1. Franchise katalógus crumbs arrow
  2. Franchise. Modellügynökség crumbs arrow
Franchise. ÉN KÉSZÍTETTEM

Franchise. ÉN KÉSZÍTETTEM

firstKezdeti díj: 2500 $
moneyBeruházás szükséges: 175 $
royaltyRoyalty: 155 $
timeMegtérülés. Hónapok száma: 2
calendarKívánt: Franchise
homeSaját részlegek száma: 2
homeFranchise-egységek száma: 7
calendarA társaság alapításának éve: 2011
calendarA franchise-tevékenység kezdetének éve: 2020
firstKategória: Modellügynökség, Modellügynökség gyerekeknek

Igény szerinti franchise-ok
Igény szerinti franchise-ok

"Imade" márka.

franchise -val foglalkozik modellgyártó iskolák keretében, amelyek felnőttek és gyermekek oktatását szolgálják. 2011 óta aktívak vagyunk. És sikerült olyan magas szintű élményt összegyűjtenünk, amely nemcsak offline tevékenységekre, hanem távoli formátumú online munkára is alkalmas. Képzést biztosítunk a fotózásban, lehetőséget adunk színészi készségek elsajátítására, divatbemutatókkal dolgozunk, lehetőséget biztosítunk kreatív előadások tanítására, emellett megtanítjuk a divatfesztiválok lebonyolítását, ami nagyon fontos , mert a kínálatunk valóban széles. Lehetőséget adunk arra, hogy saját modell típusú ügynökséget, valamint iskolát nyithasson a fiatal látogatók és felnőttek számára otthon, a település területén, ahol él, igazán exkluzív feltételeket biztosítunk Önnek. Az Imade márka 10 éves sikeres interakciót rejt az információs anyagokkal, és ez idő alatt több mint 10 000 végzőst sikerült feldolgoznunk, akik iskolánkban tanultak; hatalmas számú bemutató és reklámkampány volt, ráadásul szövetségi szinten szépségversenyeket is szerveztünk, és ez még nem minden - kis szupermodell nevű rendezvényt hajtottunk végre, szintén Kids Fashion Weekend, mindezek a mi ötletgazdáink.

Amivel pénzt tud keresni. Azok az emberek, akik a jövőben fotózási képzésen vettek részt, elvégezhetik a megfelelő papírmunkát, akik színészi tanulmányokat folytattak, sikeres színészek lesznek, ugyanez vonatkozik a kreatív előadásokra is. Hetente kétszer szervezünk foglalkozásokat, ez képezi a szervezet havi bevételét, ha Ön franchise -vevőnk, akkor is értékesíthet előfizetést a mintaiskolai szolgáltatások részeként. Ezenkívül online kifutóórákat készítettünk, lehetőséget adunk a fotózás távoli tanulmányozására. Minden hallgató számára átlagosan havi három és fél ezer rubel csekket biztosít. A képzés átlagosan körülbelül egy évig tarthat. Általánosságban elmondható, hogy a város kétszázezer lakosára jutó átlagos látogatószám körülbelül negyven fő. Ez lesz a legalapvetőbb bevételi forrása.

A hónap folyamán tanítványai további részt vesznek a tematikus fotózásokon, ráadásul ez egy fényes kivitelű folyóirat szintje lesz, ez a kiegészítő bevételi sor, fotózásokat fog megvalósítani, ez a jövő portfóliója diákjait, jövőbeli sikereik alapját. Egy fotózás átlagos számlája körülbelül kétezer orosz rubel. Sőt, egy hónapon belül egy fotózást a látogatók csaknem hatvan százaléka vásárol meg. Először is, modellezési képességek oktatása iskolánkban. Másodszor, egy felépíthető portfólió szervezetünk hasznára válik a fogyasztók számára. A negyedév során az egyszeri látogatók modellfotózásokon vesznek részt. Ez lesz a szervezet harmadik bevételi pontja. Modellteszteket is végezhet, ezek olyan fényképek, amelyek lehetővé teszik egy személy jellemzőinek feltárását, a modell szakmai készségeinek meghatározását és annak megértését, hogy egy adott személy mire képes. A tesztelés részeként a portfóliónak professzionális szinten van egy kötelező eleme, ráadásul mind a kezdő, aki modell akar lenni, mind a modellszakma igazi szakembere. Ugyanakkor az átlagos csekk körülbelül kétezer orosz rubel erre a tevékenységre. Érdemes megfontolni, hogy a diákok nagy része a fotózásokra koncentrál, azokat megszerezve, látogatóink csaknem nyolcvan százaléka teszi ezt.

Évente háromszor lehetőség nyílik jelentéstételi formátumú fesztiválok szervezésére a divat és a szépség keretein belül, ráadásul ez két sajátos, egyedi formátumú szerzői pályázat, amelyek a kis szupermodell és a Kids Fashion Weekend nevet kapják. Lehetősége van arra, hogy eladja e versenyeken való részvételt a fogyasztóinak, ráadásul nemcsak diákok vesznek részt, hanem minden olyan ember is, aki modellként akarja érezni magát, és először szeretne részt venni egy igazi divatbemutatón. Ez lesz a bevételi forrása, amely a negyedik lesz sorban és fontossága. Sőt, az átlagos számla erre az eseményre körülbelül ötezer rubel. A látogatók kilencvenöt százaléka szeretne ebben a formátumban részt venni. Ezen kívül fotóteszteket is biztosítunk. A szerzői jogi eseményeket rendszeresen tartják, ezek a jövedelem jó részét teszik ki. A pénztáros ötödik bevételi forrása a hirdetési bevétel lesz, ezt a pénzt a rendezvény szponzorai utalják a számlájára, ezek olyan kiegészítők, divatos cipők és ruhák értékesítői, amelyek lehetnek szépségszalonok és egyéb intézmények. érdekelt kölcsönhatásban áll a szervezet.FotókSzemélyes adataim

Ezt a mondatot képpel jelölheti meg, és bármilyen személyes megjegyzést írhat. A kép újbóli megnyomásával a jel eltűnik.
star
Kedvencekhez
heart
szeretem
postpone
Nézd meg később
question
Kétes
heart_no
nem tetszik

Maradt karakterek: 500
ok Jegyzet mentése
Prémium hozzáférés 30 napig Prémium hozzáférést vásárolhat, hogy megnézze, mit gondolnak más felhasználók erről a hirdetésről


A franchise összehasonlítása

add Adja hozzá ezt a franchise -t az összehasonlításhoz


Kapcsolatba akar lépni a tulajdonossal?

photo
Üzenet szövege*

Maradt karakterek: 500
email Levelet írni


Panaszkodjon a hirdetésről

Üzenet a helyszín adminisztrációjának*

Maradt karakterek: 500
ok Panaszt tenni


Nézted már korábban

arrow left Vissza
Ha hibát észlel, kattintson ide a javításhoz