezenkívül lehetőség lesz a jármű mozgásának blokkolására, ha a fogyasztó megsértette a szerződés feltételeit. Mi kiképezzük Önt és munkatársait, támogatjuk Önt a franchise megvalósításának teljes folyamatában. Ezenkívül teljes munkaidős képzésen vehet részt irodánk területén, amely Moszkvában vagy Szentpéterváron található, és ezt követően hatékonyan végezheti tevékenységét. Értékesítési részlegünk az év 365 napján, a nap 24 órájában, szabadnapok és pihenés nélkül működik. Saját hűségrendszerünk van, amelyet azért hoztunk létre, hogy a fogyasztók a lehető legtovább velünk maradjanak. Sikerül jelentősen meghosszabbítani az ügyfél "életének" időtartamát, hosszú időn keresztül képes lesz vásárolni tőled valamit. A jól működő ösztönző program biztosítja a tényleges kereslet állandó szintjét. Ezenkívül biztosítottuk az ügyfél számára azt a lehetőséget, hogy minden bérleti pontot monolit hálózatba egyesítsen a „Storlet Car Rental” márkanév alatt, ami nagyon kényelmes a fogyasztó számára. Az előnye, hogy lehet kapni eladásával egy jármű bérleti sorozat úgynevezett „Storlet Autókölcsönző”: ez egy gyors indítás, mert már van egy működő weboldal, hatékony call center, és mi is a saját rendszer foglalhassa egy autó. A hirdetések elindításához csak a számlaegyenlegét kell feltöltenie. Indítson kampányt az ügyfelek vonzására, és kész szerződéseket kössön a vonzott ügyfelekkel. A sikerhez csak minimális befektetésre van szükség.

Már a munka első hónapjában nyereséget érhet el. Szinte semmit sem kockáztat, ráadásul speciális szolgáltatásokat kap, amelyekkel ellenőrizheti a fogyasztó megbízhatóságát. Ezenkívül rendelkezésünkre áll egy hatékonyan működő CRM-rendszer, amely segít hatékonyan és automatikusan irányítani az irodai munkát, bárhol is legyen. Dolgozhat online, és minden lényeges információt a szoftver segítségével szerezhet be. Garantáljuk a hatékony technológiák és a kész megoldások elérhetőségét, így nemcsak az anyagi erőforrásait, hanem a legértékesebb erőforrást is megtakarítja. Lehetőséget adunk Önnek arra, hogy gyorsan rendelkezésére bocsássa termékeit lízingbe, és lehetőséget kap arra is, hogy különleges feltételekkel biztosítson. Biztonságban lesz, és a biztosítás fedezi a váratlan károkat.FotókTetszett ez az ajánlat?


Oszd meg barátaiddal, vagy mentsd el magadnak az oldal címétSzemélyes adataim

Ezt a mondatot képpel jelölheti meg, és bármilyen személyes megjegyzést írhat. A kép újbóli megnyomásával a jel eltűnik.
star
Kedvencekhez
heart
szeretem
postpone
Nézd meg később
question
Kétes
heart_no
nem tetszik

Maradt karakterek: 500
ok Jegyzet mentése
Prémium hozzáférés 30 napig Prémium hozzáférést vásárolhat, hogy megnézze, mit gondolnak más felhasználók erről a hirdetésről


A franchise összehasonlítása

add Adja hozzá ezt a franchise -t az összehasonlításhoz


Kapcsolatba akar lépni a tulajdonossal?

photo
Üzenet szövege*

Maradt karakterek: 500
email Levelet írni


Panaszkodjon a hirdetésről

Üzenet a helyszín adminisztrációjának*

Maradt karakterek: 500
ok Panaszt tenni


Nézted már korábban

arrow left Vissza
Ha hibát észlel, kattintson ide a javításhoz