1. Franchise katalógus crumbs arrow
  2. Franchise. Gyermek sportklub crumbs arrow
Franchise. PrimeTimeKids

Franchise. PrimeTimeKids

firstKezdeti díj: 6000 $
moneyBeruházás szükséges: 1200 $
royaltyRoyalty: 175 $
timeMegtérülés. Hónapok száma: 4
calendarKívánt: Franchise
homeSaját részlegek száma: 1
homeFranchise-egységek száma: 25
calendarA társaság alapításának éve: 2019
calendarA franchise-tevékenység kezdetének éve: 2019
firstKategória: Gyermek sportklub, Gyermek sportközpont

Igény szerinti franchise-ok
Igény szerinti franchise-ok

Olyan szervezet vagyunk, amely segíti forgalmazóit üzleti projektjük megnyitásában, ráadásul a franchise-vevő teljesen kidolgozott és visszavonási rendszert alkalmazhat, miközben minimálisra csökkenti az előkészítő tevékenységek költségeit és nagyon magas nyereségességet ér el, kezdettől fogva. munka.

Szervezetünk franchise egy népszerűsített és népszerű védjegy, amely nemzetközi szinten működik, és irodái vannak a világ 32 városában. Nagyon alacsony megtérülési idő, amely 4-6 hónap lehet, ami általában rekord a franchise -ok körében. 3 millió és 6 millió rubel közötti éves jövedelemre számíthat. A nyitási folyamat 3-4 hónapig tarthat, ami elég kevés. Napi szinten segítünk az alkalmazottaknak és tisztázzuk a felmerült kérdéseket, felkészítünk egy szakembert, és segítséget nyújtunk a projektek megvalósításában is. Számíthat egy magas színvonalú weboldalra, amely a legmodernebb technológiákra épül, valamint mobil alkalmazás működtetésének képességére, amelyet szintén önállóan fejlesztettünk ki.

A PrimeTime Kids márka egy teljesen új projekt a márka alkotóitól a fitnesz szolgáltatások megvalósítására, melynek PrimeTime a neve. Ez a nemzetközi szintű projekt 169 várost vonult be befolyási körébe a projektek 6 éves sikeres végrehajtása során, ugyanakkor 350 000 résztvevővel dolgozik.

A PrimeTime Kids márka egy egyedi formátumú, magas színvonalú projekt, amelyet a szerző programja szerint valósítanak meg a legmodernebb technológiák és know-how felhasználásával. A gyermekek és serdülők, akiknek életkora 3 és 16 év között változhat, részt vehetnek ebben a projektben, miközben lehetőségük lesz kéthavonta teljesen új projektfeladatok fogadására. Jelenlétüknek köszönhetően nagyon gyorsan elsajátíthatja a projektet legmodernebb dance stílusok és képes megtenni azt a legmagasabb szintű szakmaiság. Ennek a projektnek a keretében van egy program, amely segít elsajátítani a modern táncokat, a színészi készséget, a fotós mesterséget, valamint a koncertek lebonyolításának képességét. Ugyanakkor minden jogosult résztvevő számíthat személyes fiók jelenlétére, amely intézményünk weboldalán belül fog működni. Tartalmazni fogja professzionális tanáraink házi feladatait, koncertek és képzések közvetítéseinek felvételeit. Helyeket is foglalhat. Ezenkívül lehetőség van online fizetésre is, hogy ne hagyjon ki egy projektet, és helyezzen el pénzt otthon elhagyása nélkül.

Ha franchise-t vásárol szervezetünktől, teljes és magas színvonalú támogatást kap a szervezet szakembereitől. Ugyanakkor érdekes kérdéseket tehet fel egy üzleti projekt megvalósításának minden szakaszában, magas színvonalú tanácsokat kapva. Felveheti a kapcsolatot a CTO -val, és megbeszélheti a kötelezettségvállalás végrehajtása során felmerülő kérdéseket. Lépjen kapcsolatba a fő koreográfussal, és tegyen fel kérdéseket a képzésről, a tanárok szakmai készségeinek ellenőrzéséről, valamint egyéb, Önt érdeklő kérdésekről. Felveheti a kapcsolatot tervezőjünkkel, aki segít a legsokoldalúbb és legegyedibb elrendezések kialakításában, ráadásul minden város esetében a helyi realitásoknak megfelelően valósítják meg, de a projekt stílusát a professzionalizmus megfelelő szintjén tartják fenn. Kiváló minőségű szoftvertámogatást is kaphat tőlünk, amikor egy mobilalkalmazással vagy webhellyel való interakcióról van szó. A projekt alapítói, Mayer Nikolay és Albina szilárd segítséget nyújtanak Önnek az interakció minden szakaszában, hogy sikerrel járhasson és folyamatosan növelje a költségvetési bevételeket.FotókSzemélyes adataim

Ezt a mondatot képpel jelölheti meg, és bármilyen személyes megjegyzést írhat. A kép újbóli megnyomásával a jel eltűnik.
star
Kedvencekhez
heart
szeretem
postpone
Nézd meg később
question
Kétes
heart_no
nem tetszik

Maradt karakterek: 500
ok Jegyzet mentése
Prémium hozzáférés 30 napig Prémium hozzáférést vásárolhat, hogy megnézze, mit gondolnak más felhasználók erről a hirdetésről


A franchise összehasonlítása

add Adja hozzá ezt a franchise -t az összehasonlításhoz


Kapcsolatba akar lépni a tulajdonossal?

photo
Üzenet szövege*

Maradt karakterek: 500
email Levelet írni


Panaszkodjon a hirdetésről

Üzenet a helyszín adminisztrációjának*

Maradt karakterek: 500
ok Panaszt tenni


Nézted már korábban

arrow left Vissza
Ha hibát észlel, kattintson ide a javításhoz