1. Franchise katalógus crumbs arrow
  2. Franchise. Javítási szolgáltató központ crumbs arrow
Franchise. Pedant.ru

Franchise. Pedant.ru

firstKezdeti díj: 5000 $
moneyBeruházás szükséges: 10000 $
royaltyRoyalty: 10 %
timeMegtérülés. Hónapok száma: 10
calendarKívánt: Franchise
homeSaját részlegek száma: 0
homeFranchise-egységek száma: 385
calendarA társaság alapításának éve: 2013
calendarA franchise-tevékenység kezdetének éve: 2017
firstKategória: Javítási szolgáltató központ

Igény szerinti franchise-ok
Igény szerinti franchise-ok

Franchise információk.

A kulcsfontosságú pillanat a PEDANT márkanév alatt történő franchise megvalósításában. RU, ezek a következő tények: először is garanciát vállalunk, ha nem sikerült, akkor garanciát adunk a pénzügyi források megtérülésére. Ennek valószínűsége minimális, mivel garanciát vállal, de nem valószínű, hogy el akarja hagyni egy ilyen nyereséges üzleti projektet. A franchise pénzügyi szempontból legfeljebb 1 millió orosz rubel. Ugyanakkor a költségek változnak, körülbelül 500 000 rubel lehet. R. vagy 1.000.000 p. R. Minden attól függ, hogy milyen területen végzi a projektet.

Nagy szövetségi cég vagyunk, bizonyított eredményekkel. 3 évig csak 10 lezárás volt, ezt fontos figyelembe venni, emellett forgalmazóink 30% -a több mint 1 értékesítési pontot értékesít. A szokásos módon képzést biztosítunk Önnek, segítünk ebben a nehéz folyamatban, és megadjuk a megfelelő eszközök teljes készletét. Franchise a PEDANT márkanév alatt. Az RU a legnagyobb hálózat, amely nagyszámú szolgáltatóközpontot egyesít, amelyek a telefonok és okostelefonok hatékony javításával foglalkoznak az Orosz Föderációban. Sikerült franchise -t kötni a PEDANT márkanév alatt. RU a legerősebb projekt. Még saját iskolánk is van, amelyen belül menedzsereket képezünk a franchise megvalósítására. Sőt, ezen a ponton 500 embert tudtunk áthajtani ezen az iskolán, akik saját tapasztalataik alapján bizonyították a képzés hatékonyságát.

Saját irodánk van. Sokéves tapasztalattal rendelkezik, amely kiterjed forgalmazóink segítésére is, 147 szakember dolgozik ezen az irodán. Minden kérdésre választ adnak partnereinknek, természetesen mi is dolgozunk az adóbevallással, professzionális szinten adunk tanácsokat. Segítségünk jogi személy regisztrációjáig terjed, de szolgáltatásunk nem korlátozódik erre. Hatékony együttműködést kap tőlünk a beszállítókkal, ami azt jelenti, hogy folyamatos ellátást és stabil árakat biztosítunk Önnek. Segítünk még a bankokban megnyitott folyószámlák kezelésében is. A jogi segítségnyújtásig minden szükséges támogatást megadnak Önnek. Csapatunk már kialakult munkatapasztalattal rendelkezik, hosszú évek óta sikeresen működünk. A vállalat hatékony marketinget folytat, stabil formátumú beáramló ügyfelekkel rendelkezik. Szolgáltatása a végrehajtás első napjától kezdve az előírásoknak megfelelő tevékenységeket végez, ennek megfelelően nem lesz nehézsége, természetesen, ha néhány pont nem világos, tanácsadói támogatás nyújtásával mindent elmagyarázunk.FotókSzemélyes adataim

Ezt a mondatot képpel jelölheti meg, és bármilyen személyes megjegyzést írhat. A kép újbóli megnyomásával a jel eltűnik.
star
Kedvencekhez
heart
szeretem
postpone
Nézd meg később
question
Kétes
heart_no
nem tetszik

Maradt karakterek: 500
ok Jegyzet mentése
Prémium hozzáférés 30 napig Prémium hozzáférést vásárolhat, hogy megnézze, mit gondolnak más felhasználók erről a hirdetésről


A franchise összehasonlítása

add Adja hozzá ezt a franchise -t az összehasonlításhoz


Kapcsolatba akar lépni a tulajdonossal?

photo
Üzenet szövege*

Maradt karakterek: 500
email Levelet írni


Panaszkodjon a hirdetésről

Üzenet a helyszín adminisztrációjának*

Maradt karakterek: 500
ok Panaszt tenni


Nézted már korábban

arrow left Vissza
Ha hibát észlel, kattintson ide a javításhoz