1. Franchise katalógus crumbs arrow
  2. Franchise. pizza crumbs arrow
Franchise. PizzaFactory

Franchise. PizzaFactory

firstKezdeti díj: 6700 $
moneyBeruházás szükséges: 53500 $
royaltyRoyalty: 5 %
timeMegtérülés. Hónapok száma: 26
calendarKívánt: Franchise
homeSaját részlegek száma: 15
homeFranchise-egységek száma: 30
calendarA társaság alapításának éve: 2011
calendarA franchise-tevékenység kezdetének éve: 2016
firstKategória: pizza, Gyors kaja, futár, Pizzéria, Pizza gyár, pizza kiszállítás, Gyors kaja, Gyorsétterem kávézó, Gyorsétterem, gyorskaja, futárszolgálat, futárcég, Szállitó cég, Logisztikai cég, Szállítás, Ételszállítás, Termékek szállítása, Szállítócég, Szállítási szolgáltatás online áruházakhoz, posta

Városi franchise
Városi franchise
Igény szerinti franchise-ok
Igény szerinti franchise-ok

A projekt legfontosabb előnyei.

Rengeteg klassz technikát kapsz. A szervezet a legmodernebb technológiai megoldásokat használja, amelyek lehetővé teszik a folyamat nagyon komoly felgyorsítását a tevékenységből, hogy minőségi termékeket és szolgáltatásokat biztosítsanak. Mindig lépést tartunk az idővel, gyakran akár megelőzhetjük is. Abszolút minden technikai újítást alkalmazunk, miközben maximálisan kihasználjuk a bennük rejlő lehetőségeket. Ezt Ön is megteheti, ha megvásárolja a franchise -t. Kiváló automatizálási szolgáltatást fog futtatni: szabadalmaztatott felhőrendszerünk és kiváló minőségű technikai segítségnyújtásunk biztosítja ezt a lehetőséget. A tekercsek, pizzák és wok készítéséhez konstruktorokat biztosítanak. Ezenkívül erőforrást biztosítunk az egységes szolgáltatások keretében történő munkavégzéshez, és ez lehetővé teszi a megrendelés kiszolgálását. Ezenkívül futárszolgálati alkalmazásunk és webhelyünk is rendelkezésére áll. Képes lesz nyomon követni, hogy a rendelés melyik szakaszában van, megértve annak állapotát. Segítségünkkel megvásárolja a felhőraktári könyvelést, azt a saját formátumában hajtják végre. Szükség lesz a hirdetések terjesztésének ellenőrzésére, és ezzel egyidejűleg az online irodai munkamenetek nyomon követésére. Kiváló minőségű és jól optimalizált szolgáltatást nyújtunk. Termékek PizzaFabrika márkanév alatt.

Nem csak finom ételek és minőségi termékek, hanem magas színvonalú szolgáltatás is. Nagy figyelmet fordítunk a szolgáltatásra, teljesen működő modelljeink vannak, ezeket minden kulcsfontosságú alkalmazott üzemelteti. Egyetlen formátumú call center áll rendelkezésre, és szövetségi számot tudunk megadni. Ráadásul reszponzív és jól megtervezett webhelye lesz. Az alkalmazások iOS és Android operációs rendszereken fognak működni. A létesítmény nagyon stílusos belső tere, modern formátum, vállalati dizájn, egyetlen formátumú reklám, kiváló minőségű elrendezés - mindezt az Ön rendelkezésére bocsátjuk. Az ügyfelek univerzális ajánlatokat kapnak tőlünk. Nem szeretnénk hatalmas számú intézményt megnyitni, hogy azok egyszerűen létezzenek. Kiválóságra törekszünk. Ez az üzleti projektünk, a márkánk képviselője. Ez jó kilátás a havi forgalomra, és számomra alacsonyabb lesz, mint a kezdeti befektetés. Beállíthatja az ingyenes szállítást, az ételek széles választékát, amelyeket meg fog főzni annak érdekében, hogy kedves legyen ügyfeleinek. Este étlapot, étkezést biztosítunk gyerekeknek, üzleti ebéd menüt és ingyenes gyermekszobát. Mindezt franchise -vevőink fogadják, és felajánlhatják az ügyfeleknek, hogy szervezzenek nyaralást létesítményeik területén.

A kiváló osztályú márka és a termékünk felismerésének magas paraméterei megkülönböztető jellemzői. Garantálni tudja a fogyasztók bizalmát, mivel márkanévünkkel vonzza őket. A védjegy engedélyezett és törvény által védett. Az ízletes pizza házi tésztából készül, és saját receptjeink vannak. Magas színvonalú technológiát használunk, amelyet időnként teszteltek-lehetővé teszi az ételek gyors, hatékony és magas szintű optimalizálását. Márkás csomagolást kap az Ön rendelkezésére, és a személyzet is egyedi egyenruhánkba öltözött. Ezenkívül egy márkás járműpark áll a forgalmazó rendelkezésére. A franchise -vevő minden bizonnyal jelentős eredményeket érhet el a versenyen.

A magas színvonal a "PizzaFabrika" néven működő szervezetek egyik legfontosabb prioritása.

... Mindig arra törekszünk, hogy a minőségi szintet a lehető legmagasabb paramétereken tartsuk, ez a szervezet minden ágára vonatkozik. Bármely ügyfél, aki kapcsolatba lép velünk bármely település területén, rendkívül finom pizzát fogyaszthat. Ezenkívül kellemes fajta szolgáltatást nyújtanak, nemcsak a beteljesedést, hanem a vágyak előrejelzését is. Mindezt annak köszönhetjük, hogy folyamatosan keresünk új megoldásokat a termelési kihívások kezelésére. Igyekszünk minden előírt szabványnak megfelelni. Ezen kívül saját technikai fejlesztéseink vannak. Az alapos minőség -ellenőrzési rendszer segít nyomon követni a hibákat és kizárni azokat, a magas színvonalú szolgáltatás a fogyasztók számára lehetővé teszi állandó ügyfélkör kialakítását. Te lehetsz a legjobbak között! Készen állsz arra, hogy minden nap harcolj, legyőzd a versenytársak ellenállását? Akkor szervezetünk franchise -ja az, amire szüksége van, és tökéletes!

Ami a tésztát illeti, talán ez a legfontosabb összetevője a pizza nevű terméknek. A többi paraméter attól függ, hogy milyen tészta ízű. A tészta adja szinte a legtöbb érzést, amikor ezt a szokatlan olasz terméket eszik. A "PizzaFabrika".

saját technológiáját működteti egyedi formátumban. A tésztát úgy készítjük el, hogy egyik versenytársunk se értse meg sikerünk titkát. Egyedülálló technológia, édesanyám receptje - a cég alapítói nem adják ki titkaikat csak úgy. Gyermekkorából származó házi tésztát pontosan arra kell alkalmazni, hogy leírja pizzánkat. Egy órán belül elkészül, csak természetes összetevőket használva, és soha nem fagyasztva. Ennek eredményeként a tészta nagyon finom. Különleges, házi ízű, szeretjük, büszkék vagyunk rá. Mindenki ismeri ezt az ízt, ezért örülünk a sikernek.

Az elosztóközpont 2016 óta működik Jaroszlavl város területén. Úgy működik, hogy ellátja a hálózat összes vállalkozását márkás termékekkel. A csomagolást kiszállítják, és minden edénykategória esetében. Ezenkívül vállalati egyenruhát biztosítanak a személyzet számára. Vannak ajándéktárgyak is: páncélozott kiegészítőket biztosítunk. Az intézmények más árukkal együtt kapják meg őket. Oktatjuk és támogatjuk. Készen állunk arra, hogy megtanulja a konyha minden titkát, megosztunk mindent, amit magunk is tudunk, nem lesz nehézsége, kölcsönadjuk a vállát. Meg kell tanulnia, alkalmazkodnia, alkalmazkodnia, üzletelnie kell a paramétereinknek megfelelően. Csak akkor lesz sikeres. Meghívjuk Önt csapatunkba, mi segítünk a személyzet kiválasztásában, és Ön a mi segítségünkkel kiválaszthatja a megfelelő helyiséget. Segítünk a helyiségek felszerelésében, már van egy kész tervezési projektünk. Alkalmazkodik az Ön egyedi esetéhez. Kapsz egy teljes tervet is. Ezenkívül Ön a vállalkozást a szigorúan előírt szabványok teljes betartásával irányítja. Minőségi előírásaink vannak, ezeket szakemberek írják elő. Részletes útmutatóval szolgálunk, az utasítások minden alkalomra rendelkezésre állnak. Képes lesz hatékonyan személyzetet felvenni, dolgozókat képezni. Mi magunk is jelen vagyunk a vállalkozás elindításának szakaszában, hatékony támogatást nyújtunk. Nagyon előnyös és kényelmes az Ön számára, de nagyon keményen kell dolgoznia. Segítünk, biztosítunk egy márkakönyvet. Ezenkívül hozzáférést biztosít a hirdetési anyagok adatbázisához. Ez nem korlátozza a franchise megvalósítása során kapott előnyök számát. Központosított kellékei lesznek. Ezek márkás termékek lesznek, és nagykereskedelmi áron közvetlenül a szervezetünk raktárából kapja meg őket. Hozzáférést biztosítunk egyetlen minta tudásbázisához. Nem csak franchise -partnereink használják, hanem a központi iroda vezetői is, teljes hozzáférést kap. Természetesen tanácsokat mindig kapsz. Válaszolunk kérdéseire, és elkísérünk, végigvezetünk a nehézségeken. A bevezetés előtti szakaszban leszünk, elindítjuk a franchise-t és felügyeljük annak fejlődését.Fotók

Franchise. PizzaFactory. Videó bemutató

Tetszett ez az ajánlat?


Oszd meg barátaiddal, vagy mentsd el magadnak az oldal címétSzemélyes adataim

Ezt a mondatot képpel jelölheti meg, és bármilyen személyes megjegyzést írhat. A kép újbóli megnyomásával a jel eltűnik.
star
Kedvencekhez
heart
szeretem
postpone
Nézd meg később
question
Kétes
heart_no
nem tetszik

Maradt karakterek: 500
ok Jegyzet mentése
Prémium hozzáférés 30 napig Prémium hozzáférést vásárolhat, hogy megnézze, mit gondolnak más felhasználók erről a hirdetésről


A franchise összehasonlítása

add Adja hozzá ezt a franchise -t az összehasonlításhoz


Kapcsolatba akar lépni a tulajdonossal?

photo
Üzenet szövege*

Maradt karakterek: 500
email Levelet írni


Panaszkodjon a hirdetésről

Üzenet a helyszín adminisztrációjának*

Maradt karakterek: 500
ok Panaszt tenni


Nézted már korábban

arrow left Vissza
Ha hibát észlel, kattintson ide a javításhoz