1. Franchise katalógus crumbs arrow
  2. Franchise. Egy étterem crumbs arrow
Franchise. Halhús

Franchise. Halhús

firstKezdeti díj: 105500 $
moneyBeruházás szükséges: 880 $
royaltyRoyalty: 6 %
timeMegtérülés. Hónapok száma: 36
calendarKívánt: Franchise
homeSaját részlegek száma: 1
homeFranchise-egységek száma: 9
calendarA társaság alapításának éve: 2011
calendarA franchise-tevékenység kezdetének éve: 2011
firstKategória: Egy étterem, Étterem és kávézó

Igény szerinti franchise-ok
Igény szerinti franchise-ok

"Hús & amp; Hal".

a "RestConsult" sikeres vezetőjének és Szergej Mironov étteremnek a projektje. Szergejnek lenyűgöző tapasztalatai vannak ebben az üzletben. A húsz év alatt felhalmozott tapasztalatok, valamint a pragmatikus megközelítés egy speciális koncepcióvá formálódott: „Hús & amp; Hal ”a hús- és haléttermek gyűjteményeként jött létre. Szergej részt vett éttermünk minden területén, az alkalmazottak egyenruhájától a készülékek színezéséig, az ételek régóta kifinomult felszolgálásáig és általában az összes alkalmazott munkájának minőségellenőrzéséig.

Szergej Mironov is részt vett a „Meat & amp; Fish "az Afimall City bevásárlóközpontban, de aztán otthagyta az üzletet. 2016 -ban, nyár végén elindítottuk a Meat & amp; Hal". Az egész egy franchise fiókteleppel kezdődött a Kuntsevo Plaza bevásárlóközpontban. A név megfelelőbbé vált, mivel inkább orosz gyártóktól és beszállítóktól vásárolunk. Sajnos nem ment minden simán, szakácsaink hozzászoktak a norvég lazac és tengeri sügér főzéséhez, de el kellett kezdenünk dolgozni az orosz lazaccal és a chinook lazaccal. Ezért kénytelenek voltunk megváltoztatni a csapat összetételét, meghívták a legjobb szakácsokat, és változtatni kellett az étlapon.

2017 télen nyitották meg legnagyobb éttermünket a Riviera bevásárló- és szórakoztató központban. Területe 1700 négyzetméter! A hús- és halterem mellett bankett- és gyermektermek is találhatók. Három hónappal később újabb „Hús és amp; Hal "Tverszkaja 23/12, éjjel-nappal. Ősszel üzletláncunk hat új franchise -fiókra bővült, többek között Volgogradban. A vezető tervei szerint csak 12 éttermet nyit Moszkvában, 30 -at az Orosz Föderációban, majd franchise -val lép be az európai piacra.FotókTetszett ez az ajánlat?


Oszd meg barátaiddal, vagy mentsd el magadnak az oldal címétSzemélyes adataim

Ezt a mondatot képpel jelölheti meg, és bármilyen személyes megjegyzést írhat. A kép újbóli megnyomásával a jel eltűnik.
star
Kedvencekhez
heart
szeretem
postpone
Nézd meg később
question
Kétes
heart_no
nem tetszik

Maradt karakterek: 500
ok Jegyzet mentése
Prémium hozzáférés 30 napig Prémium hozzáférést vásárolhat, hogy megnézze, mit gondolnak más felhasználók erről a hirdetésről


A franchise összehasonlítása

add Adja hozzá ezt a franchise -t az összehasonlításhoz


Kapcsolatba akar lépni a tulajdonossal?

photo
Üzenet szövege*

Maradt karakterek: 500
email Levelet írni


Panaszkodjon a hirdetésről

Üzenet a helyszín adminisztrációjának*

Maradt karakterek: 500
ok Panaszt tenni


Nézted már korábban

arrow left Vissza
Ha hibát észlel, kattintson ide a javításhoz