1. Franchise katalógus crumbs arrow
  2. Franchise. Gyógyszertár crumbs arrow
Franchise. Egészségesnek lenni!

Franchise. Egészségesnek lenni!

firstKezdeti díj: 1700 $
moneyBeruházás szükséges: 21000 $
royaltyRoyalty: 0 $
timeMegtérülés. Hónapok száma: 12
calendarKívánt: Franchise
homeSaját részlegek száma: 1
homeFranchise-egységek száma: 42
calendarA társaság alapításának éve: 2001
calendarA franchise-tevékenység kezdetének éve: 2013
firstKategória: Gyógyszertár, Gyógyszertár, Gyógyszertári üzlet

Igény szerinti franchise-ok
Igény szerinti franchise-ok

Büszkén mutatjuk be figyelmükbe a gyógyszertárak láncolatát „Légy egészséges! ". Ez a gyógyszertári üzletág hálózata, amely kényelmesen, az otthonoktól és a magánszférától elérhető távolságban található, és képes megtalálni a termék nevét, a gyógyszerek széles skálájával, amelyek kielégítik az elsősegélynyújtás igényeit, de rendkívül ritka gyógyszerek. Ugyanakkor kevés időt kell tölteni tétlen sorban - figyelembe véve az ügyfélszolgálat megfelelő hozzáállását és folyamatát, kiszámítva a legkényelmesebb értékesítési típust.

Munkaelvünk közel áll a felhasználókhoz, mivel ezek olyan gyógyszertárak, amelyeket gyermekkoruktól kezdve szoktak használni és kezelni: üvegpolcok mögött bemutatott gyógyszerek vásárlásához, lakonikus megjelenítéshez és dizájnhoz, készséges eladókhoz és tanácsadókhoz, ami megfelelő áron fontos. Termékek. A gyógyszertárak ablakain „Légy egészséges! »Több mint 11 ezer féle gyógyszer létezik, valamint gyógyászati, natúrkozmetikumok, anyáknak és csecsemőknek szánt termékek, egészséges élelmiszerek és diétás termékek nagy választéka, amikor betegeket ápolnak. A fő előny egy hatékonyan működő bónuszrendszer, amely lehetővé teszi, hogy pénzt takarítson meg, ha mindennap vásárol árut az otthona melletti kedvenc gyógyszertárában, és hozzáférést kap a személyes ajánlatokhoz és promóciós termékekhez. Annak érdekében, hogy a választékban megtalálható gyógyszerek széles skáláját támogassák, beleértve a korlátozott mennyiségű és drága gyógyszereket is - az ügyfeleknek általában nem kell előre vásárolniuk és rendelniük, általában hasonló gyógyszertárakban.

Mottónk a megfelelő árak, a termékek széles választéka és az egyéni megközelítés minden vásárlóhoz. Ha egy ügyfélnek szüksége van egy exkluzív gyógyszerre, egy drága termékre, akkor megfizethető áron megtalálhatja tőlünk. Általános szabály, hogy hasonló gyógyszertárakban az ilyen gyógyszereket előre meg kell rendelni, előleget kell fizetni, és meg kell várni egy bizonyos szállítási időt. Gyógyszertár -hálózatunk lehetővé teszi, hogy a gyors forgalom révén azonnal felajánlhassuk vásárlóinknak a szükséges árukat, anélkül, hogy félnénk a drága vagy hiányzó gyógyszerektől, amelyek nem igényelhetők, vagy korlátozott eltarthatósági idővel.FotókSzemélyes adataim

Ezt a mondatot képpel jelölheti meg, és bármilyen személyes megjegyzést írhat. A kép újbóli megnyomásával a jel eltűnik.
star
Kedvencekhez
heart
szeretem
postpone
Nézd meg később
question
Kétes
heart_no
nem tetszik

Maradt karakterek: 500
ok Jegyzet mentése
Prémium hozzáférés 30 napig Prémium hozzáférést vásárolhat, hogy megnézze, mit gondolnak más felhasználók erről a hirdetésről


A franchise összehasonlítása

add Adja hozzá ezt a franchise -t az összehasonlításhoz


Kapcsolatba akar lépni a tulajdonossal?

photo
Üzenet szövege*

Maradt karakterek: 500
email Levelet írni


Panaszkodjon a hirdetésről

Üzenet a helyszín adminisztrációjának*

Maradt karakterek: 500
ok Panaszt tenni


Nézted már korábban

arrow left Vissza
Ha hibát észlel, kattintson ide a javításhoz