1. Franchise katalógus crumbs arrow
  2. Franchise. futár crumbs arrow
Franchise. PEC

Franchise. PEC

firstKezdeti díj: 880 $
moneyBeruházás szükséges: 7500 $
royaltyRoyalty: 0 $
timeMegtérülés. Hónapok száma: 12
calendarKívánt: Franchise
homeSaját részlegek száma: 200
homeFranchise-egységek száma: 0
calendarA társaság alapításának éve: 2001
calendarA franchise-tevékenység kezdetének éve: 2021
firstKategória: futár, futárszolgálat, futárcég, Szállitó cég, Logisztikai cég, Szállítás, Ételszállítás, Termékek szállítása, Szállítócég, Szállítási szolgáltatás online áruházakhoz, posta

Igény szerinti franchise-ok
Igény szerinti franchise-ok

Miért kell választania a PEC javára?

Kiváló lefedettséggel rendelkezünk, földrajzunk rengeteg régiót lefed, 220 funkcionális és normál működési komplexum áll rendelkezésünkre, több mint 450 rendszeres útvonalat valósítunk meg, így szállítást végzünk. Folyamatosan fejlesztjük a keresett szolgáltatások portfolióját is, javításokat, kiigazításokat hajtunk végre. Ez lehetővé teszi az alkalmazkodást a jelenlegi piaci feltételekhez. Már több mint három és fél millió hűséges fogyasztó áll a rendelkezésünkre. Nagyra értékeljük márkánkat, és az iparág legjobb szakembereivel dolgozunk. Ez további versenyelőnyt biztosít.

Szervezetünk előnyei.

Kiváló márkát kap, amiben igazán érdemes bízni. Ön vezeti saját üzleti projektjét, miközben mi támogatjuk Önt. Cégünk nevében végez tevékenységeket, átfogó támogatást nyújtunk, választhat. Választhat az Önnek megfelelő franchise formátumok közül, és úgy gondolja, hogy az ügyfelek tetszeni fognak és megfelelnek az igényeiknek. Elérhető formátumú interakciót kap. A kezdeti szakaszban nincs nagy befektetés, franchise -t hajtunk végre egy nyereséges modell alapján. Nagyon hamar megkapja az eredményt. Magas jövedelmezőségi paraméterek, nagyon gyors megtérülés, legkésőbb egy év vagy 16 hónap múlva megtérül a befektetés. Az irodai munkát gyakorlatilag veszteség nélkül végzi - az első naptól kezdve a forgalmazó képes lesz irányítani a bejövő áruforgalmat. Mi kiképezzük, és minden szükséges információt megadunk. Negyedévente induló képzést kap, mi lehetőséget biztosítunk termékeink és értékesítési technikáink hatékony megvalósítására. Megtanulja, hogyan kell hatékonyan megbirkózni a nehézségekkel. Minőségi támogatásunk jól jön az Ön számára, minden feladatot el tud végezni a segítségünkkel. Az irodai munka megvalósításának egyedi megközelítése vezérel bennünket, mindig kaphat személyes tanácsot, nemcsak az indulás előtt és a nyitáskor, hanem folyamatosan, az irodai munka bejáratánál is. Az infrastruktúrát is tőlünk kapja meg, mi segítünk ennek kiépítésében. Kiváló lehetősége van a teljesen kész technológiák kiaknázására egy tényleges üzleti projekt megvalósítása érdekében. Hatékony és jól kifejlesztett szoftverünk segítségével maximális hatékonysággal automatizálhatja az irodai munkát. Szervezetünk egyedülálló komplexuma lehetőséget biztosít a lehető leghatékonyabb üzletvitelre. Képes lesz megfelelően kezelni az ügyfélkörét, kompetensen és nyereséget elérni a promóció végrehajtásához, a szükséges összegű pénzeszközök befektetésével, és ebből magas megtérülést érhet el. Segítünk egy nagyszabású hirdetési kampány elindításában. Segítségünkkel helyi promóciókat is indít, teljes körű támogatást és tanácsadói támogatást kap.FotókTetszett ez az ajánlat?


Oszd meg barátaiddal, vagy mentsd el magadnak az oldal címétSzemélyes adataim

Ezt a mondatot képpel jelölheti meg, és bármilyen személyes megjegyzést írhat. A kép újbóli megnyomásával a jel eltűnik.
star
Kedvencekhez
heart
szeretem
postpone
Nézd meg később
question
Kétes
heart_no
nem tetszik

Maradt karakterek: 500
ok Jegyzet mentése
Prémium hozzáférés 30 napig Prémium hozzáférést vásárolhat, hogy megnézze, mit gondolnak más felhasználók erről a hirdetésről


A franchise összehasonlítása

add Adja hozzá ezt a franchise -t az összehasonlításhoz


Kapcsolatba akar lépni a tulajdonossal?

photo
Üzenet szövege*

Maradt karakterek: 500
email Levelet írni


Panaszkodjon a hirdetésről

Üzenet a helyszín adminisztrációjának*

Maradt karakterek: 500
ok Panaszt tenni


Nézted már korábban

arrow left Vissza
Ha hibát észlel, kattintson ide a javításhoz