1. Franchise katalógus crumbs arrow
  2. Franchise. ISP crumbs arrow
Franchise. Cheetah Telecom

Franchise. Cheetah Telecom

firstKezdeti díj: 2500 $
moneyBeruházás szükséges: 3500 $
royaltyRoyalty: 85 $
timeMegtérülés. Hónapok száma: 2
calendarKívánt: Franchise
homeSaját részlegek száma: 4
homeFranchise-egységek száma: 2
calendarA társaság alapításának éve: 2015
calendarA franchise-tevékenység kezdetének éve: 2016
firstKategória: ISP, internet szolgáltató

Igény szerinti franchise-ok
Igény szerinti franchise-ok

A Gepard-Telecom nevű márka.

lehetőséget biztosít franchise vásárlására a vezeték nélküli internethez való hozzáférés biztosításával kapcsolatos tevékenységek végrehajtásához. Ez a szolgáltató teljesen új típusú vállalkozást kínál, amelynek segítségével magas jövedelemhez juthat, ráadásul passzív nyereségesség lesz, miközben minimális pénzügyi forrásokat költ. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy nagysebességű internetkapcsolatot kapjunk, mindenkinek, akinek szüksége van rá, lehetősége lesz részt venni. Irodai munkát végezhet hatalmas hazánk bármely szegletében, lehetővé téve a felhasználók számára, hogy hatékonyan megbirkózzanak az internethez való kapcsolódással.

A befektetés, amire szüksége van egy vállalkozás megnyitásához a Gepard-Telecom nevű internetszolgáltató franchise segítségével: először is az elején 225 000 orosz rubelt kell befektetnie; továbbá ezt az összeget pontról pontra lebontottuk. Például 10 készlet felszerelést kap, és egyösszegű összeget fizet. Ezenkívül értesítenünk kell, hogy 2 hónap alatt megtérülhet a befektetés. Együtt a forgalma 75 000 orosz rubel lesz; jogdíjakat hajtunk végre, ez csak 5000 orosz rubel; a korábban említett átalányösszeg 150 000 orosz rubel. Számos különböző előnyt tartalmaz, amelyeket tőlünk kap: először is egyedülálló márkánkat használja, másodszor pedig online áruházunkat üzemelteti, megrendeléseket fogad; ezenkívül hatalmas számú, teljes automatizálással rendelkező webhelyet kap; létrehozunk saját weboldalt az Ön régiójához; hatékony képzést nyújtson szakembereink segítségével alkalmazottai számára; az előléptetési terv is teljes mértékben rendelkezésére áll; a számlázást is fejleszthetjük, és könnyedén megbirkózhat bármilyen feladattal.

Az előnyök, amelyeket a szolgáltató internetes franchise-jának használata a város területén nyújt: A Gepard-Telecom lehetőséget kínál egyedi tarifák használatára, és segítségével állandó passzív jövedelmet állíthat be magának. Nem lesz kénytelen folyamatosan minőségi és drága berendezéseket keresni, már megvan, és megtalálhatja a saját online áruházában; ügyfeleinek nem kell azon agyalniuk, hogy hol töltsék fel folyószámlájukat, használhatják személyes fiókjukat; kombináltuk a vezérlés technikai támogatását és a fizetést, mindezt egyetlen automatizált rendszeren belül hajtjuk végre; az előfizetők életre szóló technikai segítséget kapnak tőlünk, ehhez passzív jövedelmet kapunk, mindaddig, amíg a támogatásunk működik; lehetőséget biztosítunk hálózatunk megszervezésére, amelyhez nagyméretű telepítőcsapatokat vonunk be, emellett telepítőt is bevonunk.FotókSzemélyes adataim

Ezt a mondatot képpel jelölheti meg, és bármilyen személyes megjegyzést írhat. A kép újbóli megnyomásával a jel eltűnik.
star
Kedvencekhez
heart
szeretem
postpone
Nézd meg később
question
Kétes
heart_no
nem tetszik

Maradt karakterek: 500
ok Jegyzet mentése
Prémium hozzáférés 30 napig Prémium hozzáférést vásárolhat, hogy megnézze, mit gondolnak más felhasználók erről a hirdetésről


A franchise összehasonlítása

add Adja hozzá ezt a franchise -t az összehasonlításhoz


Kapcsolatba akar lépni a tulajdonossal?

photo
Üzenet szövege*

Maradt karakterek: 500
email Levelet írni


Panaszkodjon a hirdetésről

Üzenet a helyszín adminisztrációjának*

Maradt karakterek: 500
ok Panaszt tenni


Nézted már korábban

arrow left Vissza
Ha hibát észlel, kattintson ide a javításhoz