1. Franchise katalógus crumbs arrow
  2. Franchise. Oktatás crumbs arrow
Franchise. Művelt

Franchise. Művelt

firstKezdeti díj: 2500 $
moneyBeruházás szükséges: 4000 $
royaltyRoyalty: 0 $
timeMegtérülés. Hónapok száma: 3
calendarKívánt: Franchise
homeSaját részlegek száma: 1
homeFranchise-egységek száma: 0
calendarA társaság alapításának éve: 2016
calendarA franchise-tevékenység kezdetének éve: 2021
firstKategória: Oktatás, Oktatási szolgáltatások, Kiképzés

Igény szerinti franchise-ok
Igény szerinti franchise-ok

Az ERUDIT márkanév alatt működő óvoda biztosítja, hogy gyermekeik szülei mentesek legyenek minden gondtól. Szükséges egy gyermeket beíratni szervezetünkbe, ha az ügyfél egy kényelmes formátum hatékony kombinációját keresi egy óvoda munkájához, magas szintű képesítéssel rendelkező tanárok jelenlétével, akik figyelnek tanítványaikra. Ha a szülők magán óvodába küldik gyermeküket, akkor biztosak lehetnek abban, hogy serdülőjük a legkényelmesebb körülmények között van. Ezenkívül óvodánkban egészséges ételeket biztosítunk, amelyek teljes mértékben biztosítják a gyerekeknek mindazt, amire szükségük van. Mindent biztosítunk, ami a játékokhoz kell. A gyerekek pihennek, ezzel együtt fejlesztjük képességeiket, lehetőséget biztosítva a gyakorlásra.

Szervezetünk előnyei a következők. Először is lehetőséget biztosítunk orvosi felügyeletre. Így a gyermekek egészségét mindig figyelemmel kísérik, nagyon kényelmes. Emellett biztosítjuk a magasan képzett orvosok elérhetőségét, és ápolóként is végzi tevékenységét. Ez fiókteleptől függ, a feltételeket intézményünk helyétől függően kell meghatározni. Magas szintű irodai munkát biztosítunk a ránk bízott gyermekek tanításakor, egyéni megközelítést gyakorolunk. Van egy aranyszabályunk. Az ERUDIT nevű központ minden korosztály számára biztosítja a számukra megfelelő anyagot, és a csoport legfeljebb 12 csecsemőt tartalmaz. Kertünk egy prémium osztályú létesítmény, amely lehetőséget ad a csoportos tanulásra, gyakran legfeljebb 8 főre. Nagyon kényelmes. Így a pedagógus minden egyes osztályának megadhatja a kellő figyelmet. Természetesen a hatékony munka csoportokban is felépül. Tapasztalt, magasan képzett tanárokat alkalmazunk, ez a szervezet előnye. Tevékenységünket a gyermekek óvodai nevelése területén végezzük 10 éve. Hatékonyan fejlesztjük az ERUDIT márkát is. Nagy népszerűségnek örvend.

Pedagógusaink olyan emberek, akik rendelkeznek a főiskolai végzettséggel, amely alkalmas a gyermekekkel való kapcsolattartásra. Ezen kívül kiválasztunk olyan személyzetet, aki legalább kétéves munkatapasztalattal rendelkezik. Az óvodákat metodikus kíséri. Van egy tapasztalt pszichológusunk is. Így mi irányítjuk a gyermekek fejlettségét és munkájukat. Óvodánk további előnye a speciális munkatapasztalattal rendelkező szakképzett szakemberek. Emellett magas szintű biztonságot nyújtunk minden tanuló számára. Az ERUDIT központon belül működő kirendeltségeink tűzjelző rendszerrel rendelkeznek. Ezenkívül minden intézményben telepítünk egy pánikgombot. Természetesen van videó megfigyelés, ez automatizált. Mint minden prémium óvodában, gyermekeink biztonsága az első.FotókTetszett ez az ajánlat?


Oszd meg barátaiddal, vagy mentsd el magadnak az oldal címétSzemélyes adataim

Ezt a mondatot képpel jelölheti meg, és bármilyen személyes megjegyzést írhat. A kép újbóli megnyomásával a jel eltűnik.
star
Kedvencekhez
heart
szeretem
postpone
Nézd meg később
question
Kétes
heart_no
nem tetszik

Maradt karakterek: 500
ok Jegyzet mentése
Prémium hozzáférés 30 napig Prémium hozzáférést vásárolhat, hogy megnézze, mit gondolnak más felhasználók erről a hirdetésről


A franchise összehasonlítása

add Adja hozzá ezt a franchise -t az összehasonlításhoz


Kapcsolatba akar lépni a tulajdonossal?

photo
Üzenet szövege*

Maradt karakterek: 500
email Levelet írni


Panaszkodjon a hirdetésről

Üzenet a helyszín adminisztrációjának*

Maradt karakterek: 500
ok Panaszt tenni


Nézted már korábban

arrow left Vissza
Ha hibát észlel, kattintson ide a javításhoz