1. Franchise katalógus crumbs arrow
  2. Franchise. Klub crumbs arrow
Franchise. MAFIA VILÁG JÁTÉK

Franchise. MAFIA VILÁG JÁTÉK

firstKezdeti díj: 10000 $
moneyBeruházás szükséges: 1300 $
royaltyRoyalty: 10 %
timeMegtérülés. Hónapok száma: 6
calendarKívánt: Franchise
homeSaját részlegek száma: 2
homeFranchise-egységek száma: 7
calendarA társaság alapításának éve: 2009
calendarA franchise-tevékenység kezdetének éve: 2021
firstKategória: Klub

Igény szerinti franchise-ok
Igény szerinti franchise-ok

MAFIA WORLD GAME márka.

összehozza a legnagyobb maffiaklubot. Cégünk Oroszországban, Ukrajnában, Lengyelországban és az Amerikai Egyesült Államokban található. A márka az Orosz Föderációban és az Egyesült Államokban is be van jegyezve. Saját játékkészleteket készítünk, és a világ minden táján értékesítjük. Ezenkívül saját gyártású tervezési formátumú maszkokkal is rendelkezünk. De nem csak erre korlátozódunk, hanem van egy egyedi informatikai alkalmazásunk is, amelyet azért hoztunk létre, hogy a játékok osztályozásával kezeljük. Partnereink és mi ezt aktívan használjuk, ezért sikerül havonta versenyeket szervezni a helyszíneken. Ez azt jelenti, hogy fogyasztóink szenvedélye drámaian növekszik.

10 évvel ezelőtt Ukrajnában, Kijevben nyitottuk meg az első klubot. Továbbá megnyitottuk az Orosz Föderáció területén, annak fővárosában - Moszkvában. Minden nyitott klub jelentős nyereséget hoz a tulajdonosnak, 200 000 és 1 000 000 rubel között, ráadásul ez egy hónapon belüli nettó nyereség. Aktívan fejlődünk a franchise segítségével. Folyamatosan keresünk megbízható partnereket, akik megfelelő ambíciókkal rendelkeznek, és mindezt az Orosz Föderáció városaiban. Ott az emberek vezetik a franchise -t, és sok pénzt kapnak. 10 év után sikerült elég jó mutatókra hozni a klubszervezetet. Készek vagyunk megosztani tudásunkat és tapasztalatainkat, hogy Ön is sikeres minták szerint, kész megoldásokat alkalmazva folytathassa üzleti tevékenységét. Mi pedig segítünk az üzleti projekt végső eredményhez juttatásában, segítséget nyújtva a franchise -vevőnek.

A franchise -társaságnak saját koncepciója van: ez az üzlet nem biztosítja a helyiségek, a karbantartás vagy a bérleti díj költségeit, nem kell bért fizetni az államnak, nem támogat szakembereket. Játékokat végzünk a falu legjobb éttermeinek területén. A klub két héten belül elindítható. Ez idő alatt a franchise -vevő kiválasztja az éttermeket, megtalálja azokat, akik vezetővé válnak, ésszerű fizetést kapnak. Márkánk, a MAFIA WORLD GAME pedig segít neki, minőségi támogatást nyújt. Ezt tapasztalt szakembereink végzik. Ezután reklámkampányt indítunk. Ezenkívül a MAFIA WORLD GAME karbantartja klubja közösségi hálózatait. Kész potenciális ügyfeleket kap, az emberek maguk hagyják a kérést, hogy játsszanak rajtad keresztül. Két hét múlva a franchisor jön, és segít megnyitni a klubot. Az első játékot egyedül vezeti, segíti a műsorvezetőt, tanítja. És minden szükséges felszerelést tőlünk kap. A MAFIA WORLD GAME a következőket tartalmazza: készletek játékokhoz, tervező típusú maszkok vállalati stílusban, táblagép, amelyre a megfelelő alkalmazás telepítve van, 3D ventilátor. A házigazda speciális ruházatot kap. Ezen kívül más típusú berendezéseket is kínálunk. A franchise -adó személyesen jön az egyezségre, hogy levezesse az első három játékot. Ő gyakorolja az irányítást, mindent megtesz annak érdekében, hogy minden gördülékenyen menjen.

Az interakció teljes időtartama alatt alkalmazásokat biztosítunk forgalmazóinknak, mi magunk biztosítunk hozzájuk vezetőket. A partnernek fizetnie kell azért, hogy elkísérjük őt a marketing területén, ez kötelező levonás. A franchise -vevőnkhöz személyes menedzsert rendelünk, aki a nap 24 órájában, a hét minden napján segítséget nyújt, válaszol a kérdésekre, segít elérni a kívánt eredményt. Pénzt kereshet hetente 4-5 alkalommal maffiajátékokkal. Ez a fő bevétele. A belépési díjat egy személy számára 1.200 orosz rubelben határoztuk meg. Ezenkívül további típusú nyereség áll az Ön rendelkezésére - ez a cashback. Lehetősége van pénzt kapni az étterem cashback -jéből. Ezenkívül pénzt kap a játékasztalnál is, körülbelül 10-30%-ot. Lehetőség van arra is, hogy pénzt keressen a vállalati formátumú játékokon.

Szervezetünk feladata annak biztosítása, hogy a maximális jövedelmet kapja, mert megosztja velünk. Tétünk van a sikerében. Ha velünk lép kapcsolatba, a következő előnyöket kapja: csak néhányszor kell játszania a héten; ez az üzlet könnyen kombinálható bármilyen más tevékenységgel; ennek a projektnek a marginalitása eléri a 70%-ot, nagyon jövedelmező. A befektetés akár hat hónap alatt megtérülhet, ami nagyon gyors. Meghaladja a növekedést és a magas színvonalú fejlődést annak köszönhetően, hogy a szóbeszéd elkezd működni. Ezenkívül jól tudja kiszolgálni ügyfeleit, és ők lesznek a rendszeres játékosai.

A MAFIA WORLD GAME márka elvégzi a szervezeti munka nagy részét az Ön számára. Minőségi segítséget nyújt; nem kell helyeket keresnie, nem kell ügyfeleket választania - mindezt a franchise -vállaló vállalja. Garantáljuk Önnek, hogy lesz elég vásárló, mi magunk is részt veszünk a vonzásukban. Ön abszolút exkluzív franchise -vevő a helység területén, nem lesz versenye. Nem kell bért fizetnie, ami pénzt takarít meg. Ezenkívül nem kell helyiséget bérelnie, és ez tovább csökkenti a költségeket, és ezáltal magas árrést biztosít.FotókSzemélyes adataim

Ezt a mondatot képpel jelölheti meg, és bármilyen személyes megjegyzést írhat. A kép újbóli megnyomásával a jel eltűnik.
star
Kedvencekhez
heart
szeretem
postpone
Nézd meg később
question
Kétes
heart_no
nem tetszik

Maradt karakterek: 500
ok Jegyzet mentése
Prémium hozzáférés 30 napig Prémium hozzáférést vásárolhat, hogy megnézze, mit gondolnak más felhasználók erről a hirdetésről


A franchise összehasonlítása

add Adja hozzá ezt a franchise -t az összehasonlításhoz


Kapcsolatba akar lépni a tulajdonossal?

photo
Üzenet szövege*

Maradt karakterek: 500
email Levelet írni


Panaszkodjon a hirdetésről

Üzenet a helyszín adminisztrációjának*

Maradt karakterek: 500
ok Panaszt tenni


Nézted már korábban

arrow left Vissza
Ha hibát észlel, kattintson ide a javításhoz