1. Franchise katalógus crumbs arrow
  2. Franchise. Tanfolyamok crumbs arrow
Franchise. Oceanica

Franchise. Oceanica

firstKezdeti díj: 3700 $
moneyBeruházás szükséges: 1500 $
royaltyRoyalty: 5 %
timeMegtérülés. Hónapok száma: 4
calendarKívánt: Franchise
homeSaját részlegek száma: 3
homeFranchise-egységek száma: 26
calendarA társaság alapításának éve: 2017
calendarA franchise-tevékenység kezdetének éve: 2019
firstKategória: Tanfolyamok

Igény szerinti franchise-ok
Igény szerinti franchise-ok

Gyorsan elindíthatja a projektet, legalább 28 nap szükséges az előkészítő tevékenységek elvégzéséhez. Segítséget nyújtunk, üzleti projektje a nap 24 órájában, a hét minden napján, évente segítséget kaphat tőlünk, legalább 2,5 millió orosz rubel bevételt kaphat. Lehetőség lesz az irodai műveletek automatizálására, ez nagyon nyereséges.

A projekt működése: a medencéket óránként bérelheti; nem kell új medencét építeni: működtethet önkormányzati intézményeket vagy magánmedencét. Megmutatjuk, hogyan kell tárgyalni a tulajdonossal; állandó vevőáradata lesz. Megtanítjuk, hogyan kell újra létrehozni az ügyfelek áramlását, vagy mi magunk gondoskodunk arról, hogy az ügyfél pontosan az Ön szervezetének címezze. Oktatóink magas szintű képesítéssel rendelkeznek, megosztják tapasztalataikat. Magas színvonalú képzésben részesítjük oktatóit, egyedi technológiáinkat fogjuk használni, ráadásul normál módban és online is működünk. Az ügyfelekkel való munka automatizált, minden esélye megvan a sikerre.

Kényelmes CRM rendszer segítségével léphet kapcsolatba az ügyfelekkel, ez márkás termék, mi az Ön rendelkezésére bocsátjuk. Egyetlen felhőszolgáltatás részeként dolgozunk, Ön közvetlenül kapcsolatba lép az irányító szervezettel.

Az Oceanika márkanév alatt a franchise legjelentősebb előnyei jelentős garanciák. A megtérülési szint 4 hónaptól hat hónapig tart, az első leckétől kezdve, azonban köteles lesz minden előírt szabványnak megfelelően teljesíteni, figyelni a szabványokra és használni az irányító szervezet ajánlásait.

A legkedvezőbb feltételeket kapja tőlünk, használja ki őket, ne veszítse el esélyét. Alacsony küszöb a vállalkozásba való belépéshez, ne fektessen be annyit, mint hasonló üzleti projektek megvalósításába. Ezenkívül a franchise -nál rekord ROI -bontást kap. Elkísérjük Önt, segítséget nyújtunk, és ez igaz az interakciónk minden szakaszára; Azonnal tanácsot adunk, személyes menedzsere válaszol minden kérdésre, segít a probléma megoldásában, ráadásul nemcsak az előkészítés és a megnyitás szakaszában, hanem általában egy üzleti projekt megvalósítása során. Sőt, a hét minden napján, a nap 24 órájában kapcsolatba léphet vele. Nos, mindig kapcsolatban, ez a szervezet egyik további előnye. Üzleti modellünk időtálló, tökéletesen működik, segít hatékonyan uralni riválisait, és minden irodai munkát elvégezhet egy üzleti projekt indításának és lebonyolításának rendszerével. Ezenkívül a bevételek 200 és 10 000 orosz rubel között mozoghatnak egy hónapon belül.

Nyitáskor minőségi segítséget kap. Segítséget nyújtunk, élvezheti a támogatást, az iskolaindítás minden szakaszában megkapja tőlünk a szükséges tanácsokat. Segítünk a medence kiválasztásában, ütemterv kialakításában, segítségünkkel eladhatja első előfizetéseit, és támogatást is kaphat tőlünk a próbaformátumú órák lebonyolításában. A képzés kiváló minőségű platformunk segítségével történik, nagyon nyereséges. Elvégezzük az előkészítést, Ön a lehető legrövidebb időn belül képes lesz kiadni és cselekedni. A képzés részeként megosztunk minden információt, ami rendelkezésünkre áll. Üzleti projektet regisztrálhat és tevékenységeket végezhet utasításunk szerint, és az ügyfélszolgálat is az előírt szabványoknak megfelelően történik. Ugyanez vonatkozik a pénzügyi terv elszámolására is. Ezenkívül teljes mértékben támogatjuk projektjét, professzionális szinten magas színvonalú és átfogó támogatást nyújtunk.FotókTetszett ez az ajánlat?


Oszd meg barátaiddal, vagy mentsd el magadnak az oldal címétSzemélyes adataim

Ezt a mondatot képpel jelölheti meg, és bármilyen személyes megjegyzést írhat. A kép újbóli megnyomásával a jel eltűnik.
star
Kedvencekhez
heart
szeretem
postpone
Nézd meg később
question
Kétes
heart_no
nem tetszik

Maradt karakterek: 500
ok Jegyzet mentése
Prémium hozzáférés 30 napig Prémium hozzáférést vásárolhat, hogy megnézze, mit gondolnak más felhasználók erről a hirdetésről


A franchise összehasonlítása

add Adja hozzá ezt a franchise -t az összehasonlításhoz


Kapcsolatba akar lépni a tulajdonossal?

photo
Üzenet szövege*

Maradt karakterek: 500
email Levelet írni


Panaszkodjon a hirdetésről

Üzenet a helyszín adminisztrációjának*

Maradt karakterek: 500
ok Panaszt tenni


Nézted már korábban

arrow left Vissza
Ha hibát észlel, kattintson ide a javításhoz