1. Franchise katalógus crumbs arrow
  2. Franchise. Ökölvívó klub crumbs arrow
Franchise. BEKZAT

Franchise. BEKZAT

firstKezdeti díj: 0 $
moneyBeruházás szükséges: 8800 $
royaltyRoyalty: 0 $
timeMegtérülés. Hónapok száma: 12
calendarKívánt: Franchise
homeSaját részlegek száma: 1
homeFranchise-egységek száma: 0
calendarA társaság alapításának éve: 2020
calendarA franchise-tevékenység kezdetének éve: 2020
firstKategória: Ökölvívó klub

Igény szerinti franchise-ok
Igény szerinti franchise-ok

Szeretne saját vállalkozást indítani, például egy BOXING klubot?

Segítünk megvalósítani álmait! Kezdje a munkát velünk mától, és holnap megkapja az első bevételt. Minden esély megvan arra, hogy hasonló gondolkodású csapatunk tagja lehessen, egyetlen irány és erőfeszítés a feladatok végrehajtása felé!

Legyen egy sportklubja személyes vagy bérelt helyiségekkel, összesen 300 négyzetméteren. m.

Az előkészítő tevékenységek során, a további tevékenységek kezdetén és időszakában rendszeresen tanácsadást nyújtunk, potenciális franchise -vevőink folyamatos segítségével:

• Oktató tréningeket tartunk oktatók számára (szükség esetén mesteredzőnk képzési képzéseken vesz részt) igazolás birtokában, amennyiben ismétlődő tanfolyamokra van szükség.

• Feladatunk nem az, hogy új klubokat vagy fiókokat nyissunk franchise -vevőink érdekeinek kárára, "háztól házig" stb., A kereskedelmi jogok védelme a tisztességtelen magatartást tanúsító munkavállalóktól.

• A csarnok kiválasztása és ellátása szerepel a biztosított lehetőségek listájában.

• Személyes tervezési projekt kidolgozása, figyelembe véve a helyiségeket és a mennyiségeket.

• Egyetlen, az ügyfél számára kényelmes webhely fenntartása az Instagramon, a Vkontakte -on, a Facebookon, a Yandex és a Google környezeti hirdetéseinek hozzáadásával.

• Támogatás csoportos és egyéni csoportok értékesítésének területén.

• Előkészített marketingcsomagot, minden hirdetési adatot (szórólapok, szórólapok, plakátok, brosúrák, névjegykártyák, faliplakátok, zászlók, szóróanyagok, meghívók stb.) Biztosítva a franchise-vevő kész formátumban szerezi be a szükséges információkat, csak a címadatok.

• Támogatás a klub / ökölvívás népszerűsítésében, tanácsadás a menetrendek kialakításában és a recalmára fordított költségvetésben.

• Egyetlen dokumentumcsomag az ügyfélszolgálat számára.

• Egyénre szabott képzési program, képzéssel, az oktatók fizetésének összegének kiszámításával, telefonhívások figyelésével stb.

• Kényelmes rendszer a bejövő hívások fogadására, osztályok szerinti elosztással, figyelembe véve egy adott csarnok terhelését.

Kezdeti hozzájárulás, beruházás:

Az egyösszegű kifizetés 2 500. 000 tengeri összegben történik.

A franchise összes költségének megtérülési ideje: 2-4 hónap.

A jogdíjak összege: 100 000 tenge minden hónapban.

Konzultáció és további információk elérhetők a +7 708 166 66 66 telefonszámon vagy e-mailben:

2014-ben megnyílt a Kazah Köztársaság első bokszoló klubja, amelynek fő feladata az volt, hogy a nulláról egy magas szintű sportklubot nyissanak, amelyet további replikációra terveztek, a szolgáltatások nyújtásával és nyújtásával. világszintű.

A "BARRACUDA" és "BEKZAT" ökölvívók klubja fejlesztésében szerzett tapasztalatok alapján, az osztályklub (üzleti) pontos stratégiájának megvalósítása és a konkrétan felépített kommunikációs kapcsolatok ügyfelek általi alkalmazása alapján, a kultúra vállalati jelentőségű, hogy hozzanak létre egy méltó hangulatát klub küzd egy élethelyzet, lehetőséget ad arra, hogy rövid idő alatt, hogy készítsen egy csapat hívei érzéseit a sport, a szervezet egy sikeres üzlet terén harci kultúra.

A "BEKZAT" ökölvívó közösség szintén jelentős tapasztalattal rendelkező gyerekekkel foglalkozik. Az ökölvívó képzés 5 és 17 év közötti gyermekek számára elérhető. Ez a sport jelenleg nagyon fontos nemcsak Kazahsztánban. A gyerekek szeretik a sportot, javítják és erősítik a vezetői képességeket, fenntartják az egészséges életmódot, javítják a más partnerekkel való interakciót stb. Amikor a bokszklub meta pozícióját választják, emlékeznie kell a gyerekekre is.

A „BEKZAT” ökölvívó klubok hálózatának sikeres tevékenységének elve elsősorban a kedvenc időtöltéséhez, az épített stratégiához, a marketingtervhez, a szolgáltatás szintjéhez, a kiválasztott szolgáltatáskomplexumokhoz és a helyszínhez kapcsolódik. Emellett fontos lett a nepotizmus és a győztesek filozófiájának alkalmazása a klub alkalmazottai és ügyfelei körében.

További információért hívja a +7 708 166 66 66 telefonszámot vagy e -mailt.

Reméljük, eredményes kapcsolat és eredményes együttműködés,

Üdvözlettel: "BEKZAT" bokszklub.FotókSzemélyes adataim

Ezt a mondatot képpel jelölheti meg, és bármilyen személyes megjegyzést írhat. A kép újbóli megnyomásával a jel eltűnik.
star
Kedvencekhez
heart
szeretem
postpone
Nézd meg később
question
Kétes
heart_no
nem tetszik

Maradt karakterek: 500
ok Jegyzet mentése
Prémium hozzáférés 30 napig Prémium hozzáférést vásárolhat, hogy megnézze, mit gondolnak más felhasználók erről a hirdetésről


A franchise összehasonlítása

add Adja hozzá ezt a franchise -t az összehasonlításhoz


Kapcsolatba akar lépni a tulajdonossal?

photo
Üzenet szövege*

Maradt karakterek: 500
email Levelet írni


Panaszkodjon a hirdetésről

Üzenet a helyszín adminisztrációjának*

Maradt karakterek: 500
ok Panaszt tenni


Nézted már korábban

arrow left Vissza
Ha hibát észlel, kattintson ide a javításhoz