1. Franchise katalógus crumbs arrow
  2. Franchise. Burger crumbs arrow
Franchise. BurgerCLUB

Franchise. BurgerCLUB

firstKezdeti díj: 0 $
moneyBeruházás szükséges: 53500 $
royaltyRoyalty: 2 $
timeMegtérülés. Hónapok száma: 12
calendarKívánt: Franchise
homeSaját részlegek száma: 1
homeFranchise-egységek száma: 192
calendarA társaság alapításának éve: 2008
calendarA franchise-tevékenység kezdetének éve: 2009
firstKategória: Burger, Burger klub

Igény szerinti franchise-ok
Igény szerinti franchise-ok

A Burger Club franchise egy étteremlánc típusú gyorsétterem egész lánca, hamburgereket árulunk. Vásárolhat nyereséges formátumú franchise-t, és a költségvetés legalább 4 200 000 orosz rubel lehet, nincs átalánydíj. Elkísérjük Önt, természetesen segítséget nyújtunk minden szakaszban, és a megnyitón is. És ebben a pillanatban 200 létesítményt sikerült megnyitnunk, ráadásul földrajzunk 10 államot ölel fel. Szervezetünk folyamatosan halad előre, dolgozunk az ízlés jellemzőin, alkalmazunk minden új technológiát, adaptáljuk az éttermi menüket és folyamatosan fejlődünk. Például 2017 során sikerült létrehoznunk egy új generációs hálózati létesítményt, ahol magas színvonalú innovációkat alkalmaztunk, valamint számos nagyon jelentős eltérést az eredeti mintához képest.

Korábban klasszikus, hagyományos hamburgerekkel kereskedtünk, most kézműves hamburgerekké cseréltük őket, hatalmas szeletből készítjük, amely különféle marhahúsfajtákból készül. És új enteriőrünk is megtalálta rajongóit a látogatók között, és ahogy törzsvásárlóink felénk fordulnak, abszolút új fogyasztók jönnek, akiknek ez is tetszik. Hálózatunk minden hónapban frissíti a menüt, új elemeket dolgozunk ki és vezetünk be, emellett figyelünk a szezonra és megfelelő fejlesztéseket hajtunk végre. Emellett hirdetési kampányokat folytatunk a globális színtéren, szintén helyi formátumban.

Létrehoztunk és aktívan működtetünk egy motivációs programot, amelyet személyzetnek szánunk, és ennek iránya szervezetünk szakembereinek munkájának javítása, és dolgozunk motivációjukon is. Ha egy alkalmazott jól teljesít, akkor bónuszt kaphat, ami nagyon motiváló. A HR osztály képviselőivel szervezetünk tehetséggondozót képez a hálózat számára, amely minden régiót külön -külön érint, és kapcsolatba lépünk azokkal a jelöltekkel, akiket mobilalkalmazásunkon vagy a szervezet webhelyén keresztül vonzunk.FotókSzemélyes adataim

Ezt a mondatot képpel jelölheti meg, és bármilyen személyes megjegyzést írhat. A kép újbóli megnyomásával a jel eltűnik.
star
Kedvencekhez
heart
szeretem
postpone
Nézd meg később
question
Kétes
heart_no
nem tetszik

Maradt karakterek: 500
ok Jegyzet mentése
Prémium hozzáférés 30 napig Prémium hozzáférést vásárolhat, hogy megnézze, mit gondolnak más felhasználók erről a hirdetésről


A franchise összehasonlítása

add Adja hozzá ezt a franchise -t az összehasonlításhoz


Kapcsolatba akar lépni a tulajdonossal?

photo
Üzenet szövege*

Maradt karakterek: 500
email Levelet írni


Panaszkodjon a hirdetésről

Üzenet a helyszín adminisztrációjának*

Maradt karakterek: 500
ok Panaszt tenni


Nézted már korábban

arrow left Vissza
Ha hibát észlel, kattintson ide a javításhoz