1. Franchise katalógus crumbs arrow
  2. Franchise. Grúz étterem crumbs arrow
Franchise. PURI -t AKAROK

Franchise. PURI -t AKAROK

firstKezdeti díj: 35000 $
moneyBeruházás szükséges: 529000 $
royaltyRoyalty: 5 %
timeMegtérülés. Hónapok száma: 12
calendarKívánt: Franchise
homeSaját részlegek száma: 1
homeFranchise-egységek száma: 7
calendarA társaság alapításának éve: 2018
calendarA franchise-tevékenység kezdetének éve: 2018
firstKategória: Grúz étterem

Igény szerinti franchise-ok
Igény szerinti franchise-ok

A Hochu Puri márka sokkal többet rejt magában, mint egy közönséges grúz étterem. Szervezetünk egy hangulatos étterem, amely az I Want Puri logó alatt működik. A színes Georgia sokoldalúságát, kontrasztos vonásait, az ott uralkodó harmóniát közvetíti. Ezenkívül nagyon érzékenyek vagyunk a hagyományokra, és a márka nagyon nagy népszerűségre tett szert. Ezenkívül tükrözi az igazán őszinte szorgalmat, az emberek nyitottságát a vendégek iránt, a szülőföld és az otthon iránti szeretetet, a világszerte ismert vendégszeretetet, a különböző ízérzeteket, a színekkel teli belső teret. Mindezt az I Want Puri márkanév alatt egyesítettük, a légkörben használva annak érdekében, hogy azt a benyomást keltsük, mintha egy Georgia területén lévő házban lennél. Érezheti a kényelmét. Nagyon hatékonyan ötvözzük a modern trendeket és a természetet, mindezt figyelembe véve a belsőépítészetben.

A YASNO márkanév alatt álló cég az étterem -létesítményeket egyesítő Hochu Puri márka tulajdonosa, alkotója és szerzői jogi tulajdonosa. 2006 óta vagyunk a piacon, miközben szervezetünk keretein belül 10 étteremkoncepciót találtak ki és valósítottak meg. Folyamatosan tanulmányozzuk a modern társadalom trendjeit, tevékenységünket magas minőségi szabványokra alapozzuk. De ugyanakkor mindig tanulmányozzuk a piaci helyzetet, az aktuális trendeket, és minden projekthez egyedi megközelítésünk van. Segítünk egy megbízható, minőségi alapítvány megszervezésében egy üzleti projekt elindítása érdekében, Ön olyan információk alapján fog dolgozni, amelyeket mi magunk gyűjtünk, elemezünk és következtetéseket vonunk le. Ezen kívül megosztjuk tapasztalatainkat, még a Csillaghajó katonáink is eljönnek hozzád a megnyitóra, miután segítünk felkészülni erre a fontos eseményre. Ennek eredményeként elindítja az étkezési pontját, ahol a szakemberek mindegyike a lehető legtisztábban dolgozik, ellátja közvetlen munkaügyi feladatait.

Saját egyéni, innovatív megközelítéssel rendelkezünk, éttermi projekteket hozunk létre, és az éttermi üzletág vállalati stratégiáján belül dolgozunk a "várólista képlet" szerint. Ennek eredményeként biztosak vagyunk a sikerben, magas a jövedelmünk és aktívan fejlődünk. A pálmaágat az éttermek országos üzleti díjának részeként kaptuk meg, ráadásul 2 éve egymás után sikerült ezt megtenni, 2019-2020, mi vagyunk a nyertesek a Gastroexpat jelölésben, nagyon büszkék vagyunk. Kapcsolatba léphet velünk, ha megvásárolja a franchise megvalósításának lehetőségét. Alkalmas azoknak, akik sikeres étterem jellegű üzleti projektet szeretnének megnyitni, miközben nincs sok időjük várni. Biztosítjuk a megfelelő lehetőségeket, azonnal elindítjuk a projektet Önnel együtt, és portfóliónkból kiválaszthatja a legmegfelelőbb étterem üzleti koncepciót, amelyből több mint 10 van.FotókSzemélyes adataim

Ezt a mondatot képpel jelölheti meg, és bármilyen személyes megjegyzést írhat. A kép újbóli megnyomásával a jel eltűnik.
star
Kedvencekhez
heart
szeretem
postpone
Nézd meg később
question
Kétes
heart_no
nem tetszik

Maradt karakterek: 500
ok Jegyzet mentése
Prémium hozzáférés 30 napig Prémium hozzáférést vásárolhat, hogy megnézze, mit gondolnak más felhasználók erről a hirdetésről


A franchise összehasonlítása

add Adja hozzá ezt a franchise -t az összehasonlításhoz


Kapcsolatba akar lépni a tulajdonossal?

photo
Üzenet szövege*

Maradt karakterek: 500
email Levelet írni


Panaszkodjon a hirdetésről

Üzenet a helyszín adminisztrációjának*

Maradt karakterek: 500
ok Panaszt tenni


Nézted már korábban

arrow left Vissza
Ha hibát észlel, kattintson ide a javításhoz