1. Franchise katalógus crumbs arrow
  2. Franchise. Autó alkatrészek crumbs arrow
Franchise. TOPGUN BARBERSHOP

Franchise. TOPGUN BARBERSHOP

firstKezdeti díj: 0 $
moneyBeruházás szükséges: 34000 $
royaltyRoyalty: 550 $
timeMegtérülés. Hónapok száma: 12
calendarKívánt: Franchise
homeSaját részlegek száma: 3
homeFranchise-egységek száma: 221
calendarA társaság alapításának éve: 2014
calendarA franchise-tevékenység kezdetének éve: 2014
firstKategória: Autó alkatrészek, Szalon, Autóalkatrész üzlet, Autóalkatrészek online áruháza, Autóalkatrész -tároló külföldi autókhoz, Szépségszalon, Szalon, Gyermek fodrász, Fodrászat, GYÓGYFÜRDŐ, Stúdió, Haj, Egy hajvágás

Városi franchise
Városi franchise
Kisvárosok, kistelepülések, kisváros számára
Kisvárosok, kistelepülések, kisváros számára

Az üzleti projekt kezdetekor szükséges beruházások: körülbelül 2 485 000 orosz rubelre lesz szüksége; 480 000 orosz rubel lesz a jogdíj a munka első évében; 600 000 orosz rubel az az összeg, amely a javítási munkák elvégzéséhez szükséges; 355 000 orosz rubelt kell költenie 4 karosszék, két gyermekpárna és egy mosogató vásárlására; 300 000 orosz rubelt kell elkülönítenie a helyiségek bérléséhez; a háztartási igények kielégítéséhez 400 000 orosz rubelre lesz szüksége; 350 000 orosz rubelt kell elkölteni az eredeti megrendelés végrehajtásához, ezért a pénzért hatékonyan működő berendezéseket és kiváló minőségű kozmetikumokat kapnak; körülbelül 12 hónap vagy 16 hónap múlva tudja megtéríteni befektetését; az átlagos havi forgalom 1 000 000 orosz rubel lehet, de csak egy év elteltével a létesítmény megnyitása óta. A jogdíjakat gyakoroljuk, az első hónaptól kezdve 40 000 orosz rubel. Amikor szerződést köt, előre fizet az évre.

Mi a márkánk erőssége: először is hatékony segítséget nyújtunk, és lépésről lépésre végigvezetjük Önt egy üzleti projekt megnyitásakor, miközben teljes támogatást kap; magas színvonalú marketinget gyakorolunk, csak ellenőrzött és bevált technológiákat használva; hatékonyan ellenőrizzük hálózatunk minőségét, mindig arra törekszünk, hogy az ügyfelek a lehető legjobban elégedettek legyenek; egy hónapon belül legalább 100 új ügyfelet tud vonzani; az emberek szeretik a TOPGUN márkát.

pont azért fordulnak hozzánk, mert márkanév alatt szeretnének tevékenységet végezni, ez a márka nagyszerű termékeket jelent, amelyeket ráadásul a legkedvezőbb áron is biztosítanak; komolyan pénzt takaríthat meg a franchise végrehajtása során, mivel mi magunk indítunk reklámkampányokat, és segítünk az irodai munka helyi szintű elvégzésében; innovatív szervezet vagyunk, a legújabb technológiákat mi alkalmazzuk a kérdés ismeretében; a fodrászpiacon mi vagyunk a vezető szereplők, mi határozzuk meg a ritmust, haladunk a trenddel.

Minden olyan követelmény, amelyet meg kell felelni, amikor megfelelő helyiséget keres: annak területe legalább 50 négyzetméter, legfeljebb 70 négyzetméter; a mennyezetnek legalább 3 m magasnak kell lennie; nedves folt áramnak jelen kell lennie, 15 kW -ot kell termelnie; szüksége lesz egy bizonyos formátumú parkolóra. Ezenkívül a franchise-t a következő feltételek mellett értékesítjük: nem fizet átalánydíjat, ez adott esetben hiányzik; Egyéb folyó kifizetéseket sem biztosítunk, ezek analógia szerint hiányoznak egyösszegű hozzájárulással.

Személyes adataim

Ezt a mondatot képpel jelölheti meg, és bármilyen személyes megjegyzést írhat. A kép újbóli megnyomásával a jel eltűnik.
star
Kedvencekhez
heart
szeretem
postpone
Nézd meg később
question
Kétes
heart_no
nem tetszik

Maradt karakterek: 500
ok Jegyzet mentése
Prémium hozzáférés 30 napig Prémium hozzáférést vásárolhat, hogy megnézze, mit gondolnak más felhasználók erről a hirdetésről


A franchise összehasonlítása

add Adja hozzá ezt a franchise -t az összehasonlításhoz


Kapcsolatba akar lépni a tulajdonossal?

photo
Üzenet szövege*

Maradt karakterek: 500
email Levelet írni


Panaszkodjon a hirdetésről

Üzenet a helyszín adminisztrációjának*

Maradt karakterek: 500
ok Panaszt tenni


Nézted már korábban

arrow left Vissza
Ha hibát észlel, kattintson ide a javításhoz