1. Franchise katalógus crumbs arrow
  2. Franchise. Gyógyszer crumbs arrow
Franchise. Hallóakadémia

Franchise. Hallóakadémia

firstKezdeti díj: 0 $
moneyBeruházás szükséges: 12000 $
royaltyRoyalty: 440 $
timeMegtérülés. Hónapok száma: 11
calendarKívánt: Franchise
homeSaját részlegek száma: 1
homeFranchise-egységek száma: 5
calendarA társaság alapításának éve: 2010
calendarA franchise-tevékenység kezdetének éve: 2018
firstKategória: Gyógyszer, Egészségközpont

Igény szerinti franchise-ok
Igény szerinti franchise-ok

Elkötelezettek vagyunk a minőségi és minőségi hallókészülékek gyártása iránt. Szakterületünk a hallástechnika létrehozása is, sok egyéb releváns irodai munkával foglalkozunk. A hallás minden ember számára nagyon fontos, különleges szerepet játszik. A hallás képességének egyik fő előnye a kommunikációs képesség, amely lehetővé teszi, hogy kapcsolatba lépjen más élő emberekkel. Ez egy lehetőség arra, hogy teljesen beilleszkedjen a társadalomba, és érezze teljes értékét. Ha egy személyről kiderül, hogy csökken a hallóképessége, akkor elveszíti a másokkal való interakció képességét, nem tud többé kommunikálni, élete hihetetlenül megnehezül.

Segítünk az embereknek, hogy megtalálják a lehetőséget, hogy újra hallhassanak, még akkor is, ha egész életükben nem volt ilyen. Segítünk, gyakran van kiút - ez a célja a Hallásakadémiának nevezett szervezetnek. Központjainkban elkötelezettek vagyunk a megfelelő feltételek megteremtése mellett, hogy a látogatók kényelmet és kényelmet érezzenek. Hatalmas számú hallókészüléket kínálunk, amelyek közül választhat, orosz eredetű és külföldön gyártott. Szakembereink mindig udvariasan bánnak a fogyasztókkal, emellett útmutatást kapnak a segítségükre. Az írástudás szintje elegendő, emellett magas színvonalú szolgáltatásokat nyújtunk, és az árak demokratikus formában különböznek. Mindezek a szervezet jellemzői a Hearing Academy márkanév alatt.

Ha valamilyen oknál fogva nem tud találkozni szakembereinkkel, akkor hazamegyünk. Például azok az ügyfelek, akik egészségügyi okokból vagy a várostól való távolsága miatt nem tudnak kapcsolatba lépni velünk, továbbra is lehetőséget kapnak szolgáltatásunk igénybevételére. Szervezetünk alkalmazottja az Ön által kijelölt időpontban érkezik Önhöz, és kiválasztják a megfelelő hallókészüléket. Ha szükséges, segítünk a kiegészítők kiválasztásában. A hallássérülteknek kiváló lehetőségük van a szervezetünktől vásárolt hallókészülék visszatérítésére. Felveheti a kapcsolatot a Társadalombiztosítási Minisztériummal, és miután befejezte a fellebbezést, 2 hónapon belül kártérítést kap a vásárlásért a bankszámlájára, ami nagyon kényelmes.FotókTetszett ez az ajánlat?


Oszd meg barátaiddal, vagy mentsd el magadnak az oldal címétSzemélyes adataim

Ezt a mondatot képpel jelölheti meg, és bármilyen személyes megjegyzést írhat. A kép újbóli megnyomásával a jel eltűnik.
star
Kedvencekhez
heart
szeretem
postpone
Nézd meg később
question
Kétes
heart_no
nem tetszik

Maradt karakterek: 500
ok Jegyzet mentése
Prémium hozzáférés 30 napig Prémium hozzáférést vásárolhat, hogy megnézze, mit gondolnak más felhasználók erről a hirdetésről


A franchise összehasonlítása

add Adja hozzá ezt a franchise -t az összehasonlításhoz


Kapcsolatba akar lépni a tulajdonossal?

photo
Üzenet szövege*

Maradt karakterek: 500
email Levelet írni


Panaszkodjon a hirdetésről

Üzenet a helyszín adminisztrációjának*

Maradt karakterek: 500
ok Panaszt tenni


Nézted már korábban

arrow left Vissza
Ha hibát észlel, kattintson ide a javításhoz