1. Franchise katalógus crumbs arrow
  2. Franchise. Szalon crumbs arrow
Franchise. Jázmin szépség

Franchise. Jázmin szépség

firstKezdeti díj: 2500 $
moneyBeruházás szükséges: 880 $
royaltyRoyalty: 120 $
timeMegtérülés. Hónapok száma: 3
calendarKívánt: Franchise
homeSaját részlegek száma: 3
homeFranchise-egységek száma: 3
calendarA társaság alapításának éve: 2017
calendarA franchise-tevékenység kezdetének éve: 2020
firstKategória: Szalon, Szépségszalon, Szalon, Gyermek fodrász, Fodrászat, GYÓGYFÜRDŐ, Stúdió, Haj, Egy hajvágás

Igény szerinti franchise-ok
Igény szerinti franchise-ok

A Jasmine Beauty nevű márka.

egy stúdióhálózat, ahol masszázsszolgáltatásokat nyújtanak; ambiciózus és professzionális szakemberek dolgoznak a keretén belül. Három saját pontunk már van, ezek nem sehol, hanem Moszkva központjában találhatók. Ezen kívül jelenleg további két irodát nyitunk. Csapatunk 2 éve szakosodott a masszázsra, és jelentős eredményeket ért el. Ezenkívül pontosan tudjuk, hogyan segíthetünk a cél elérésében, biztosan tetszeni fog a projektünk. Munkatársaink 10 teljes jogú mestert foglalnak magukban, akik szakterületük szakemberei, akik rendelkeznek a szükséges tapasztalattal legalább 3 évig, és néhányan akár 20 évig is. Folyamatosan dolgozunk szakmai hozzáértésük fejlesztésén, lehetőséget biztosítva a továbbképzésekre. Ezenkívül nemrégiben elkezdtük megosztani kollégáinkkal azokat a készségeket és technológiákat, amelyek jelenleg népszerűek a masszázs területén, míg az általunk választott irány az alakjavítás.

Egyesek számára a válság halál, szervezetünk számára új lehetőségek. Míg a nem túl életképes projektek, amelyek alacsony színvonalúak és rossz szolgáltatást nyújtanak, megszűnnek, felszabadulnak a terek, fiatalok, sikeresek érkeznek a piacra, azok, akik igazán szeretik a vállalkozásukat, és azok a fogyasztók, akik hozzájuk fordulnak. Azok dominálnak, akik készek alkalmazkodni, folyamatosan dolgozni, nem ülni nyugodtan. A piac igényt támaszt, a masszázsszolgáltatások mindig népszerűek. Éppen ezért hálózatunk fejlesztése a Jasmine Beauty márkanév alatt megerősíti ezt a tényt. Meg kell tudnia, hogy van -e hely az iparágban? Természetesen van. Természetesen, ha nem próbálkozik, nem valószínű, hogy sikerül, ami azt jelenti, hogy határozottan kell cselekednie. Veletek együtt nyitjuk meg a stúdiót, és segítséget nyújtunk forgalmazóinknak, akik a Jasmine Beauty márkanév alatt dolgoznak. Néhány héten belül végigmegyünk az összes lépésen, és elindítjuk a projektet. Kezdjük egy jogi személy regisztrációjával, amelyben segíteni fogunk, és végül új fogyasztókat fogadunk el. A jövőben az Ön projektjének fejlesztésére összpontosítunk, a szalon népszerűsítésére a piacon és a kereslet fizetőképességének biztosítására marketingtevékenységek révén.

Szervezetünk további előnye a szolgáltatás alacsony költsége. Ezenkívül folyamatosan optimalizáljuk a reklámesemények költségeit, fogyóeszközöket vásárolunk, ami esélyt ad arra, hogy havonta legalább 100 000 orosz rubel jövedelmezőséget érjünk el, és ez csak a népszerű szolgáltatástípusokra vonatkozik. Ezen kívül előfizetéseket, valamint kísérő jellegű kozmetikumokat is értékesítünk, és az első hónapokban megkapja az első eredményeket. A kezdeti hónapban garantáljuk, hogy a stúdió nyereséges lesz, nem szenved veszteségeket.FotókTetszett ez az ajánlat?


Oszd meg barátaiddal, vagy mentsd el magadnak az oldal címétSzemélyes adataim

Ezt a mondatot képpel jelölheti meg, és bármilyen személyes megjegyzést írhat. A kép újbóli megnyomásával a jel eltűnik.
star
Kedvencekhez
heart
szeretem
postpone
Nézd meg később
question
Kétes
heart_no
nem tetszik

Maradt karakterek: 500
ok Jegyzet mentése
Prémium hozzáférés 30 napig Prémium hozzáférést vásárolhat, hogy megnézze, mit gondolnak más felhasználók erről a hirdetésről


A franchise összehasonlítása

add Adja hozzá ezt a franchise -t az összehasonlításhoz


Kapcsolatba akar lépni a tulajdonossal?

photo
Üzenet szövege*

Maradt karakterek: 500
email Levelet írni


Panaszkodjon a hirdetésről

Üzenet a helyszín adminisztrációjának*

Maradt karakterek: 500
ok Panaszt tenni


Nézted már korábban

arrow left Vissza
Ha hibát észlel, kattintson ide a javításhoz