1. Franchise katalógus crumbs arrow
  2. Franchise. Egy étterem crumbs arrow
Franchise. Fujiyama

Franchise. Fujiyama

firstKezdeti díj: 3350 $
moneyBeruházás szükséges: 46700 $
royaltyRoyalty: 2.5 $
timeMegtérülés. Hónapok száma: 21
calendarKívánt: Franchise
homeSaját részlegek száma: 4
homeFranchise-egységek száma: 11
calendarA társaság alapításának éve: 2011
calendarA franchise-tevékenység kezdetének éve: 2018
firstKategória: Egy étterem, Sushi, Étterem és kávézó, Sushi tekercsek, Sushi bolt, Sushi bár, Sushi pizza

Kisvárosok, kistelepülések, kisváros számára
Kisvárosok, kistelepülések, kisváros számára

A szervezetünkkel való kölcsönhatás előnyei: teljes mértékben hivatalos és működési garanciákat vállalunk. Mindig készen áll a szabályozó hatóságok általi ellenőrzésre, emellett garanciát vállalunk arra, hogy hiba esetén visszaadjuk a pénzt; segítünk kiválasztani a legmegfelelőbb helyet a konnektorhoz. És évek óta készítünk egy módszertant a helyválasztáshoz, folyamatosan javítjuk a folyamatot, végül eljutottunk az ideálhoz, segítünk abban, hogy pontosan azt a helyet válasszuk ki, ahol a legnagyobb lesz a fogyasztók beáramlása; teljesen elmerülünk a vállalkozásában, segítünk az irodai munkák kezelésében; részt vehet vállalati hálózatunkban, tapasztalatokat, ismereteket, információkat szerezhet, ez a merülés 1 hónaptól 3 hónapig tart; dolgozhat egyetlen kapcsolattartó központ formátumában, ingyenes számot kap, emellett helyi városi szám is rendelkezésre áll, mindez elérhető lesz a fogyasztókkal való kommunikáció érdekében; segítünk a dokumentumokban, hozzáférést biztosítunk a szükséges segítséghez.

Ami az éttermi menedzsment tevékenységeket illeti: hatékonyan működő ellenőrző listákat fogunk biztosítani, Ön használhatja egyedi folyóiratainkat, szigorú ellenőrzést alakít ki a költségek felett, és hatékony menedzsmentet gyakorolhat; Ön képes lesz ellenőrizni a számviteli pénzügyi kimutatásokat és így tovább; hatékonyan működő alkalmazást biztosítunk Önnek, létrehozunk egy egységes vállalati stílusú weboldalt, valamint megkapja tőlünk az összes szükséges marketing anyagot és támogatást. Az ügyfél azonos formátumú webhelye és multifunkcionális alkalmazásunk elviszi, amely megfelelően fog működni az Android és iOS operációs rendszerrel rendelkező okostelefonokon. Ezenkívül akadálytalan hozzáférést biztosítunk a marketinginformációk teljes spektrumához, hogy Ön hatékonyan népszerűsíthesse.

Éttermünknek a következő előnyei vannak: először is létrehoztunk egy hatékony törzsvásárlói programot, amely lehetőséget biztosít az ügyfelek vonzására és megtartására, így törzsvásárlókká téve őket. Saját információs rendszert hoztunk létre, ez lehetővé teszi számunkra, hogy egyedi ajánlatokat alkossunk; felhasználóbarát weboldalt és kiváló minőségű alkalmazást kap tőlünk, minden jól megtervezett és normálisan működik. A beérkező alkalmazások 2/3 -a a weboldalon vagy mobilalkalmazáson keresztül történik, ezek statisztikai mutatók, a vizsgált anyagok alapján határoztuk meg. Van egy nyitott formájú konyhánk. Ez azért történik, hogy az ügyfelek bízzanak bennünk, kialakuljon a márkahűség, megmutatjuk, hogy hogyan és hol főzünk, nincsenek titkok és titkok, ránk nézhet; gyors szállítást garantálunk. Mindig időben szállítjuk az ételeket, ha nem, akkor készen állunk arra, hogy bemutassunk egy 24 tekercsből álló készletet, amelyet a szabadalmaztatott technológia tilt; a legfinomabb formátumú salátákat és tekercseket biztosítjuk, a fogyasztók kedvelik őket, törzsvásárlóinkká válnak. Az ügyfelek legalább 80% -a kész ajánlani szervezetünket a szolgáltatás igénybevétele után, ez statisztikai információ a felmérések szerint. Lehetőséget biztosítunk a márkás csomagolással való munkavégzésre, azt forgalmazóinknak biztosítjuk. A la carte ételeink vannak, ebéddobozokat készítünk, pálcikákat készítünk, táskát biztosítunk, és márkás futárzsákjaink mind a Fujiyama nevű márkánk népszerűsítésén dolgoznak.FotókSzemélyes adataim

Ezt a mondatot képpel jelölheti meg, és bármilyen személyes megjegyzést írhat. A kép újbóli megnyomásával a jel eltűnik.
star
Kedvencekhez
heart
szeretem
postpone
Nézd meg később
question
Kétes
heart_no
nem tetszik

Maradt karakterek: 500
ok Jegyzet mentése
Prémium hozzáférés 30 napig Prémium hozzáférést vásárolhat, hogy megnézze, mit gondolnak más felhasználók erről a hirdetésről


A franchise összehasonlítása

add Adja hozzá ezt a franchise -t az összehasonlításhoz


Kapcsolatba akar lépni a tulajdonossal?

photo
Üzenet szövege*

Maradt karakterek: 500
email Levelet írni


Panaszkodjon a hirdetésről

Üzenet a helyszín adminisztrációjának*

Maradt karakterek: 500
ok Panaszt tenni


Nézted már korábban

arrow left Vissza
Ha hibát észlel, kattintson ide a javításhoz