1. Franchise katalógus crumbs arrow
  2. Franchise. Shawarma crumbs arrow
Franchise. Shawarma Szentpéterváron

Franchise. Shawarma Szentpéterváron

firstKezdeti díj: 7000 $
moneyBeruházás szükséges: 44000 $
royaltyRoyalty: 5 $
timeMegtérülés. Hónapok száma: 10
calendarKívánt: Franchise
homeSaját részlegek száma: 38
homeFranchise-egységek száma: 3
calendarA társaság alapításának éve: 2012
calendarA franchise-tevékenység kezdetének éve: 2019
firstKategória: Shawarma

Igény szerinti franchise-ok
Igény szerinti franchise-ok

Shaverma márka Szentpéterváron.

egy aktívan fejlődő kávézók hálózata, amelyek utcai ételek formájában működnek. Ezt a szervezetet 2012 -ben alapították, ma a hálózat 40 ponttal rendelkezik Ufa, Sterlitamak és Salavat városokban. Nagyon szigorúan ellenőrizzük a minőséget, ugyanez vonatkozik a kiszolgálásra is, és a bónuszrendszer jelenléte lehetővé teszi a márkánk, mellesleg a legnépszerűbb gyorséttermek közül mindazokat, amelyek csak az ufai piacon vannak képviselve, és sikeres üzleti modell a vállalat számára. amely lehetővé teszi a projekt méretezését. Ezért tudtunk elindítani egy franchise projektet.

Shaverma márka Szentpéterváron.

lehetővé teszi exkluzív kereskedőink számára, hogy magas jövedelmezőségű üzleti projektet hajtsanak végre, és az üzletember mindent megért, a folyamatok egyszerűek. Ezenkívül ezen a piaci résen belül a magas kereslet jelentős versenyelőnyt biztosít. Ezenkívül az Ön kényelme érdekében kiváló minőségű technológiai megoldásokat kínálunk az irányítási tevékenységekhez, jól kidolgozott menüt, amely eltér az analógoktól, és eredeti vállalati identitást. Különös figyelmet fordítunk márkánk piaci elhelyezésére.

A partnerek megkezdhetik a franchise -t, és önállóan részt kell venniük a vezetési tevékenységekben, fejleszteniük kell a vállalkozást, természetesen teljes körű támogatást nyújtunk. Kávézója például 40 vagy 60 négyzetméteres területen helyezkedik el. Különböző formátumokban dolgozunk, lehet kávézó egy élelmiszerpályán, vagy külön pavilon. Természetesen ez csak egy szokásos kávézó lehet. Azok a városok, amelyeknek elsőbbséget adunk: Izhevsk, Kazan Tatarstan, Magnitogorsk, mi is előnyben részesítjük Jekatyerinburgot, megfontolhatjuk a javaslatokat Chelyabinsk, Samara mellett, mivel számunkra érdekesek a bővítéshez. Egy üzleti projekt indításakor beruházásokat kell végrehajtani. Ez körülbelül 1-2 millió orosz rubel. Van egyösszegű hozzájárulás is, annak mennyisége 350 ezer orosz rubel lesz, emellett gyakoroljuk a jogdíjak beszedését, ez a jövedelmének 5% -át teszi ki. A megtérülést legalább 7 hónapon belül, esetleg egy kicsit később éri el. Minden a megvalósítástól függ.

Az előnyök, amelyeket a franchise -nál kap: az üzleti folyamatok egyszerűek és egyértelműek, nem kínálunk semmi túlzottan bonyolultat; kész, teljesen kialakult igényt kap, emellett kiváló minőségű és a fogyasztó számára érthető terméket valósítunk meg, saját szoftvert kap tőlünk, ennek segítségével lehetséges lesz egy üzleti projekt menedzselése. Képes lesz statisztikai mutatók elemzésére is, gyors befektetési megtérülésre, magas hozamra, emellett nem kell sok pénzt befektetnie egy üzleti projekt elindításához, a szűk határidők biztosítják a magas szintű versenyképességet . Nincs szüksége nagy szakembergárdára, és az intézmény rövid időn belül megnyitható.

A mi oldalunkról garantálja a magas színvonalú képzést, ráadásul teljesen elmerül a vállalkozói tevékenység folyamatában, és tudni fogja, mit kell tennie. Ha elkezd egy projektet, segítünk a hely kiválasztásában, hogy nagy legyen a forgalom, emellett segítünk a piacon folyó versenyképes tevékenységek elemzésében. Kínálunk egy teljesen kész sémát a berendezések elhelyezésének elvégzése érdekében, ami a berendezés sajátosságait is érinti. Lehetőséget biztosítunk arra, hogy kedvezményeket kapjunk a szállítóktól, emellett kedvezményes áron, nagykereskedelmi formátumban is kaphat kellékeket, mivel a hálózaton belül fog működni. Hatékony támogatásunkkal lehetőséget biztosítunk arra is, hogy releváns hirdetéseket hajtsunk végre. Nagyon kényelmes, ne hagyja figyelmen kívül ezt a lehetőséget. A marketing mellett egyéb eszközöket is kínálunk, amelyek lehetővé teszik egy üzleti projekt kidolgozását, például használja a márkás mobilalkalmazásunkat, ahol kiváló lehetőség van az előrendelésre. Ezen kívül van saját, teljesen egyedi rádiónk az interneten, amely ugyanazt a nevet viseli a szentpétervári Shawarma márkánkkal, de ez nem korlátozódik a választékunkra. Lehetősége lesz együttműködni az általunk kidolgozott különleges ajánlatokkal, ráadásul szervezetünkön belül van egy szezonális menü, amely kissé eltér. Természetesen a márkakönyv teljes mértékben rendelkezésére áll. Ezenkívül a reklám megvalósításához minden szükséges anyagot, hirdetési elrendezést és egyéb eszközt biztosítunk Önnek.FotókSzemélyes adataim

Ezt a mondatot képpel jelölheti meg, és bármilyen személyes megjegyzést írhat. A kép újbóli megnyomásával a jel eltűnik.
star
Kedvencekhez
heart
szeretem
postpone
Nézd meg később
question
Kétes
heart_no
nem tetszik

Maradt karakterek: 500
ok Jegyzet mentése
Prémium hozzáférés 30 napig Prémium hozzáférést vásárolhat, hogy megnézze, mit gondolnak más felhasználók erről a hirdetésről


A franchise összehasonlítása

add Adja hozzá ezt a franchise -t az összehasonlításhoz


Kapcsolatba akar lépni a tulajdonossal?

photo
Üzenet szövege*

Maradt karakterek: 500
email Levelet írni


Panaszkodjon a hirdetésről

Üzenet a helyszín adminisztrációjának*

Maradt karakterek: 500
ok Panaszt tenni


Nézted már korábban

arrow left Vissza
Ha hibát észlel, kattintson ide a javításhoz