1. Franchise katalógus crumbs arrow
  2. Franchise. Ruházati és lábbeli üzlet crumbs arrow
Franchise. IZIWAY

Franchise. IZIWAY

firstKezdeti díj: 0 $
moneyBeruházás szükséges: 1200 $
royaltyRoyalty: 40 $
timeMegtérülés. Hónapok száma: 3
calendarKívánt: Franchise
homeSaját részlegek száma: 1
homeFranchise-egységek száma: 104
calendarA társaság alapításának éve: 2015
calendarA franchise-tevékenység kezdetének éve: 2017
firstKategória: Ruházati és lábbeli üzlet, Ruházati és lábbeli online áruház

Igény szerinti franchise-ok
Igény szerinti franchise-ok

Az "IZI WAY SHOP" elnevezésű márka az Instagram közösségi hálózata, ahol ismert márkák ruháit és cipőit árusítják. Már nem gyakoroljuk a szokásos offline üzlettervezést, elsősorban az interneten keresztül történő értékesítésre koncentrálunk, ez lehetővé teszi az időszakos és állandó költségek jelentős csökkentését, ráadásul lehetőséget kapunk arra, hogy jelentősen növeljük a szervezet.

Miért működünk az Instagram hálózaton keresztül? Ez a lefedettség, ez világszerte 1,5 milliárd ember, ezek havonta Instagram -felhasználók, ráadásul abszolút korlátlan lehetőségeink vannak a szervezet növekedésére. Több mint 500 millió potenciális felhasználó ül folyamatosan a közösségi hálózaton, és frissítéseket keres, ráadásul érdeklődnek a márkák, a jól ismert vállalatok és az új termékek iránt, és most ezt a labdát használjuk, hogy ügyfelek.

A franchise megvalósításának előnyei az IZI WAY SHOP márkán belül: először is ez a tapasztalatunk. Évtizedes munkára épít, amelyet hatékonyan végeztünk, és profitálunk belőle; tőlünk lehetőséget kap egy márkakönyv működtetésére, amely minden szükséges információt tartalmaz az irodai folyamatok lebonyolításáról. Másodszor, a nap folyamán csak egy órát kell szánnia a tanulásra, ezt bármely más tevékenységgel kombinálhatja; hatékony, gyors tanácsadói támogatást nyújtunk Önnek. A konzultációkat bármilyen feladat keretében nyújtják, ami nagyon kényelmes; folyamatosan új termékeket használunk. A katalógust folyamatosan frissítik, ráadásul kizárólag a leghíresebb és legnépszerűbb gyártók kiváló minőségű áruit értékesítjük. Tökéletesen racionalizált logisztika, mi is segítünk ennek elérésében. Az elfogadott kérelmeket a nap 24 órájában feldolgozhatja, ami nagyon kényelmes. Keresse meg a passzív jövedelem lehetőségét, ha kapcsolatba lép a franchise -val. A bevételei lehetővé teszik a termelési feladatokkal megbirkózó menedzser keresésére és kiválasztására irányuló tevékenységek elvégzését, és Önnek csak nyereséget kell termelnie, és fizetnie kell neki, ez is passzív jövedelem. Minden teljesen egyszerű, ezért az IZI WAY SHOP szervezet keretein belül cselekedni és franchise -t kell végrehajtani.FotókSzemélyes adataim

Ezt a mondatot képpel jelölheti meg, és bármilyen személyes megjegyzést írhat. A kép újbóli megnyomásával a jel eltűnik.
star
Kedvencekhez
heart
szeretem
postpone
Nézd meg később
question
Kétes
heart_no
nem tetszik

Maradt karakterek: 500
ok Jegyzet mentése
Prémium hozzáférés 30 napig Prémium hozzáférést vásárolhat, hogy megnézze, mit gondolnak más felhasználók erről a hirdetésről


A franchise összehasonlítása

add Adja hozzá ezt a franchise -t az összehasonlításhoz


Kapcsolatba akar lépni a tulajdonossal?

photo
Üzenet szövege*

Maradt karakterek: 500
email Levelet írni


Panaszkodjon a hirdetésről

Üzenet a helyszín adminisztrációjának*

Maradt karakterek: 500
ok Panaszt tenni


Nézted már korábban

arrow left Vissza
Ha hibát észlel, kattintson ide a javításhoz