1. Franchise katalógus crumbs arrow
  2. Franchise. A gyermekek kreativitása crumbs arrow
Franchise. MŰVÉSZETI ÚT

Franchise. MŰVÉSZETI ÚT

firstKezdeti díj: 7000 $
moneyBeruházás szükséges: 5000 $
royaltyRoyalty: 200 $
timeMegtérülés. Hónapok száma: 6
calendarKívánt: Franchise
homeSaját részlegek száma: 2
homeFranchise-egységek száma: 3
calendarA társaság alapításának éve: 2010
calendarA franchise-tevékenység kezdetének éve: 2021
firstKategória: A gyermekek kreativitása

Igény szerinti franchise-ok
Igény szerinti franchise-ok

Az Art Way franchise cég koncepciója:

Meghívjuk csapatunkba az üzleti képviselőket, akik valódi partnerekké válnak, miközben arra összpontosítunk, hogy képzéseink magas színvonalúak legyenek, és a támogatásunk multifunkcionális legyen, teljes mértékben számíthat ránk, hogy támogatni tudjuk a legtöbb intézkedést .

Jövőbeli forgalmazóink számára a szervezet lehetőséget ad egy képzési tanfolyam elvégzésére videó formátumban, ez egyszerű, érthető belépést biztosít egy üzleti projektbe, ráadásul lehetőséget adunk a módszertani anyagok felhasználására, emellett lehetőséget adunk hogy a tanúsítványt a képzési folyamat befejezése után teljesítse.

Az Art Way márka segít megtalálni a tanárokat, intézményünk szakértői professzionális és tapasztalt szakemberek, koreográfusokat és menedzsereket egyaránt alkalmazunk, valamint vokális képzésre tanárokat. Ők online interjút, valamint képzést és minősítést végeznek, és elkísérik Önt a munkafolyamatokhoz.

Az első 2 hét során szervezetünk lehetőséget biztosít a közösségi hálózatok kezelésének megtanulására, a leendő partnerek biztosan értékelni fogják, emellett megtanítjuk a közösségi hálózatokban való munkavégzésre, megtanuljuk a munka minden finomságát, és a jövőben át 50% -a tartalom az Ön számára., a kényelmes munkavégzés;

Az Art Way üzleti modell egyik jellemzője, hogy munkájához képzési programokat fejlesztettek ki 3 és 14 év közötti gyermekek számára, más szóval: csak egyszer kell nagyszabású marketingkampányt folytatnia, csoportokat toboroznia képzés és a munka a gyerekekkel, támaszkodva hosszú távú képzés; Próbáljon magas színvonalú minőséget biztosítani, ezért csökkenti a marketingköltségeket, nem kell folyamatosan hirdetéseket megjelenítenie, és a vonzott ügyfelek hosszú távú interakciót biztosítanak.

A franchise előnyei a gyermekek átfogó oktatásában rejlenek. Három irányba teszünk látogatást egyszerre. Lehetőséget kapnak az átfogó, kreatív fejlődésre;

Magas színvonalú tanulási folyamatot biztosítunk, az Art Way márka nagyon jó az ügyfelek vonzására, és a képzés is színvonalas lesz, mert azt az iskolánkban fogod tanítani az előírásaink szerint.

A szülők megértik, hogy Ön magas színvonalú szolgáltatást nyújt, és mindenképpen hozzád fordulnak, és elhozzák gyermekeiket. Az egészségmegtakarító technológiákat, a humanista pedagógiát és a gyermekek organikus munkáit alkalmazzuk. Köszönhetően annak, hogy kiváló osztályú módszereket kínálunk, a tanulók kreatívak, sikeresek, harmonikus ritmusban dolgoznak, és nem tapasztalnak nehézségeket.

Szervezetünk fiatal tanulói régóta tanulnak nálunk.

Minden készen áll, csak el kell kezdeni a színészkedést, uralni fogja a piacot; támogatást nyújtunk, osztálytermi oktatást biztosítunk; Forgalmazóinknak lehetőségük van lépésről lépésre képzésen részt venni, míg egy nagyon kényelmes online platformot biztosítunk, ahol választott egyéni módjukban tanulhatnak. Munkatársainkat, a szakemberek egész stábját érdekli az Ön sikere. Ezért sikerült egy magas színvonalú képzési programot kidolgozni, támogatjuk forgalmazóinkat, a franchise-vevő teljes támogatást kap a projekt minden szakaszában.FotókTetszett ez az ajánlat?


Oszd meg barátaiddal, vagy mentsd el magadnak az oldal címétSzemélyes adataim

Ezt a mondatot képpel jelölheti meg, és bármilyen személyes megjegyzést írhat. A kép újbóli megnyomásával a jel eltűnik.
star
Kedvencekhez
heart
szeretem
postpone
Nézd meg később
question
Kétes
heart_no
nem tetszik

Maradt karakterek: 500
ok Jegyzet mentése
Prémium hozzáférés 30 napig Prémium hozzáférést vásárolhat, hogy megnézze, mit gondolnak más felhasználók erről a hirdetésről


A franchise összehasonlítása

add Adja hozzá ezt a franchise -t az összehasonlításhoz


Kapcsolatba akar lépni a tulajdonossal?

photo
Üzenet szövege*

Maradt karakterek: 500
email Levelet írni


Panaszkodjon a hirdetésről

Üzenet a helyszín adminisztrációjának*

Maradt karakterek: 500
ok Panaszt tenni


Nézted már korábban

arrow left Vissza
Ha hibát észlel, kattintson ide a javításhoz